in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2021: VELIKO POSPREMANJE, VREME JE DA STVARI KONAČNO DOĐU NA SVOJE MESTO

BIK ♉

POSAO

Februar će biti za vas prilično dinamičan mesec na polju posla i biće pun dešavanja. Na prvom mestu vas očekuju novi počeci i to već od prvog dana februara kada će Venera da uđe u znak Vodolije i vaše polje posla i karijere. Osećaćete potrebu da imate više slobode u odlučivanju na svom poslu, što će vas dovesti u sukobe sa nadređenima. Venera će 6. februara praviti konjunkciju sa Saturnom i kvadrat sa Uranom. Preuzećete radna zaduženja sa povišenim stepenom odgovornosti i pokrenućete nove velike i dugoročne projekte koji će vam doneti stabilnije pozicije na poslu. Na samom početku ovih projekata ćete se suočiti sa neočekivanim preprekama koje će od vas zahtevati brze reakcije. Nove metode rada i ideje koje ste želeli da primenite, neće biti podržane. Merkur će 8. februara praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem i to će vam doneti unapređenje koje ste duže vreme očekivali. Uspećete da se dobro organizujete ali ćete biti skloni ishitrenim potezima koji će podrivati vaš autoritet. Uspeh vas očekuje u oblastima inženjeringa i tehnologije.

Venera će 11. februara praviti konjunkciju sa Jupiterom, što će ojačati vaše pozicije i doneće vam podršku javnosti. Započećete projekte koji su povezani sa velikim investicijama i koji donose velike obrte novca. Konjunkcija Merkura sa Venerom i Jupiterom u drugoj dekadi meseca omogućiće nastavak pregovora koji su bili u zastoju i isplatu zaostalih dugovanja. Saturn će 17. februara praviti kvadrat sa Uranom i zaustaviće vaš pokušaj da isprobate efikasnost novih idejnih rešenja u poslovanju. Vaši predlozi neće biti prihvaćeni. Vaše pozicije i autoritet će biti ugroženi raznim sukobima unutar vašeg kolektiva. Treća dekada februara donosi vam poboljšanje i neometani nastavak realizacije vaših planova i zadataka. Nezaposleni Bikovi će dobiti mogućnost da se zaposle u oblastima menadžmenta, inženjeringa i u IT sektoru. Posao u velikim preduzećima biće vam lako dostupan.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Prva dekada februara doneće vam povoljne mogućnosti da započnete sa ostvarivanjem zajedničkih ciljeva oko kojih ste se dogovorili sa voljnom osobom. Jedno drugom ćete pružati podsticaje i podršku. U drugoj dekadi meseca imaćete manja i prolazna neslaganja ali ćete zahvaljujući odnosu Marsa sa Neptunom imati dobar osećaj za potrebe svog partnera. Kvadrat Venere sa Marsom pokrenuće potisnute strasti u vama ali će vaš partner biti pasivan i povučen, što će izazvati nesuglasice. Želećete više zabave, druženja i izlazaka. Mars će u trećoj dekadi februara praviti trigon sa Plutonom, što će vam pomoći da ostvarite vaše želje u ljubavi. Moguće je vikend putovanje sa partnerom gde ćete se dobro provesti.

Ako ste slobodni:

Vaš emotivni život će u prvoj polovini februara biti pomalo dosadan jer ćete nailaziti na osobe kojima nedostaje inicijativa. Sredinom meseca vas očekuje susret sa osobom koja će vas osvojiti svojim optimističkim i inovativnim duhom. Doći će do obostrane simpatije i ubrzo ćete biti zaljubljeni. U početku će vaši intimni odnosi biti intenzivni i izazivaće povremenu napetost ali ćete u trećoj dekadi februara uspeti da se međusobno uskladite i unesete zdravu dinamiku u vezu. Stariji Bikovi će prolaziti kroz promenljive faze u odnosu sa osobom koja ih privlači i sa kojom se često viđaju u zadnje vreme. Vaš odnos će biti čas skladan, čas napet i sa učestalim nesuglasicama. Krajem februara ćete započeti vezu.

ZDRAVLJE

Vodićete više računa o svom zdravlju tako što ćete obaviti preventivne preglede, biti umereni u svemu, zdravo se hraniti i odmarati onoliko koliko je to neophodno. Počećete da praktikujete nove metode za očuvanje svog zdravlja, više ćete se kretati i nalazićete dovoljno vremena za svakodnevnu psihofizičku relaksaciju. Moguća je samo lakša i prolazna prehlada. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje ubrzavaju detoksikaciju organizma. Potrebno je da u ishrani koristite kiseli kupus i turšiju, kao i sušeno voće poput smokve, urme i kajsije. Jedite više jabuka i pomorandži. Semenke suncokreta i bundeve, proso sa jogurtom možete uzimati za doručak. Izbegavajte hranu pečenu na ulju i alkoholna pića.

SREĆNI BROJEVI

2, 10, 14, 19, 23

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. JANUAR 2021: IMATE UTISAK DA PARTNER UPORNO PRIKRIVA DEO ISTINE

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. JANUAR 2021: POSTAVLJATE POGREŠNA PITANJA I VRŠITE EMOTIVNI PRITISAK NA VOLJENU OSOBU