in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2021: VELIKO POSPREMANJE, VREME JE DA STVARI KONAČNO DOĐU NA SVOJE MESTO

ŠKORPIJA ♏

POSAO

Sunce će na početku februara praviti kvadrat sa Marsom i doneće vam sukobe sa osobama od autoriteta i sa pojedinim poslovnim partnerima. Pokušavaćete jedni drugima da nametnete svoje metode i pristupe radu i obavezama i ponašaćete se nepopustljivo. To će negativno uticati na vašu saradnju ali vam može ugroziti i položaj. Venera će ući u znak Vodolije i praviće konjunkciju sa Saturnom. Započećete zajednički posao sa javnom institucijom i sa građevinskim preduzećem, što će vam doneti dugoročnu zaradu. Potrebno je da sve obaveze u zajedničkom poslu jasno razmotrite i navedete u ugovoru jer se u protivnom mogu dogoditi neočekivane prepreke i teškoće. Merkur će 8. februara praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem i uspećete da privedete kraju neke radne zadatke koje ste u prethodnom periodu bili primorani da odložite zbog nepovoljnih okolnosti.

Venera će 11. februara praviti konjunkciju sa Jupiterom i doneće vam Povoljne mogućnosti da pokrenete projekat koji će zahtevati kreativne ideje i rešenja, a koji bi mogao da vam donese veliki uspeh i zaradu. Mars će praviti 14. februara odnos sa Neptunom. Bićete motivisani da uložite dosta energije u oblasti zabave i javnosti. Imaćete dobar osećaj šta vaši klijenti žele i očekuju, što će vam doneti veliku popularnost ali i siguran uspeh i rezultate. Budite pažljivi 17. u mesecu kada Saturn bude pravio kvadrat sa Uranom jer ćete nailaziti na neočekivane teškoće i blokade u završnoj fazi jednog velikog posla, što će vam doneti nesuglasice sa partnerima u tom poslu. To bi moglo dovesti u pitanje vašu dalju saradnju, pa čak dovesti i do naglog raskida nekih ugovora. U trećoj dekadi februara će Merkur krenuti direktno i omogućiće vam da dovršite zaostale radne zadatke i nadoknadite ono što ste ranije odložili. Nezaposleni Škorpioni će biti u mogućnosti da se zaposle u oblastima industrije, inženjeringa, javnosti, administracije i u pravnom sektoru.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Sunce će na početku februara praviti kvadrat sa Marsom koji prolazi kroz vaše polje ljubavi i doneće vam nesuglasice sa voljenom osobom jer ćete oboje želeti jedno drugom da nametnute svoje stavove i dominaciju. Na teškoće i neslaganja ćete nailaziti i u odnosima sa ostalim članovima porodice. Moguće su česte prepirke i svađa. Budite tolerantniji. Mars će 14. Februara praviti odnos sa Neptunom i imaćete bolju osećaj za potrebe voljene osobe, što će vam pomoći da ublažite nesuglasice i rešite deo problema koje ometaju vaš odnos. Kvadrat Venere sa Marsom će dovesti do ljubomornih scena ali ćete i to uspeti da rešite do kraja meseca i uspećete da se jedno drugom prilagodite i vratite poljuljano poverenje.

Ako ste slobodni:

Konjunkcija Venere sa Saturnom doneće vam u prvoj polovini februara poznanstvo sa osobom koja će vam se dopasti na prvi pogled i koja će vam već na početku pokazati da je zanima samo ozbiljna veza i da nije sklona avanturama. To će vam odgovarati jer vam je stalo da se skrasite uz nekog u koga možete imati poverenja i na koga možete uvek da se oslonite. Ono što vam može pomalo nedostajati je što vaš novi partner nije sklon pokazivanju emocija ali ih svakako ima za vas. Stariji Škorpioni će biti rastrzani između osobe koju su nedavno upoznali i koja ih je privukla i pokazala im naklonost i bivšeg partnera sa kojim su prekinuli vezu pre više meseci ali još nisu preboleli. Odlučićete se za novog partnera.

ZDRAVLJE

Zdravlje će vam biti osetljivo zbog čega je neophodno da izbegavate velike napore i stres i da se odmarate. Bićete skloni upali grla ili sinusa. Ne preporučuje vam se duži boravak na vetru, kiši i vazduhu koji je zagađen. Prijalo bi vam da povremeno odete na izlet u planinu gde je vazduh čist. U trećoj dekadi februara ćete biti stabilnog i boljeg zdravlja. Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od namirnica koje sadrže vlakna za bolju probavu. Od povrća jedite pasulj, sočivo, šargarepu, krompir, kupus i karfiol. Od povrća su vam potrebne jabuke, banane, ananas, kivi i brusnice. Jedite više žitarica kao što su ječam, heljda i raž. Od mesa jedite ribu i piletinu. Jogurt uzimajte svakodnevno. Izbegavajte slatkiše i kafu.

SREĆNI BROJEVI

6, 11, 14, 20, 25

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. JANUAR 2021: IMATE UTISAK DA PARTNER UPORNO PRIKRIVA DEO ISTINE

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. JANUAR 2021: POSTAVLJATE POGREŠNA PITANJA I VRŠITE EMOTIVNI PRITISAK NA VOLJENU OSOBU