in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2022: Vreme je za veliko pospremanje i nove životne puteve

LAV ♌

Posao

Venera će na početku decembra praviti opoziciju na Mars i izazvaće prekid jednog saradničkog odnosa. Budite pažljivi u prihvatanju bilo kakvog poslovnog i finansijskog rizika jer biste lako mogli da se nađete na gubitku. Venera će praviti nakon toga odnos sa Saturnom i doneće vam mogućnost napretka radnih zadataka koji su povezani sa javnim poslovima, pravnim i ekonomskim oblastima, kao i onima koje radite u odnosima sa dugogodišnjim partnerima. Kvadrat Venere sa Neptunom će nepovoljno uticati na vaš platni promet. Doći će do pokušaja manipulacija u naplati potraživanja, a ako se bavite berzanskim akcijama, nekim deonicama će pasti vrednost pod sumnjivim okolnostima. Izbegavajte da se zadužujete. Venera će 9. decembra praviti kvadrat sa Jupiterom, što će vas uvesti u veliki finansijski rizik u završnom delu jednog poslovnog projekta, zbog čega biste mogli da umesto očekivanog dobitka budete na gubitku i da vam taj projekat propadne. Ulazak Venere u znak Jarca 10. decembra će vam omogućiti da pokrenete novi program usluga na polju lepote.

Merkur će 17. decembra praviti trigon sa Uranom, što će vam omogućiti da uspešno privedete kraju projekat koji ste radili po novim metodama i gde ste vi nalazili idejna rešenja. To će vam doneti priznanja nadređenih, a moguće je i unapređenje. Jupiter će 20. decembra ući u znak Ovna i omogućiće vam da pokrenete novu saradnju sa inostranim partnerom kao i da dobijete podršku od finansijskih institucija za jedan budući projekat koji je u pripremi. Trigon Venere sa Uranom 22. decembra će vam omogućiti da se zahvaljujući plodnim idejama i veštim potezima neočekivano probijete ispred konkurencije i da ovu poslovnu godinu završite sa dobitkom. Ovo će vam doneti siguran napredak u karijeri i nagrade.

Nezaposleni Lavovi će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima usluga lepote, kao što su kozmetika, frizerske usluge ali i usluge povezane sa modom, dizajnom i finansijama.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Venera sa Saturnom u prvoj dekadi decembra će vam doneti sklad i stabilnost u odnosima sa voljenom osobom. Posebnu pažnju ćete posvetiti poboljšanju forme vaše emotivne veze. Unećete više razumevanja u odnos. Sunce će 12. decembra praviti odnos sa Saturnom i doprineće vašoj inicijativi gde ćete biti od velike podrške svom partneru.

Druga polovina decembra vam donosi miran period koji ćete provoditi tako što ćete uz saradnju vašeg partnera zajedničkim snagama raditi na ostvarivanju onoga što ste planirali. Dogovorićete se kako ćete provesti novogodišnje praznike i pripremićete sve neophodno. Imaćete dobar osećaj šta je potrebno vašem partneru da bi se osećao voljenim.

Prva pročitaj:

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023. GODINU: PROMJENJIVA, PREPUNA LJUBAVNIH ISKUŠENJA, ŽIVOTNIH IZAZOVA I DOŽIVLJAJA KOJE ĆEŠ PAMTIT ZAUVIJEK!

Ako ste slobodni:

Jedno površno poznanstvo ćete produbiti jer ćete sa osobom koju tek povremeno viđate i razmenite par reči doživeti kao nekoga s kim možete dobro da se razumete. Simpatije će biti obostrane i spontano ćete početi da se više viđate i razmenjujete informacije u vezi zajedničkih interesovanja. Pojaviće se i obostrana osećanja. Dogovorićete se da zajedno izađete na proslavu novogodišnje večeri i dobro ćete se provesti. Poželećete da započnete emotivnu vezu i ispunićete želju.

Nešto stariji Lavovi će postati bliski sa osobom sa kojom se poznaju preko zajedničkog prijatelja. Otkrićete kako se u mnogo čemu razumete i da imate mnoga zajednička interesovanja. Doći će do ulaska u intimni odnos i do emotivne veze.

Zdravlje

Tokom decembra vas očekuje dobro i stabilno zdravlje, osim što ćete biti osetljivi na hladnoću i može da vam se dogodi lakša prehlada. Zbog toga nastojte da izbegavate duži boravak na hladnom, vetrovitom i kišnom vremenu. Izbegavajte i zagađen vazduh jer će vam pluća isto tako biti osetljiva, a biće pojačana i vaša osetljivost na stresne okolnosti.

Tokom decembra će vam prijati ishrana koja uključuje namirnice koje sadrže gvožđe. Pripremajte goveđe, pileće i ćureće meso, kao i pileće iznutrice. Od ribe i morskih plodova jedite sardine i ostrige. Uključite i jaja u ishranu. Mleko i kravlji sir uzimajte za doručak. Od povrća jedite pasulj, soju i spanać. Od voća suvo grožđe i smokve. Pripremajte kakao napitak.

NEDELJNI HOROSKOP OD 28. NOVEMBRA DO 4. DECEMBRA 2022: Ulazite u dinamičnu fazu u kojoj će vas ljubavne prilike iznenađivati

NEDELJNI HOROSKOP OD 5. DO 11. DECEMBRA 2022: Vaši će se ljubavni odnosi poboljšati a najrećniji će biti Djevica, Jarac i Ovan