in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2022: MOŽDA NISI SPREMNA ALI NEKO NOV ULAZI U TVOJ ŽIVOT

BIK ♉

Merkur će krenuti direktno 4 februara nakon čega ćete započeti sa reorganizacijom planova u onom delu gde ste primetili da postoje propusti i greške. Usmerićete se na organizaciju novih poslova i radnih zadataka. Potrudićete se da obnovite kontakte sa osobama koje vam mogu dati podršku i stručni savet. Mars će praviti odnos sa Jupiterom, što će poboljšati vašu saradnju sa inostranim partnerima i sa obrazovnim institucijama, kao i društvenim organizacijama. Uspeh i uvećana zarada vas očekuju ako se bavite turizmom, prosvetom, transportom i trgovinom robom iz uvoza. Konjunkcija Sunca sa Saturnom će vam omogućiti da pokrenete jedan veliki i dugoročni projekat u koji će biti uključena moderna tehnologija i gde ćete vi biti rukovodilac. Nadređeni će vam poveriti odgovorne radne zadatke. Merkur će 14. februara ući u znak Vodolije i vaše polje karijere, što će vam doneti plodne ideje kako da ostvarite uspon u karijeri i probijete se ispred konkurencije. Umećete vaše znanje, radne veštine, pregovaračke sposobnosti i iskustvo da iskoristite za veliki uspeh.

Venera će 16. februara praviti konjunkciju sa Marsom i doneće vam početak plodne saradnje sa partnerom iz inostranstva. Ova saradnja će vam otvoriti mnoga vrata, a imaćete i važnu stručnu i finansijsku podršku. Jupiter sa Uranom uticaće povoljno na vaše saradničke odnose koje ćete uspeti znatno da poboljšate. Uspešna saradnja će vam doneti dobitke i ubrzano ostvarenje važnih radnih zadataka. Poslodavci i klijenti će početi više da vas vrednuju i da vas vide kao autoritet u vašoj oblasti rada. Mars će 23. februara praviti odnos sa Neptunom, što će vam doneti dobar osećaj za dobitne poteze u pravom trenutku. Bićete u mogućnosti da uvećate vaše stručne sposobnosti i da se usavršite za nove metode rada.

Nezaposleni Bikovi će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima finansija, turizma, mehanike, građevinarstva i prosvete.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Mars sa Jupiterom u prvoj dekadi februara doneće vam mogućnost da otputujete sa partnerom na mesto gde ćete moći da se posvetite jedno drugom u potpunosti i uživati u dobrom provodu. Odlazak na planinu, na zimovanje, imao bi značajan uticaj na stabilnost vašeg odnosa. Bićete posvećeni zajedničkim interesovanjima i planovima za budućnost.

Mars će praviti odnos sa Neptunom u trećoj dekadi februara, što će vas motivisati da poboljšate društveni život. Sa voljenom osobom ćete posećivati mesta za izlazak koja vam oboma prijaju i družićete se intenzivno sa zajedničkim prijateljima. Zajedno ćete učestvovati u društvenim akcijama u svrhu poboljšanja uslova života u vašem okruženju.

Ako ste slobodni:

Februar vam donosi povoljne prilike za putovanja i zabavu sa prijateljima. Imaćete više od jedne prilike da započnete novu emotivnu vezu ali će vas najviše privući osoba koja će biti originalna, ambiciozna i puna inicijative, sa snažnom pokretačkom energijom. Kako će to biti neko ko živi u drugom gradu, započećete vezu na daljinu ali ćete pre toga imati intimne odnose kroz koje ćete osećati kako ste odličan spoj i kako jedno drugome možete doneti nova iskustva u ljubavi.

Stariji Bikovi će imati avanturu na putovanju sa osobom koja će ih neodoljivo privući svojim izgledom, magnetizmom i optimističkim duhom. Ostaćete u kontaktu i nakon povratka sa putovanja. Oboje ćete osećati potrebu da nastavite odnos.

Zdravlje

Tokom februara vas očekuje dobro i stabilno zdravlje. Potrebno je da se dovoljno odmarate i da imate svakog dana vreme za psihofizičku relaksaciju. Imunitet će vam biti u porastu, fizička kondicija u dobroj formi ali je neophodno da održavate vaše zdravlje stabilnim. To žete postići kroz umerenost u jelu i piću, kao i kroz rekreativne fizičke vežbe poput šetnje.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice sa antioksidansima. Od povrća uzimajte beli i crni luk, spanać, brokoli, pasulj, krompir, kupus i šargarepu. Za doručak jedite tofu sir sa cveklom. Od voća uzimajte suvo grožđe, šljive i brusnice, jabuke, banane, kivi, pomorandže i grejpfrut. Pijte zeleni čaj. Od dodataka jelima uzimajte morske alge, đumbir, cimet i kurkumu.

NEDELJNI HOROSKOP OD 17. DO 23. JANUARA 2022: STRELČEVI, BLIZANCI I VAGE – PRIPREMITE SE NA OVO!

100% TAČNO: STRAHOVITO TAČAN TEST LIČNOSTI – EVO KAKO TI IZGLEDAŠ U TUĐIM OČIMA!