in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2021: VELIKO POSPREMANJE, VREME JE DA STVARI KONAČNO DOĐU NA SVOJE MESTO

OVAN ♈

POSAO

Kvadrat Sunce i Marsa vas na samom početku meseca upozorava da budete pažljivi u rukovanju finansijama. Nailazićete na konflikte sa saradnicima u vezi finansijskog dela zajedničkih poslova. Venera ulazi u znak Vodolije i pruža vam mogućnost za pokretanje novih saradničkih odnosa sa kreativnim osobama, ženama i firmama koje se bave uslugama reklame. Započećete veliki i dugoročni projekat koji obuhvata timski rad. Poboljšaćete vaše poslovne veze i kontakte i bićete aktivni u društvenim aktivnostima. Merkur će 8. februara praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem i omogućiće vam da zauzmete bolje pozicije i da dobijete mesto vođe projekta koji uključuje više preduzeće i pojedinaca u zajedničkom radu. Venera će 11. februara praviti konjunkciju sa Jupiterom, što će povoljno uticati na vaše finansije jer ćete uspeti da sklopite novo poslovno partnerstvo i ugovore koji će vam doneti dugoročnu obostranu korist i veliku zaradu.

To može biti povezano sa inostranim partnerima, kao i sa pravnim i javnim oblastima. Uspeh vas očekuje i u zdravstvu. Merkur će u drugoj dekadi februara praviti konjunkciju sa Venerom i Jupiterom i počećete da ostvarujete planove koji su vezani za uvećanje vašeg finansijskog stanja kroz nove investicije, koje će da budu u većim iznosima ali će vam se isplatiti. Saturn će 17. februara praviti kvadrat sa Uranom, što vam donosi neočekivano velike troškove kroz već aktuelne dugoročne projekte, koji će umanjiti vaše dobitke kroz nove investicije. Zbog toga budite pažljivi sa novcem i izbegavajte da se zadužujete. Velike transakcije nisu poželjne. U trećoj dekadi februara Venera će praviti kvadrat sa Marsom i dodatno iskomplikovati tokove novca ali će Merkur krenuti direktno, pa ćete uspeti da se dobro organizujete i rešite teškoće. Nezaposleni Ovnovi će imati povoljne šanse da se zaposle u oblastima finansija, industrije, pravnim i javnim oblastima. Posao u struci ćete lakše dobiti nego inače.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Ulazak Venere u znak Vodolije i njena konjunkcija sa Saturnom, doneće vam u prvoj polovini februara više druženja sa zajedničkim prijateljima. Poboljšaćete formu vaše emotivne veze i unećete nešto novo što će i vama i voljenoj osobi doneti svežinu i više sklada u odnosu. Neočekivane nesuglasice imaćete oko zajedničkih finansija i oko nekih dogovora. Konjunkcija Venera sa Jupiterom će vam doneti više radosti, zabave i lepih zajedničkih trenutaka sa voljenom osobom. Ono što vam je najvažnije da biste bili srećni uspećete da unesete u vašu vezu. Venera će u drugoj polovini februara praviti kvadrat sa Marsom i doneće vam ljubomoru ali i pojačane strasti. Ulazak Venere u znak Riba činiće vas romantičnim.

Ako ste slobodni:

Ulazak Venere u znak Vodolije na samom početku februara doneće vam poznanstvo sa osobom koja je drugačija od većine osoba koje poznajete i koja će vas osvojiti svojom originalnošću i idejama koje idu ispred vremena. Upoznaćete se kroz društvene aktivnosti i otkrićete da imate mnogo zajedničkih interesovanja. Sa ovom osobom ćete moći da imate slobodnu vezu ali će vam to najviše odgovarati u ovom periodu. Čuvajte se samo preteranih strasti jer ćete ih osećati. Stariji Ovnovi će osetiti veliku privlačnost prema osobi sa kojom su se površno i neobavezno družili u proteklom periodu, a koju su upoznali preko zajedničkog prijatelja. Spontano ćete ući u intimne odnose, a nakon toga i u emotivnu vezu.

ZDRAVLJE

Tokom januara će vam zdravlje biti osetljivo. Bićete podložni prehladi, pa je neophodno da izbegavate duže izlaganje vetrovitom i hladnom vremenu. Moguće su i reumatske smetnje koje ćete najviše osećati u zglobovima. Bićete pojačano podložni stresnim reakcijama. Merkur kreće direktno 21. februara i vaše zdravlje će se poboljšati nakon toga. Vaša ishrana treba da sadrži namirnice koje su lako svarljive, a koje su dovoljno kalorične. Jedite integralne žitarice, posebno raž, proso i ovas. Svakog dana možete uzimati pirinač uz glavni obrok, kao i kuvano povrće, na primer krompir, spanać, sočivo i celer. Od voća jedite pomorandže, ananas i kivi, kao i sušene urme. Izbegavajte brzu hranu i grickalice.

SREĆNI BROJEVI

5, 9, 16, 18, 23

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. JANUAR 2021: IMATE UTISAK DA PARTNER UPORNO PRIKRIVA DEO ISTINE

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. JANUAR 2021: POSTAVLJATE POGREŠNA PITANJA I VRŠITE EMOTIVNI PRITISAK NA VOLJENU OSOBU