in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2021: VELIKO POSPREMANJE, VREME JE DA STVARI KONAČNO DOĐU NA SVOJE MESTO

DEVICA ♍

POSAO

Nedostajaće vam podrška od strane nadređenih na početku februara, a mogući su i sukobi i neslaganja sa radnim kolegama zbog kvadrata Sunca sa Marsom. Venera će ući u znak Vodolije i otvoriće vam pogodnosti za pokretanje novih usluga. Najviše uspeha možete imati u uslugama iz oblasti građevinskih radova, posredovanju u prometu nekretnina, kao i u oblastima trgovine, menadžmenta i obrazovanja. Pokrenućete jedan veliki posao 6. februara, kada Venera bude pravila konjunkciju sa Saturnom. Uspećete da pokrenete planove koji su bili u zastoju ali će biti neophodno da napravite neke izmene, kako biste mogli da prevaziđete smetnje na koje ste nailazili. Na teškoće ćete nailaziti ako se bavite transportom, turizmom i organizovanjem prodajnih izložbi i prezentacija.

Venera će 11. februara praviti konjunkciju sa Jupiterom i bićete u prilici da pokrenete nešto novo na polju usluga što može biti povezano sa lepotom, kao što su kozmetičke ili frizerske usluge. Isto tako ćete uspeti da ostvarite veću zaradu kroz kreativne projekte, arhitekturu i dizajn enterijera. Mars će 14. februara praviti odnos sa Neptunom i doneće vam podršku od strane nadređenih za projekte koji su povezani sa javnim institucijama. Vaša popularnost u javnosti će biti uvećana. Imaćete uspeh u predstavljanju svega što je povezano sa kreativnošću i zabavom. Kvadrat koji će 17. u mesecu Saturn praviti sa Uranom izazvaće neočekivane zastoje zbog nemogućnosti primene novih metoda u aktuelne radne zadatke. Saradnja i timski rad će se odvijati otežano. U trećoj dekadi februara će Merkur krenuti direktno i počećete polako da nadoknađujete ono što ste bili primorani da odložite u ranijem periodu. Neki vaši planovi i radne metode će zahtevati dopunu i reorganizaciju. Bićete vešti i snalažljivi. Nezaposlene Device će imati povoljne mogućnosti da se zaposle u oblastima servisnih usluga, u centrima za podršku korisnicima, u salonima lepote, kao i u trgovini i saobraćaju.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Organizovaćete više opuštajućih aktivnosti sa voljenom osobom i bliskim prijateljima, kao što su šetnje u prirodi u slobodno vreme, više viđanja i druženja. Konjunkcija Venere sa Jupiterom omogućiće vam da imate više smeha, radosti, zabave u vašoj emotivnoj vezi. Voljenoj osobi ćete pružati duboka osećanja i osećaćete se voljenim. Bićete srećni. Odnos Marsa sa Neptunom koji se nalazi u vašem polju ljubavi pružiće vam mogućnost da iskoristite jedan vikend da sa voljenom osobom otputujete negde gde duže vreme želite da odete i gde ćete moći da jedno drugom posvetite sve vreme i uživate u lepim zajedničkim trenucima. Bićete u mogućnosti da ostvarite zajedničke želje koje ste duže vreme odlagali.

Ako ste slobodni:

Februar će vam doneti mogućnost da kroz neki vid zajedničkih aktivnosti upoznate nekog ko će vas na prvi pogled privući i ko bi mogao da bude ozbiljan kandidat za buduću emotivnu vezu. Privući će vas emotivna otvorenost i toplina kod vaše nove simpatije, spremnost da vam se u svemu nađe pri ruci, da vam pruži podršku, da bude pun inicijative i spreman da sa vama razgovara o raznim temama, pa i onim koje su pomalo osetljive. Do kraja meseca ćete započeti skladnu vezu. Nešto starije Device će upoznati nekoga ko živi u inostranstvu i sa kim će započeti prvo svakodnevnu komunikaciju, a ubrzo nakon toga će ući u vezu koja će se nastaviti kada se druga osoba vrati tamo gde živi. Ove ima šanse za uspeh.

ZDRAVLJE

Kvadrat Merkura sa Marsom vam u prvoj polovini februara donosi sklonost upalama, osetljivost na stres i pad imuniteta. Potrebna vam je svakodnevna psihofizička relaksacija. U trećoj dekadi meseca će Merkur krenuti direktno što će pozitivno uticati na vaš imunitet i vaše zdravlje će biti stabilnije. Prijaće vam da se više krećete, posebno da malo više šetate. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži hranu koja je u osnovi bazna i koja je neophodna da biste doveli svoj organizam u ravnotežu. Od povrća jedite celer, patlidžan i kiseli kupus u većim količinama. Od voća uzimajte suvo grožđe, smokve, mango i mandarine. Svakodnevno jedite proso, heljdu, masline, med i jogurt. Umanjite unos mesa, kafe i šećera.

SREĆNI BROJEVI

5, 11, 16, 20, 23

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. JANUAR 2021: IMATE UTISAK DA PARTNER UPORNO PRIKRIVA DEO ISTINE

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. JANUAR 2021: POSTAVLJATE POGREŠNA PITANJA I VRŠITE EMOTIVNI PRITISAK NA VOLJENU OSOBU