in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2022: Vreme je za veliko pospremanje i nove životne puteve

BLIZANCI ♊

Posao

Venera će na početku decembra praviti opoziciju na Mars, što će prouzrokovati prekid jednog poslovnog partnerstva zbog sukoba interesa. Nailazićete na teškoće ako se bavite menadžmentom, javnim poslovima, pravosuđem ili marketingom. Kvadrat Merkura i Venere sa Neptunom će prouzrokovati nejasnoće i greške koje bi mogle da se nepovoljno odraze na vaše pozicije i vaše poslovne odnose. Potrudite se da potražite zajednički prihvatljiva rešenja koja bi vama i vašim poslovnim partnerima omogućila da se prilagodite promenljivim situacijama na poslu, zahtevima tržišta i da ostvarite bolju međusobnu koordinaciju. Kvadrat Merkura i Venere sa Jupiterom će vas ometati u planiranju i organizaciji radnih zadataka i u raspoređivanju finansija i investicija. Od velike je važnosti da budete korektni u vašim poslovnim odnosima, jer biste u protivnom mogli da pretrpite gubitke. Merkur će 6. decembra ući u znak Jarca i omogućiće vam da bolje sagledate mogućnosti koje vam se pružaju na polju finansija. Uspeh vas očekuje ako se bavite obezbeđenjem i prosvetom.

Venera će 10. decembra ući u znak Jarca, što će vam doneti dobar osećaj za platni promet i obrt novca. Uspećete da uvećate vaše finansijsko stanje. Kvadrat Sunca sa Neptunom u drugoj dekadi decembra dovešće do neslaganja sa nadređenima i teškoća u saradnji sa osobama koje su na višem položaju od vašeg. Uskratiće vam svoju podršku i dovesti u pitanje jedan važan projekat koji ima uticaja na vašu napredak na poslu. Jupiter će 20. decembra ući u znak Ovna i započećete nove projekte koji će vam omogućiti da potvrdite svoj kvalitet. U trećoj dekadi decembra će Merkur i Venera praviti odnos sa Neptunom, što će vam doneti dobar osećaj za rukovanje novcem. Veštim potezima ćete uvećati prihode.

Nezaposleni Blizanci će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima ekonomije, prava, javnosti, marketinga i finansija. Možete imati uspeha i u honorarnim poslovima.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Opozicija Venere sa Marsom na početku decembra dovešće do neslaganja između vas i voljene osobe i do ljubomornih scena. Vi ćete privlačiti pažnju suprotnog pola što će smetati vašem partneru. Opozicija Sunca sa Masom 8. decembra će iskomplikovati vaše nesuglasice i doći će do svađe koje će vas dovesti na korak do razilaska. Neophodan je kompromis.

Jupiter će 20. decembra ući u znak Ovna što će vas činiti punim inicijative i spremnim da voljenu osobu uključite u društvene aktivnosti. Vaš odnos će tako dobiti na kvalitetu i uspećete da prevaziđete nesuglasice od prve polovine meseca. Očekuje vas sjajan provod uz zajedničke prijatelje, kao i mnogo izlazaka i putovanja tokom novogodišnjih praznika.

Prva pročitaj:

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023. GODINU: PROMJENJIVA, PREPUNA LJUBAVNIH ISKUŠENJA, ŽIVOTNIH IZAZOVA I DOŽIVLJAJA KOJE ĆEŠ PAMTIT ZAUVIJEK!

Ako ste slobodni:

Početak decembra vam donosi susret sa osobom koja će u vama probuditi strasti i sa kojom ćete bez razmišljanja ući u intimne odnose. Kako ćete se osobe dopadati i drugim osobama koje će se neprestano vrteti oko vas, doći će do izliva ljubomore i zaključka kako niste jedno za drugo. Prekinućete odnos. U trećoj dekadi decembra kada Jupiter pređe u znak Ovna upoznaćete osobu koja će odgovarati vašem temperamentu i sa kojom ćete se odlično provoditi. Moguća je veza.

Stariji Blizanci će biti magnetski privučeni osobom koja će im delovati izuzetno privlačno i ući će u dinamičnu vezu punu strasti. Biće vam teško da se uskladite oko bilo čega osim intimnog odnosa. Često ćete se viđati ali nećete započeti vezu.

Zdravlje

Prva dekada decembra vam donosi pad imuniteta i sklonost prehladi, upalama i povredama. Budite pažljivi ako se nađete na klizavom terenu jer možete uganuti zglob ili istegnuti tetivu. Moguće su urološke smetnje kao i glavobolja, posebno kada su nagle promene vremenskih prilika. U drugoj polovini decembra vas očekuju stabilno zdravlje i bolja kondicija.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su u osnovi bazne. Od voća jedite avokado, jabuke, banane, pomorandže, suvo grožđe i suve smokve. Pijte sok od ceđenog limuna. Od povrća jedite cveklu, boraniju, karfiol, brokoli, grašak, celer, pečurke i kiseli kupus. Meso i mlečne proizvode jedite umereno. Jedite pšenične klice i raženi hleb. Uzimajte B vitamin.

NEDELJNI HOROSKOP OD 28. NOVEMBRA DO 4. DECEMBRA 2022: Ulazite u dinamičnu fazu u kojoj će vas ljubavne prilike iznenađivati

NEDELJNI HOROSKOP OD 5. DO 11. DECEMBRA 2022: Vaši će se ljubavni odnosi poboljšati a najrećniji će biti Djevica, Jarac i Ovan