in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2022: Vreme je za veliko pospremanje i nove životne puteve

OVAN ♈

Posao

Venera će na početku decembra praviti opoziciju na Mars i dovešće do neusklađenosti sa učesnicima u pregovorima i poslovnim prezentacijama. Bićete primorani da neke od pregovora prekinete zbog neslaganja sa drugom stranom. To će vas navesti na promenu planova. Kvadrat Merkura i Venere sa Neptunom dovešće do izostanka podrške koju ste očekivali zbog akcija od strane vaših tajnih neprijatelja ili konkurencije. Nailazićete i na teškoće u vezi finansiranja važnih radnih zadataka jer ste se oslanjali na nepouzdane saradnike. Merkur će 6. decembra ući u znak Jarca i vaše polje posla što će vam omogućiti da se bolje organizujete i da pokrenete dugoročne planove. U svemu što budete radili bićete savesni i pokazivaćete stručnu osposobljenost i odgovornost. Opozicija Sunca sa Marom doneće vam neslaganja sa nadređenima i otežavaće vam realizaciju planiranih zadataka. Važni dogovori neće funkcionisati. Ulazak Venere u znak Jarca 10. decembra će vam olakšati da se uskladite sa drugima. Vaši radni kvaliteti će vam omogućiti da imate više uspeha u svemu.

Sunce sa Saturnom 12. decembra omogućiće vam da poboljšate saradnju i ostvarite stabilne i dugoročne poslovne kontakte. Imaćete uspeha u oblastima inženjeringa i menadžmenta. Trigon Merkura sa Uranom će vam omogućiti da zahvaljujući pažljivo isplaniranim potezima postignete veliki uspeh i zaradu veću od očekivane. Uspeh vas očekuje u oblastima trgovine i građevinarstva. Jupiter će 20. decembra ući u vaš znak i doneće vam podršku sa više strana koja će vas učiniti uticajnim u vašem polju delatnosti. Merkur i Venera će u trećoj dekadi decembra praviti odnos sa Neptunom i doneće vam uspeh u realizaciji tajnih planova. Imaćete dobar osećaj za poteze koji će vam doneti finansijske dobitke.

Nezaposleni Ovnovi će biti u mogućnosti da pronađu novo zaposlenje u oblastima zdravstva, menadžmenta, transporta, putovanja, građevinarstva i administracije.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Opozicija Venere sa Marsom na početku decembra izazvaće nesuglasice između vas i voljene osobe. Biće vam teško da se dogovarate oko važnih stvari u vašem zajedničkom životu. Svako će insistirati na svojim željama. Jedno drugom ćete nametati svoju važnost i autoritet, što može iskomplikovati vaš odnos ukoliko ne potražite zajednički prihvatljivo rešenje .

Druga polovina decembra vam donosi promenljiva raspoloženja i zahtevaće od vas strpljenje kako ne biste zašlo još dublje u nesporazume i počeli da pokazujete veliko nestrpljenje i impulsivnost u međusobnoj komunikaciji. Kraj decembra ćete provesti dinamično jer će vaš partner biti spreman da prihvati vaše predloge o putovanju za novogodišnje praznike.

Prva pročitaj:

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023. GODINU: PROMJENJIVA, PREPUNA LJUBAVNIH ISKUŠENJA, ŽIVOTNIH IZAZOVA I DOŽIVLJAJA KOJE ĆEŠ PAMTIT ZAUVIJEK!

Ako ste slobodni:

Prva polovina decembra vam donosi nezadovoljstvo osobama koje budete upoznavali jer vam niko neće delovati dovoljno kvalitetno da biste poželeli da uđete u novu emotivnu vezu. Umesto toga ćete se upustiti u strasnu avanturu sa osobom koja će vam biti izuzetno fizički privlačna ali sa kojom nećete moći da ostvarite više od toga jer ćete uvideti da se radi o emocionalno nestalnoj osobi. Treća dekada decembra vam donosi mogućnost romanse da prijateljem vašeg prijatelja.

Stariji Ovnovi će prekinuti viđanje sa osobom sa kojom su pokušali da razviju blizak odnos jer će primetiti da se ta osoba viđa sa još nekim. U trećoj dekadi decembra ćete upoznati nekog ko će vam delovati korektno i otvoreno za blizak odnos.

Zdravlje

Prva polovina decembra vam donosi sklonost prehladi, slabiju cirkulaciju i pad imuniteta zbog kvadrata Merkura sa Jupiterom i Neptunom. Biće vam neophodno više odmora. U drugoj polovini decembra ćete se osećati bolje i pojačaće se vaša otpornost na stres. Krajem decembra Merkur kreće retrogradno što će dovesti do pojačanog umora i niskog pritiska.

Potrebna vam je ishrana namirnicama koje sadrže vlakna za bolju probavu i vitamine. Od povrća jedite cveklu, šargarepu, brokoli, artičoku, prokelj, sočivo, pasulj i grašak. Jedite više ribe kao što je skuša, oslić i šaran. Od mesa uglavnom uzimajte piletinu. Hleb jedite od celog zrna. Od voća uzimajte jabuke, pomorandže i banane. Unosite više B vitamina.

NEDELJNI HOROSKOP OD 28. NOVEMBRA DO 4. DECEMBRA 2022: Ulazite u dinamičnu fazu u kojoj će vas ljubavne prilike iznenađivati

NEDELJNI HOROSKOP OD 5. DO 11. DECEMBRA 2022: Vaši će se ljubavni odnosi poboljšati a najrećniji će biti Djevica, Jarac i Ovan