in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2022: MOŽDA NISI SPREMNA ALI NEKO NOV ULAZI U TVOJ ŽIVOT

RIBE ♓

Merkur će 4. februara krenuti direktno i bićete u mogućnosti da se bolje organizujete u timskom radu i na polju saradnje, gde ste u proteklom periodu nailazili na neusklađenost i česte nesporazume koji su vas usporavali u radu. Mars će praviti odnos sa Jupiterom, što će vam omogućiti da proširite vašu saradnju i da ostvarite značajan napredak na svim poljima gde se od vas očekuje visoka stručnost i da pokažete rukovodeće sposobnosti. Prikupićete neophodna sredstva koja će vam omogućiti da pokrenete nove projekte i ostvarite napredak u aktuelnim. Sunce će praviti konjunkciju sa Saturnom, što vas upozorava da se čuvate konkurencije, kao i promena u vašem radnom kolektivu. Od vas će se zahtevati ulaganje više napora i više odgovornosti, kao i prilagođavanje novim i savremenim tehnologijama. Jedna osoba će pokušati da dobije vaše radno mesto i svaki propust može da vas skupo košta. Mars će 8. februara praviti trigon sa Uranom i doneće vam uspeh u pregovorima oko novih projekata, a imaćete uspeha i ako se bavite komunikacijama, trgovinom i saobraćajem.

Merkur će 14. februara ući u znak Vodolije i započećete sa pregovorima iza zatvorenih vrata u vezi važnih projekata koje ste od ranije planirali ali niste uspeli da ih pokrenete zbog nepovoljnih okolnosti. Venera će praviti konjunkciju sa Marsom i doneće vam početak obostrano korisne i plodne saradnje sa osobama koje se bave dizajnom i koje su vešte i u mehanici. Jupiter će 18. februara praviti odnos sa Uranom, što će vam doneti veliki uspeh u oblastima komunikacija i trgovine. Uspećete da uz pomoć novih metoda rada ostvarite mnogo brži napredak u realizaciji radnih zadataka, a vaše nove ideje će vam doneti napredak u karijeri. U trećoj dekadi februara ostvarićete višu zaradu od očekivane uz pomoć novih saradnika.

Nezaposlene Ribe će imati povoljne mogućnosti da se zaposle u oblastima menadžmenta, saobraćaja, trgovine, u organizacionim strukama i u prosveti.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Izlazak Merkura iz retrogradnog hoda 4. februara će vam omogućiti da postepeno prevaziđete nesuglasice i nesporazume koje ste u prethodnom periodu imali u odnosima sa voljenom osobom. Poboljšaćete vaš društveni život koji je bio u zastoju i počećete češće da izlazite sa partnerom i da se viđate sa zajedničkim prijateljima. Dobro ćete se razumeti.

Merkur će 14. februara ući u znak Vodolije, što će vam doneti više vremena za zajedničke intimne trenutke. Prema voljenoj osobi ćete biti iskreni i otvoreni i bićete spremni da poverite neke vaše tajne, što će vaš partner prihvatiti sa odobravanjem i prućiti vam podršku. Prolazne nesuglasice su moguće krajem meseca zbog kvadrata Merkura sa Uranom.

Ako ste slobodni:

Prva dekada februara vam donosi obnavljanje kontakta sa osobom sa kojom ste počeli da se viđate pre mesec dana, a zatim ste odjednom, bez vidljivog razloga, prekinuli viđanje. Ovog puta ćete se oboje osećati spremnije da jedno drugom poklonite poverenje i priznate da između vas dvoje postoje obostrane simpatije. Ući ćete u intimne odnose ali ćete odlučiti da vašu novu vezu držite podalje od očiju drugih i vaša veza će u početku biti tajna. Krajem meseca ćete imati nesuglasice.

Nešto starije Ribe će biti snažno privučene osobi koja će u njima probuditi strasti. Vaša nova simpatija neće biti slobodna ali će vam predložiti tajnu vezu, na šta ćete pristati. U početku ćete uživati ali će vaš odnos ubrzo postati nestabilan.

Zdravlje

Početak februara vam donosi pojačani umor, tegobe sa krvnim pritiskom i cirkulacijom, bolove u leđima i povišenu nervnu napetost i podložnost stresu, što će izazivati psihosomatske smetnje. Potrebno je da se više odmarate i praktikujete svakodnevnu psihofizičku relaksaciju. U drugoj polovini meseca ćete se bolje osećati i vaš imunitet će ojačati.

Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od namirnica koje su u osnovi bazne. Jedite više voća, posebno pomorandže, ananas, jabuke, kivi i grejpfrut. Od povrća jedite grašak, brokoli, šargarepu, crni luk, kelerabu, sočivo i peršun. Prijaće vam pšenične klice, morske alge, đumbir, indijski orah, badem, kombuha i čaj od maslačka. Uzimajte C vitamin i magnezijum.

NEDELJNI HOROSKOP OD 17. DO 23. JANUARA 2022: STRELČEVI, BLIZANCI I VAGE – PRIPREMITE SE NA OVO!

100% TAČNO: STRAHOVITO TAČAN TEST LIČNOSTI – EVO KAKO TI IZGLEDAŠ U TUĐIM OČIMA!