in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2021: VELIKO POSPREMANJE, VREME JE DA STVARI KONAČNO DOĐU NA SVOJE MESTO

VAGA ♎

POSAO

Izbegavajte da prihvatate rizične poslove koji uključuju velike investicije na početku meseca. Osim što vam mogu naneti velike gubitke, ovi poslovi bi vam mogli doneti sukobe sa nadređenima. Venera će 1. februara ući u znak Vodolije i pojačaće vašu kreativnost, doneće vam inspiraciju i povezati vas sa osobama sa kojima možete uspešno sarađivati na projektima koji zahtevaju idejna rešenja. Venera će 6. februara praviti konjunkciju sa Saturnom i povezuje vas sa osobama koje bi sa vama sarađivale u oblastima edukacije, zabave i dizajna. Pokrenućete jedan veliki projekat koji može da bude povezan sa IT sektorom, programiranjem ili izradom aplikacija, a koji će vam se isplatiti. Na samom startu ovog projekta nailazićete na neočekivane teškoće u platnom prometu, zbog čega pripazite na investicije i izbegavajte zaduživanje. Retrogradna konjunkcija Merkura sa Suncem će vam omogućiti da obnovite važnu saradnju sa osobom na visokom položaju, što će vam koristiti u daljem razvoju vaših planova. Na teškoće ćete nailaziti u trgovini i u saobraćaju.

Venera će 11. februara praviti konjunkciju sa Jupiterom i pružiće vam odlične mogućnosti da investirate veći novac u jedan kreativan projekat, kao i da nađete investitore koji će vas podržati. Ovaj projekat mogao bi vam doneti veliki uspeh, zaradu i napredak u karijeri. Poboljšaćete vaše radne sposobnosti i veštine kroz nove edukacije i programe. Mars će 14. februara praviti odnos sa Neptunom i imaćete dobar osećaj kako da ostvarite bolji platni promet na polju usluga. Budite pažljivi 17. u mesecu kada Saturn bude pravio kvadrat sa Uranom jer će vam to doneti teškoće u vezi pokušaja da na novi način pristupite vašim zadacima. Imaćete i finansijske teškoće. Treća dekada februara doneće vam uspeh na polju usluga. Nezaposlene Vage imaće povoljne mogućnosti da se zaposle u oblastima dizajna, zabave, prosvete, u IT sektoru i u sektoru usluga. Imaćete i veliku ponudu honorarnih poslova.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Unećete nešto novo u vaš odnos sa partnerom, što će vam doneti pravo osveženje. Bićete raspoloženi za zabavu i vaš odnos sa partnerom će biti ispunjen smehom i veseljem. Ispunićete partneru jednu želju i pružaćete duboke emocije, što će vas zbližiti. Sredinom meseca ćete intuitivno razumeti potrebe partnera zahvaljujući odnosu Marsa sa Neptunom. Druga polovina februara će podsticati vaše strasti i izazivaće povremene ljubomorne scene jer će Venera praviti kvadrat sa Marsom. Na sreću, ovo će trajati kratko i ubrzo će doći do usklađivanja sa partnerom u svemu što vas povezuje u zajedničkim aktivnostima. Razgovaraćete mnogo o svemu što vam je pravilo teškoće i uspećete da rešite mnogo toga.

Ako ste slobodni:

Februar vam donosi velike šanse da upoznate osobu sa kojom ćete započeti skladnu emotivnu vezu u kojoj ćete imati nova iskustva u ljubavi i ispunjenje velikih želja. Pojaviće se više osoba koje će vam otvoreno pokazati da su zainteresovane za vezu sa vama. Izabraćete osobu koja se svojom originalnošću razlikuje od svih ostalih. To će biti neko sa kim ćete se osećati opušteno, dobro ćete se razumeti i osećati veliku podršku i iskrenost. Vaš partner će umeti da vas nasmeje. Starije Vage će imati priliku da započnu slobodnu vezu sa osobom koju će upoznati na jednoj zabavi. Već na prvi pogled ćete se jedno drugom dopasti i moći ćete o svemu iskreno da razgovarate. Veza bi vremenom mogla da postane ozbiljna.

ZDRAVLJE

Uglavnom ćete biti dobrog i stabilnog zdravlja. Preporučuje vam se da obezbedite vreme za svakodnevnu psihofizičku relaksaciju i odmor, kako biste izbegli stresne situacije i kako bi vaše zdravlje ostalo stabilno. Slobodno vreme provodite u šetnji i budite što više na mestima u prirodi gde ima čistog vazduha. Rekreativne fizičke vežbe su vam neophodne. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su kalorične ali lako svarljive. Jedite više voća, posebno urme, suvo grožđe i smokve, jabuke, pomorandže i kivi. Od povrća pripremajte sočivo, pasulj, krompir, grašak, kupus i celer. Integralne žitarice, jogurt i med jedite svakodnevno. Ribu uzimajte više nego meso. Izbegavajte brzu i pečenu hranu.

SREĆNI BROJEVI

2, 7, 13, 16, 21

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. JANUAR 2021: IMATE UTISAK DA PARTNER UPORNO PRIKRIVA DEO ISTINE

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. JANUAR 2021: POSTAVLJATE POGREŠNA PITANJA I VRŠITE EMOTIVNI PRITISAK NA VOLJENU OSOBU