in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2021: VELIKO POSPREMANJE, VREME JE DA STVARI KONAČNO DOĐU NA SVOJE MESTO

RAK ♋

POSAO

Venera će na početku februara ući u znak Vodolije i otvoriće vam mogućnost da refinansirate vaša dugovanja, da isplatite veći deo zaostalih dugovanja i da naplatite deo vaših potraživanja, što će poboljšati vaš platni promet i doneti vam veći obrt novca. Nailazićete na neslaganja sa osobama od autoriteta i na visokom položaju sa kojima imate saradnju. Važno je da to rešite što pre kako biste izbegli gubitak podrške i smetnje u ostvarivanju planiranih zadataka. Konjunkcija Venere sa Saturnom će vam doneti sredstva koja ćete moći da uložite u početak novog velikog i dugoročnog projekta koji će vam doneti siguran uspeh i stabilne finansije na duži period. Retrogradna konjunkcija Merkura sa Suncem će vam omogućiti nastavak pregovora oko rešavanja važnih finansijskih pitanja i raspodele zaduženja u zajedničkim poslovima.

Merkur će 10. februara praviti kvadrat sa Marsom i upozorava vas da ne brzate i da pažljivo proverite aktuelne planove i sve što je neophodno za dobru organizaciju predstojećih zadataka, jer se lako može dogoditi da se provuče poneki propust. Venera će 11. februara praviti konjunkciju sa Jupiterom, što će vam obezbediti podršku, kako stručnu, tako i materijalnu od partnera iz inostranstva i jedne visoko stručne osobe, a doneće vam i dobru koordinaciju sa podređenim osobljem. Odnos Marsa sa Neptunom će znatno poboljšati vašu saradnju sa inostranim partnerima i doneće vam uspeh u oblastima hemijske industrije, distribucije pića, energetskih resursa i sirovina za proizvodnju. Saturn će 17. februara praviti kvadrat sa Uranom i neočekivano će vam doneti blokade u pojedinim finansijskim transakcijama. Izbegavajte da se zadužujete. U trećoj dekadi februara ostvarićete uspeh i uvećati zaradu u oblastima javnosti. Sklopićete korisna i isplativa partnerstva. Nezaposleni Rakovi će najviše šansi za novo zaposlenje imati u oblastima javnosti, prava, usluga i u finansijskom sektoru. Imaćete mogućnost dobre zarade u honorarnim poslovima.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Venera će u prvoj polovini februara praviti konjunkciju sa Saturnom i u vaš odnos sa voljenom osobom će uneti stabilnost i više sklada. Posvetićete više vremena članovima svoje porodice i starijim osobama u porodici. Preuzećete na sebe više odgovornosti kako biste rasteretili voljenu osobu. Pružaćete oslonac i podršku, što će vašem partneru mnogo značiti. Poželećete u drugoj polovini februara da unesete nešto novo u vašu emotivnu vezu i pokušaćete da na drugačiji način pristupite partneru, ali to vašem partneru neće odgovarati i može doći do neočekivanog zahlađenja zbog kvadrata Saturna sa Uranom. Koliko će vama prijati promene i više izlazaka i druženja, toliko će vaš partner biti povučen u sebe.

Ako ste slobodni:

Upoznaćete u prvoj dekadi februara osobu koja je po prirodi ozbiljna, stabilnog karaktera, ambiciozna i druželjubiva. Privući će vas iskustvo, inteligencija, jasan i čvrst stav kod te osobe i zaljubićete se. Primetićete da vaša nova simpatija nije sklona pokazivanju emocija ali će vam prijati njeni ostali kvaliteti. Počećete da se viđate i ući ćete u vezu. U drugoj dekadi meseca bićete opterećeni naglim promenama raspoloženja i ekscentričnim ponašanjem vašeg novog partnera. Nešto stariji Rakovi će započeti novu emotivnu vezu sa osobom koju duže vreme simpatišu, zahvaljujući konjunkciji Venere sa Saturnom. Već na početku će vaša veza biti stavljena na probu. Izbegavajte donošenje naglih odluka.

ZDRAVLJE

Vaša osetljivost na stres i hladnoću će biti pojačana tokom februara Zbog toga izbegavajte da se izlažete hladnom, vetrovitom i vlažnom, vremenu. Moguća je prehlada i bolovi u zglobovima, posebno ako imate artritis. Potrebno je da se više krećete, da se redovno odmarate i da praktikujete psihofizičku relaksaciju kako biste lakše podnosili stres. Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od namirnica koje u sebi sadrže biljna vlakna za lakšu probavu i ugljene hidrate. Svakog dana možete da uzimate ječam, heljdu, šargarepu i krompir od povrća. Pripremajte češće pasulj, sočivo, spanać, karfiol i grašak. Od voća jedite brusnice, jabuke, banane i ananas. Umanjite unos mesa i mlečnih proizvoda.

SREĆNI BROJEVI

3, 8, 12, 17, 24

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. JANUAR 2021: IMATE UTISAK DA PARTNER UPORNO PRIKRIVA DEO ISTINE

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. JANUAR 2021: POSTAVLJATE POGREŠNA PITANJA I VRŠITE EMOTIVNI PRITISAK NA VOLJENU OSOBU