in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2021: VELIKO POSPREMANJE, VREME JE DA STVARI KONAČNO DOĐU NA SVOJE MESTO

RIBE ♓

POSAO

Sunce će na početku februara praviti kvadrat sa Marsom i doneće vam teškoće u pregovorima oko početka važnih poslova i prioritetnih radnih zadataka. Uzrok će biti u spletkama od strane nekih osoba koje su nezadovoljne što ste vi dobili više poverenja od strane nadređenih i što su vam pružene šanse za napredovanje. Čuvajte se zamki konkurencije. Venera će ući u znak Vodolije i praviće konjunkciju sa Saturnom, što će vam otvoriti mogućnost za započinjanje velikog projekta koji će značajno unaprediti vaš način poslovanja i biće povezan sa modernom tehnologijom. Ostvarićete dugoročnu saradnju sa preduzećima iz oblasti komunikacija i saobraćaja. Retrogradna konjunkcija Merkura sa Suncem omogućiće vam da nadoknadite zaostale administrativne obaveze i da pokrenete jedan posao koji ste planirali u tajnosti, a koji je povezan sa oblastima javnosti. Budite pažljivi ako se bavite trgovinom, transportom i logistikom jer ćete biti skloni ishitrenim potezima koji mogu dovesti do grešaka koje biste posle morali da ispravljate i zbog koji biste se naši u zaostatku.

Venera će 11. februara praviti konjunkciju sa Jupiterom, što će vas pokrenuti da se istaknete u svom poslu i razvijete nove veštine, kao i da pokažete one radne sposobnosti koje nisu ranije dolazile do izražaja. Ostvarićete veliki uspeh i zaradu u oblastima zdravstva, komunikacija, trgovine, menadžmenta i u svemu tome ćete biti vrlo kreativni i spremni na saradnju. Mars će praviti odnos sa Neptunom i doneće vam dobar osećaj i prodornost u pregovorima, kao i veliku preciznost u ostvarivanju važnih ciljeva. Budite pažljivi 17. februara kada Saturn bude pravio kvadrat sa Uranom jer ćete nailaziti na neočekivane prepreke u realizaciji aktuelnih planova i bićete neorganizovani u timskom radu i u saradničkim odnosima. Nezaposlene Ribe će biti u mogućnosti da se zaposle u oblastima menadžmenta, zdravstva, administracije i u finansijskom sektoru. Honorarni poslovi vam mogu doneti veliku zaradu.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Retrogradna konjunkcija Merkura sa Suncem u prvoj dekadi februara usmeriće vas da se posvetite rešavanju onoga što je ometalo vaš odnos sa voljenom osobom u proteklom periodu. Tom prilikom ćete nailaziti na situacije oko kojih se ne slažete sa partnerom, što će izazivati napetosti i moguće čak i poneku prepirku, ali ćete uspeti da to na kraju rešite. Retrogradna konjunkcija Merkura sa Venerom i Jupiterom sredinom meseca vratiće vas na nastavak razgovora sa partnerom u vezi zajedničkih planova i međusobnih potreba i očekivanja u vašoj emotivnoj vezi, koje su ranije dospele u ćorsokak. Merkur će u trećoj dekadi februara krenuti direktno. Ostvarićete napredak u dogovorima i bolje ćete se razumeti.

Ako ste slobodni:

Retrogradna konjunkcija Merkura sa Suncem doneće vam 8. februara susret sa bivšim partnerom i kako će to biti prijatan susret, obnovićete kontakt i počećete da se često viđate i vodite duge i plodne razgovore, a sredinom meseca će se probuditi i emocije. Kako ćete oboje uvideti da biste mogli da se složite i da ovog puta prevaziđete većinu onoga zbog čega ste u prošlosti prekinuli vezu, odlučićete da pokušate ponovo. Mogućnosti da uspete su realne i bićete zadovoljni. Nešto starije Ribe će pokušavati da se približe osobi koja im se dopada ali će uvek nalaziti nekakav razlog za povlačenje jer će biti nesigurne i neodlučne. Uspećete da skupite dovoljno hrabrosti i ostvarite napredak u trećoj dekadi meseca.

ZDRAVLJE

Početak meseca vam donosi sklonost upalama u predelu zglobova i grla, a moguć je i povišeni krvni pritisak. Bilo bi poželjno da delujete preventivno, a u slučaju da osetite pojačane tegobe, javite se svom lekaru. U drugoj polovini februara bićete boljeg zdravlja ali će vam trebati više odmora, kao i svakodnevna psihofizička relaksacija i boravak u prirodi. Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od namirnica koje imaju sposobnost da vaš organizam očiste od štetnih materija. Jedite sirovo povrće i sveže voće. Između ostalog prijaće vam artičoka, brokoli, blitva, crni i beli luk i kelj. Od voća uzimajte pomorandžu i avokado. Uz jutarnji obrok obavezno jogurt. Pijte zeleni čaj i limunov sok. Izbegavajte šećer.

SREĆNI BROJEVI

2, 8, 14, 19, 25

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. JANUAR 2021: IMATE UTISAK DA PARTNER UPORNO PRIKRIVA DEO ISTINE

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. JANUAR 2021: POSTAVLJATE POGREŠNA PITANJA I VRŠITE EMOTIVNI PRITISAK NA VOLJENU OSOBU