in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2022: MOŽDA NISI SPREMNA ALI NEKO NOV ULAZI U TVOJ ŽIVOT

JARAC ♑

Merkur će 4. februara krenuti direktno, što će vam omogućiti da se bolje organizujete, da ispravite propuste koje ste napravili u proteklom periodu u obavljanju radnih zadataka i da nadoknadite ono što ste bili primorani da odložite zbog nepovoljnih okolnosti, nedostatka sredstava i kašnjenja u isporukama potrebnog materijala. Mars će praviti odnos sa Jupiterom, što će vas motivisati da ulažete više napora u pregovore oko novih i aktuelnih projekata, u proširenje vaših trgovačkih kapaciteta i u poboljšanje logistike, kao što su prevoz i skladišta. Sunce će praviti konjunkciju sa Saturnom, što će od vas zahtevati savestan i odgovoran pristup upravljanju novcem. Vaši naređeni će vam poveriti odgovornije zadatke i tražiće od vas ulaganje ozbiljnih napora. To vam može doneti napredak u karijeri. Mars će 8. februara praviti trigon sa Uranom i pružiće vam se mogućnost da lako i efikasno ostvarite vaše ideje o uvećanju zarade pri čemu ćete ući u izvesan rizik ali će vam se isplatiti. Uspeh vas očekuje ako se bavite prosvetom, dizajnom, IT oblastima i menadžmentom.

Merkur će 14. februara ući u znak Vodolije i otvoriće vam nove mogućnosti za investiranje. Bićete odlično organizovani u planiranju i rukovanju novcem. Konjunkcija Venere sa Marsom će vam doneti šansu za dobijanje boljeg radnog mesta gde ćete imati izvršnu ili rukovodeću funkciju. Bićete u mogućnosti da započnete sopstveni posao. Jupiter će 18. februara praviti odnos sa Uranom, što će vam doneti velika ostvarenja i zaradu kroz oblasti komunikacija, kreativne poduhvate, zabavu i ugostiteljstvo. Ako se bavite trgovinom ili komunikacijama, uspećete da proširite obim vašeg poslovanja. U trećoj dekadi februara ćete imati dobar osećaj za poslovne odnose i dobitke kroz trgovinu kozmetikom i kućnom hemijom.

Nezaposleni Jarčevi će dobiti mogućnost da se zaposle u oblastima menadžmenta, ugostiteljstva, prosvete i trgovine. Bićete u mogućnosti da pokrenete sopstveni biznis ako to imate u planu.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Mars sa Jupiterom u prvoj dekadi februara doneće vam više razgovora sa partnerom, što će vas oboje činiti dobro raspoloženim i delovaće na oboje opuštajuće. Poverićete partneru neke svoje brige, a on će vam pružiti podršku. Trigon Marsa sa Uranom će vam doneti više zabave i dinamike. Unećete nešto novo u vašu intimu, što će pojačati vašu bliskost.

Konjunkcija Venere sa Marsom u drugoj polovini februara dovešće do buđenja uspavanih strasti, što će izuzetnoi prijati i vama i voljenoj osobi. Više vremena ćete provoditi zajedno i započećete nove zajedničke aktivnosti u čemu ćete uživati. Trigon Jupitera sa Uranom će u vaš odnos uneti više zabave. Otići ćete na zajedničko putovanje i dobro se provesti.

Ako ste slobodni:

Konjunkcija Venere sa Marsom sredinom februara doneće vam poznanstvo sa privlačnom i strastvenom osobom. Doći će do obostrane privlačnosti i vrlo brzo ćete zaključiti kako vas slične stvari privlače i kako imate mnogo tema za razgovor. Počećete da se viđate i što se više budete upoznavali, više žete se dopadati jedno drugom. Doći će do ulaska u intimne odnose u čemu ćete se odlično slagati, a odmah potom ćete započeti emotivnu vezu koja će vam doneti nova iskustva.

Nešto stariji Jarčevi će upoznati osobu koja će im delovati magnetski privlačno i koja će im otvoreno pokazati svoju naklonosti simpatije. Ući ćete u avanturu ali ćete ubrzo shvatiti da ste odličan par za skladnu i ozbiljnu emotivnu vezu.

Zdravlje

Merkur koji vlada vašim poljem zdravlja će u prvoj dekadi februara krenuti direktno što će dovesti do postepenog jačanja vašeg imuniteta. Počećete da se više krećete i da praktikujete svakodnevne fizičke vežbe. Vaša otpornost na stres će se uvećati u drugoj polovini meseca, ali ćete opet biti osetljivi na stres i na promene vremenskih prilika u trećoj dekadi.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su kalorične. Od voća uzimajte avokado, banane, suvo grožđe, urme, pomorandže i suve šljive. Od orašastih plodova jedite sirovi badem, kikiriki i semenke od bundeve. Od povrća jedite pasulj, grašak, kelj, krompir i kupus. Od mesa jedite piletinu, slaninu i govedinu. Od mlačnih proizvoda kajmak i sir.

NEDELJNI HOROSKOP OD 17. DO 23. JANUARA 2022: STRELČEVI, BLIZANCI I VAGE – PRIPREMITE SE NA OVO!

100% TAČNO: STRAHOVITO TAČAN TEST LIČNOSTI – EVO KAKO TI IZGLEDAŠ U TUĐIM OČIMA!