in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2022: MOŽDA NISI SPREMNA ALI NEKO NOV ULAZI U TVOJ ŽIVOT

RAK ♋

Merkur će 4. februara krenuti direktno, što će vam omogućiti da se angažujete oko radnih zadataka koje obavljate u saradnji sa poslovnim partnerima i da se vratite dogovorima oko zajedničkih projekata koje planirate da pokrenete, a oko kojih niste mogli da se složite u prethodnom periodu. Mars će praviti odnos sa Jupiterom i doneće vam napredak u odnosima sa inostranim partnerom, kao i dobijanje stručne i finansijske podrške od strane institucija od kojih ste to potraživali. Uspeh vas očekuje ako se bavite javnim poslovima, ekonomijom, istraživačkim radom kao što je istraživanje tržišta, marketingom, izdavačkom delatnošću, turizmom ili prosvetom. Konjunkcija Sunca sa Saturnom navešće vas na ozbiljno i temeljno planiranje finansijskih transakcija. Započećete da prikupljate neophodna sredstva za pokretanje velikog i dugoročnog projekta koji zahteva velika ulaganja. Mars će 8. februara praviti trigon sa Uranom, što će vam omogućiti da započnete plodnu saradnju i unapredite vaša postojeća poslovna partnerstva.
Neočekivani uspeh vas očekuje u javnosti.

Merkur će 14. februara ući u znak Vodolije, što će vam omogućiti da ostvarite profit od uvođenja novih tehnologija i metoda rada u vaše poslovanje. Konjunkcija Venere sa Marsom označiće početak obostrano korisnog partnerstva na dug period koji će vam osim dobitaka koje donosi, znatno olakšati dalji rad na velikim projektima. Jupiter će 18. februara praviti odnos sa Uranom, što će unaprediti vašu saradnju sa inostranim firmama i doneti vam neočekivane prilike da unapredite vaše radne veštine i sposobnosti jer ćete biti pozvani na razne seminare. Mars i Venera će u trećoj dekadi februara praviti odnos sa Neptunom i doneće vam dobar osećaj za potrebe klijenata i javnosti, što će uvećati vašu zaradu.

Nezaposleni Rakovi će biti u mogućnosti da dobiju zaposlenje u oblastima marketinga, turizma, transporta, veletrgovine, pravosuđa i knjigovodstva.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Mars sa Jupiterom u prvoj dekadi februara pružiće vam mogućnost da odete sa voljenom osobom na putovanje koje će vam uneti više dinamike i omogućiti nova i osvežavajuća iskustva u vašem odnosu. Konjunkcija Sunca sa Saturnom će vam doneti slaganje oko ulaganja zajedničkih finansija u unapređenje vašeg zajedničkog života i vašeg doma.

Konjunkcija Venere sa Marsom 16. februara uneće više strasti u vaš odnos sa partnerom i imaćete više vremena za da se posvetite zajedničkim ciljevima oko kojih ćete se u potpunosti složiti kako želite da ih ostvarite. Mars i Venera sa Neptunom će vas činiti punim razumevanja, dubokih osećanja i spremnim da budete oslonac partneru gde bude potrebno.

Ako ste slobodni:

Poznanstvo sa osobom koja živi u udaljenom kraju ili inostranstvu, pretvoriće se u obostrane simpatije i potrebu da se svakodnevno čujete, budete u kontaktu i razmenjujete iskrena osećanja. Moguć je i dogovor da odete na putovanje gde biste se videli sa vašom simpatijom i proveli nekoliko dana zajedno. U tom slučaju ćete se lepo provesti i nećete se razočarati. Ovo će biti veza na daljinu ali će biti otvorene mogućnosti da vremenom dođe do zajedničkog života.

Nešto stariji Rakovi će otići na putovanje gde će upoznati osobu koja će im se na prvi pogled dopasti i sa kojom će započeti intenzivno viđanje i intimne odnose. Kontakt će se nastaviti i po povratku sa putovanja, a moguća je i veza.

Zdravlje

Mars sa Jupiterom u prvoj dekadi februara će uticati na jačanje vašeg imuniteta. Na stabilnost vašeg zdravlja ćete uticati tako što ćete praktikovati jogu ili slične metode za psihofizičku relaksaciju, a koristićete i sredstva za detoksikaciju organizma. Osim što ćete vašu kondiciju podići na viši nivo, ovo će vam doneti i naglašenu otpornost na stresne okolnosti.

Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od namirnica koje su u osnovi bazne. To su mandarine, ananas, jabuke, kivi i grejpfrut od voća. Od povrća uzimajte sočivo, crni luk, rukolu, grašak, brokoli, šargarepu, kelerabu i crvenu papriku. Prijaće vam pšenične klice, pečurke, indijski orah, a kao dodatak ishrani koristite morske alge, kombuhu, limun i mineralnu vodu.

 

NEDELJNI HOROSKOP OD 17. DO 23. JANUARA 2022: STRELČEVI, BLIZANCI I VAGE – PRIPREMITE SE NA OVO!

100% TAČNO: STRAHOVITO TAČAN TEST LIČNOSTI – EVO KAKO TI IZGLEDAŠ U TUĐIM OČIMA!