in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2022: Vreme je za veliko pospremanje i nove životne puteve

ŠKORPIJA ♏

Posao

Venera će na početku decembra praviti opoziciju na Mars i prouzrokovaće teškoće u prometu novca, što će dovesti do nedostatka sredstava za finansiranje važnih radnih zadataka i usporiće ostvarivanje planiranih rokova, što bi moglo da vam donese nesuglasice sa nadređenima i gubitke. Srećom, Venera će praviti odnos sa Saturnom i bićete u mogućnosti da prikupite sredstva za nastavak rada na jednom velikom i dugoročnom projektu što će vam omogućiti da zadržite stabilne pozicije i da premostite nedostatak sredstava na drugim projektima. Zbog kvadrata Venere sa Neptunom savetuje vam se da izbegavate finansijske rizike jer postoji opasnost od gubitka. Merkur će 6. decembra ući u znak Jarca i činiće vas dobro organizovanim u dogovorima i pokretanju novog dugoročnog projekta. Bićete vrlo efikasni u rešavanju rutinskih radnih zadataka. Opozicija Sunca sa Marsom 8. decembra doneće nesuglasice sa nadređenima zbog pritisaka da se više trudite kako biste uvećali zaradu. Ulazak Venere u znak Jarca10. decembra će vam pomoći da rešite teškoće sa nadređenima.

Sunce će 12. decembra praviti odnos sa Saturnom i doneće vam ostvarenje cilja koje su vam postavili nadređeni, što vam može doneti bolje pozicije. S druge strane, kvadrat Sunca sa Neptunom doneće vam teškoće ako se bavite zabavom, dizajnom ili ugostiteljstvom. Jupiter će 20. decembra ući u znak Ovna, što će vam otvoriti nove mogućnosti za proširenje ponude usluga. Ulazak Sunca u znak Jarca 21. Decembra i vaš fokus će biti na planiranju ciljeva za narednu radnu godinu. Kvadrat Sunca sa Jupiterom i Merkurov prelazak u retrogradni hod krajem decembra izazvaće teškoće oko priliva novca, zbog čega nećete do kraja ispuniti finansijske ciljeve koje ste postavili za ovu godinu. To vam neće ugroziti pozicije.

Nezaposleni Škorpioni će dobiti povoljne mogućnosti da se zaposle u oblastima komunikacija, menadžmenta, obezbeđenja, kao i u IT industriji.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Opozicija Venere i Marsa na početku decembra doneće vam neslaganje sa voljenom osobom u vezi ulaganja zajedničkih finansija. Kvadrat Venere sa Neptunom će prouzrokovati nejasnoće, a mogući su i nekorektni potezi prema voljenoj osobi i skrivanje nekih činjenica što može izazvati ozbiljne konflikte ako se ne potrudite da nađete kompromis i rešite probleme.

Venera će 10. decembra ući u znak Jarca i doneće vam poboljšanje i stabilizaciju odnosa. Trigon Venere sa Uranom 22. decembra inspirisaće vas da unesete nešto novo u vaš pristup partneru, što će doneti svežinu i više pozitivne energije u vašu emotivnu vezu. Novogodišnje praznike ćete provesti u skladnim odnosima i ispunićete jednu želju partneru.

Prva pročitaj:

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023. GODINU: PROMJENJIVA, PREPUNA LJUBAVNIH ISKUŠENJA, ŽIVOTNIH IZAZOVA I DOŽIVLJAJA KOJE ĆEŠ PAMTIT ZAUVIJEK!

Ako ste slobodni:

Prva dekada decembra će vam doneti napete odnose sa osobom sa kojom ste počeli da izlazite u prethodnom mesecu, jer ćete shvatiti da vam ne odgovara za blizak odnos. Druga osoba će pokazati ljubomoru i praviće vam scene kada budete prekidali vezu koja je bila na početku. U trećoj dekadi decembra ćete upoznati nekog ko će vas na prvi pogled privući, kako izgledom, tako i snažnom ličnom energijom. Do kraja meseca ćete ući u intimni odnos i bićete spremni za vezu.

Stariji Škorpioni će uz veliku dramu, svađu i scene prekinuti jedan odnos koji je počeo iz strasti. Otkrićete da vam partner nije veran. Sredinom decembra ćete upoznati osobu koja traži iskrenost i posvećenost, što će vam otvoreno reći.

Zdravlje

Prva dekada decembra vam donosi promenljivo i osetljivo zdravlje. Imunitet će vam biti u padu. Bićete podložni upali u predelu grla kao i urološkim smetnjama kao što je upala mokraćnih kanala. Izbegavajte preterane napore i duži boravak na hladnom vremenu. Druga polovina decembra vam donosi poboljšanje, oporavak i bolju fizičku kondiciju. Više se krećite.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje u sebi sadrže antioksidanse. Od povrća jedite šargarepu, spanać, pasulj, brokoli i beli luk. Od voća jedite suve šljive i brusnice, jabuke, kivi, banane, nar i pomorandže. Meso i mlečne proizvode umanjite. Kao dodatak ishrani koristite kakao, morske alge i pčelinji polen. Uzimajte magnezijum i vitamine E i B.

NEDELJNI HOROSKOP OD 28. NOVEMBRA DO 4. DECEMBRA 2022: Ulazite u dinamičnu fazu u kojoj će vas ljubavne prilike iznenađivati

NEDELJNI HOROSKOP OD 5. DO 11. DECEMBRA 2022: Vaši će se ljubavni odnosi poboljšati a najrećniji će biti Djevica, Jarac i Ovan