in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2022: Vreme je za veliko pospremanje i nove životne puteve

DEVICA ♍

Posao

Venera će na početku decembra praviti opoziciju sa Marsom i prouzrokovaće ozbiljne nesuglasice sa naređenima zbog toga što ćete kasniti u ispunjavanju zadatih rokova. Naći ćete se pod pritiscima ali ćete uspeti da obavite najvažnije zadatke na vreme zahvaljujući odnosu Venere sa Saturnom, što će vam pomoći da zadržite svoje pozicije. Uspeh ćete ostvariti ako se bavite uslugama. Merkur će 6. decembra ući u znak Jarca i doneće vam povoljne mogućnosti za uspeh u oblastima prosvete, dizajna, zabave i ugostiteljstva. Bićete u svemu temeljni i dobro organizovani. Sunce će 8. decembra praviti opoziciju sa Marsom i dovešće do napetih situacija u odnosima sa osobama koje su na višem položaju od vašeg, dok će opšte stanje odnosa na vašem radnom mestu biti dosta loše. Uprava neće ispuniti svoja obećanja, a pojedinci će se koristiti nekorektnim metodama kako bi došli na rukovodeći položaj. To će se negativno odraziti na vas. Venera će 10. decembra ući u znak Jarca, što će vam otvoriti nove mogućnosti na za ostvarivanje dobitaka uz prihvatljiv rizik.

Merkur će 17. decembra praviti trigon sa Uranom i doneće vam neočekivani uspeh i dobitke kroz saradnju sa inostranim partnerom, kao i ako se bavite oblastima turizma, transporta, trgovinom robom iz uvoza i informacionim tehnologijama. Jupiter će 20. decembra ući u znak Ovna i uticaće povoljno na vaš platni promet. Ostvarićete bolji obrt novca i ovaj mesec, ali i celu godinu ćete završiti na dobitku. Merkur će 25. decembra praviti odnos sa Neptunom i doneće vam uspeh u oblastima zabave, javnosti i kreativnim poslovima. Krajem decembra će Merkur krenuti retrogradno što vas upozorava da ćete jedan deo planiranih radnih zadataka morati da prebacite u narednu godinu jer nećete uspeti sve da stignete na vreme.

Nezaposlene Device će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima zabave, prosvete, dizajna, ugostiteljstva, finansija i zdravstva.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Merkur i Venera će u prvoj polovini decembra praviti kvadrat sa Neptunom i Jupiterom koji prolaze kroz vaše polje ljubavi. Nailazićete na velika neslaganja sa voljenom osobom oko bitnih stvari u zajedničkom životu i vođenju zajedničkog domaćinstva. To će dovoditi do obostranog nezadovoljstva. Biće vam teško da se dogovarate u vezi toga.

Merkur će 17 decembra praviti trigon sa Uranom, što će vam pružiti povoljne mogućnosti da otputujete sa voljenom osobom na mesto gde ćete oboje moći da opustite i vratite sklad i ravnotežu u vašu vezu. Merkur sa Neptunom će vam omogućiti da se dobro provedete za novogodišnje praznike tako što ćete imati dobar osećaj za želje vašeg partnera.

Prva pročitaj:

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023. GODINU: PROMJENJIVA, PREPUNA LJUBAVNIH ISKUŠENJA, ŽIVOTNIH IZAZOVA I DOŽIVLJAJA KOJE ĆEŠ PAMTIT ZAUVIJEK!

Ako ste slobodni:

Prva polovina decembra će vam donositi nemoralne ponude osoba koje nisu slobodne, a koje bi želele avanturu ili tajnu vezu sa vama. Jedna osoba koja vas je privlačila, postaće vam odbojna kada je bolje upoznate i udaljićete se od nje, a možda ćete i prekinuti odnos. U drugoj polovini decembra će vam neočekivani susret sa nekim ko dolazi iz daleka otvoriti nove perspektive u ljubavi. Vaša nova simpatija će pokazati lične kvalitete koje oduvek želite. Postaćete bliski vrlo brzo.

Starije Device će uvideti kako nemaju skoro ništa zajedničko sa osobom sa kojom su se viđale u protekom periodu. Sredinom decembra ćete upoznati nekog ko je komunikativan, inteligentan i ko ume da vam se prilagodi.

Zdravlje

Vaše zdravlje će biti uglavnom stabilno i dobro tokom decembra. Bićete često u pokretu, održavaćete kondiciju fizičkim vežbama, praktikovaćete sistem zdrave ishrane i zdravog života. Potrudićete se da delujete preventivno u svim aspektima vašeg zdravlja. Imaćete dobar osećaj kako da postignete ravnotežu i mir i kako da izbegnete stresne okolnosti.

Potrebna vam je dijetalna ishrana. Možete da jedete sve vrste mesa kao što su govedina, svinjetina i piletina. Od ribe jedite losos, skušu i haringu. Za doručak jedite jaja sa slaninom, uz maslac, pavlaku i jogurt, kao i uz punomasni sir. Od povrća jedite karfiol, brokoli, spanać, kupus i pečurke. Uzimajte i orašaste plodove. Pijte više tečnosti, zeleni čaj i A vitamin.

NEDELJNI HOROSKOP OD 28. NOVEMBRA DO 4. DECEMBRA 2022: Ulazite u dinamičnu fazu u kojoj će vas ljubavne prilike iznenađivati

NEDELJNI HOROSKOP OD 5. DO 11. DECEMBRA 2022: Vaši će se ljubavni odnosi poboljšati a najrećniji će biti Djevica, Jarac i Ovan