in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2021: VELIKO POSPREMANJE, VREME JE DA STVARI KONAČNO DOĐU NA SVOJE MESTO

LAV ♌

POSAO

Dragi Lavovi, Sunce će na početku februara praviti kvadrat sa Marsom koji prolazi kroz vaše polje posla i karijere. To će vam doneti nesuglasice sa nadređenima i sa poslovnim partnerima. Drugima će smetati vaša potreba da dominirate koja će u ovom mesecu biti pojačana. Venera na početku februara ulazi u znak Vodolije i otvara vam mogućnost za ostvarivanje novih poslovnih kontakata i veza koji će se pokazati korisnim za dalju saradnju. Venera će praviti konjunkciju sa Saturnom i omogućiće vam da uđete u nova partnerstva u vezi velikih poslovnih poduhvata povezanih sa industrijom i građevinarstvom koji će se pokazati isplativim na duži rok. S druge strane će kvadrat Venere sa Uranom dovesti do neočekivanih smetnji u ostvarivanju ciljeva u nedavno započetim projektima gde ćete naići na neslaganja sa partnerima u vezi implementacije novih metoda rada.

Merkur će praviti kvadrat sa Marsom 10. februara i doneće vam neslaganje i sukobe sa naređenima oko većeg broja stavki u vašim radnim obavezama. To će se negativno odraziti na vaš položaj. Mars će 14. februara praviti odnos sa Neptunom i omogućiće vam da uz pomoć vašeg radnog iskustva, veštine i efikasnosti i uz pomoć intuicije napravite veliki obrt novca i ostvarite veću zaradu od očekivane. Kvadrat Saturna sa Uranom 17. u mesecu onemogućiće vas u sklapanju novog ugovora i doći će do sukoba u interesima u odnosima sa dugogodišnjim poslovnim partnerom. Na teškoće ćete nailaziti u oblastima javnosti, pravosuđa i medija. U trećoj dekadi februara ćete imati nesuglasice sa ženama koje su na važnom položaju u vašem preduzeću. Mars će 25. u mesecu praviti trigon sa Plutonom, što će pojačati vašu efikasnost u radu i doneti vam uspeh u oblastima usluga i menadžmenta. Nezaposleni Lavovi će dobiti mogućnost da se zaposle u oblastima trgovine, usluga, u prometu nekretnina, u reklamnoj agenciji, u medijima i javnim ustanovama.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Vaš odnos sa voljenom osobom biće pun raznih dešavanja u februaru od kojih će većina biti pozitivna. Uspećete da ostvarite važne zajedničke ciljeve, a to će uneti željeni sklad u vašu vezu. Konjunkcija Venere sa Saturnom i Jupiterom doprineće stabilnosti vaše emotivne veze i motivisaće vas da voljenoj osobi pružate podršku i iskrena osećanja. Merkur će praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem, Venerom i Jupiterom u vašem polju ljubavi, što će vam omogućiti da pokrenete nove zajedničke planove i ciljeve koje ranije zbog nekih teškoća niste uspeli. Poboljšaćete međusobnu komunikaciju i uspećete da rešite mnogo toga što vam je u prošlosti pravilo smetnje u vezi. Pojačaćete bliskost.

Ako ste slobodni:

Imaćete mnogo prilika za ulazak u emotivnu vezu jer će više osoba biti zainteresovano za vas i to će vam otvoreno pokazati. Pojaviće se neko ko će vas potpuno osvojiti svojim vedrim duhom, optimizmom, smislom za humor i pokazivanjem inicijative za zajedničke aktivnosti. Biće to neko ko će umeti da vam otvoreno pokazuje svoje emocije i da vam pristupa iskreno, bez foliranja. Bivša ljubav će pokušati da vam se vrati ali ćete ipak ući u vezu sa novom simpatijom. Nešto stariji Lavovi će imati otvoren i iskren razgovor sa bivšim partnerom gde će jedno drugom iskreno pokazati svoja osećanja. Uspećete da uklonite uzrok raskida i da obnovite vašu vezu. Oboje ćete biti srećni i ostvarićete zajedničke želje.

ZDRAVLJE

Prva polovina februara vam donosi stabilno zdravlje. Više se odmarajte i praktikujte svakodnevne rekreativne fizičke vežbe. Izbegavajte da budete previše pasivni. U drugoj polovini februara kvadrat Saturna sa Uranom može vam doneti pojačanu osetljivost na stres, bolove u kostima i zglobovima, kao i urološke smetnje. Utičite preventivno da to sprečite. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži kalorične namirnice pune vitamina i proteina. Preporučuje vam se da svakog dana pravite supe sa mešanim povrćem, integralne žitarice sa jogurtom i da jedete više voća kao što su ananas, pomorandže, kivi, banane, suvo grožđe, smokve i urme. Pileće meso jedite umereno i izbegavajte mesne delikatese, kao i brzu hranu.

SREĆNI BROJEVI

2, 7, 15, 18, 22

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. JANUAR 2021: IMATE UTISAK DA PARTNER UPORNO PRIKRIVA DEO ISTINE

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. JANUAR 2021: POSTAVLJATE POGREŠNA PITANJA I VRŠITE EMOTIVNI PRITISAK NA VOLJENU OSOBU