in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2022: MOŽDA NISI SPREMNA ALI NEKO NOV ULAZI U TVOJ ŽIVOT

LAV ♌

Merkur će 4. februara krenuti direktno, što će poboljšati vaše odnose sa radnim kolegama i omogućiti vam da nastavite rad na uvođenju novih ponuda u vaš sektor usluga, oko čijeg je planiranja i organizacije dolazilo do čestih zastoja u ranijem periodu. Doći će i do porasta vrednosti vaših akcija koje su bile u padu jedno vreme. Mars će praviti odnos sa Jupiterom, što će vam omogućiti da ostvarite bolji platni promet i veći obrt novca. Oblasti u kojima ćete imati mogućnost za uvećanje zarade su trgovina i proizvodnja mehanizacije i alata, zdravstvo, finansije i projektovanje. Sunce će praviti konjunkciju sa Saturnom i bićete u mogućnosti da pokrenete jedan veliki projekat u saradnji sa dugogodišnjim poslovnim partnerom. Vaši nadređeni će vam poveriti više odgovornosti i pružiti vam šansu da napredujete u karijeri ali ćete morati da se dokažete i ulažete velike napore. Započećete partnerstvo sa osobom na visokom položaju. Mars će 8. februara praviti trigon sa Uranom, što će vam omogućiti da započnete novi projekat koji će uključivati nove tehnologije i moderne metode rada.

Merkur će 14. februara ući u znak Vodolije, što će vas zainteresovati da se usmerite na planiranje projekata od javnog značaja, kao i da više pažnje obratite na marketing kako bi vaše usluge i proizvodi lakše nalazile put ko klijenata i kupaca. Jupiter će 18. februara praviti odnos sa Uranom, što će vam doneti premeštaj na novo radno mesto koje će biti bolje od prethodnog i dobićete rukovodeću poziciju u jednom projektu. Ako ste privatnik, pokrenućete nešto sasvim novo, što će vam doneti veliku zaradu i veći obim poslovanja. Mars i Venera sa Jupiterom u trećoj dekadi februara uticaće na uvećanje obrta novca i doneće vam dobitke, kao i srećne okolnosti koje će vam omogućiti da preteknete konkurenciju .

Nezaposleni Lavovi će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima finansija, usluga, zdravstva, metalske industrije, inženjeringa i modernih tehnologija.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Sunca sa Saturnom 4. februara u vašem polju ljubavi i braka suočiće vas sa važnim stvarima u vašem odnosu sa partnerom ali i sa onim što vam je pravilo velike smetnje i dovodilo do zahlađenja u proteklom periodu. Od vas će se očekivati da prihvatite više odgovornosti za vaš zajednički život i da doprinesete ostvarenju zajedničkih ciljeva.

Jupiter sa Uranom u drugoj polovini februara odraziće se povoljno na vaš odnos sa voljenom osobom jer ćete uneti nešto novo u vašu vezu što vam je nedostajalo. Uživaćete u zabavi i bićete emotivno otvoreni i puni topline prema partneru. Pružiće vam se mogućnost da odete na putovanje koje će vas zbližiti i ostvarite važan i veliki zajednički cilj.

Ako ste slobodni:

Vaši kriterijumi prilikom izbora potencijalnog partnera za emotivnu vezu biće tokom februara visoki i strogi zahvaljujući uticaju konjunkcije Sunca sa Saturnom. Upoznaćete već u prvoj polovini meseca nekoga ko će delovati dovoljno ozbiljno, stabilno i ko će biti komunikativan i ambiciozan, otvoren na emotivnu vezu sa zajedničkim ciljevima na dugi rok. U drugoj polovini februara ćete se dovoljno upoznati da biste zaključili kako jedno drugom odgovarate za skladnu vezu.

Nešto stariji Lavovi će upoznati osobu koja je njihova sušta suprotnost, a upravo to će biti ono što će ih privući. Kako će i druga osoba biti zainteresovana za vas, ubrzo ćete otkriti kako se odlično dopunjujete i do kraja meseca ćete započeti vezu.

Zdravlje

Merkur će krenuti na početku februara direktno u vašem polju zdravlja i to će doprineti postepenom jačanju vašeg imuniteta. Mars sa Jupiterom će vas podržati u detoksikaciji vašeg organizma primenom novih metoda, što će dodatno ojačati vaše opšte zdravstveno stanje. U drugoj polovini februara ćete biti otporni na sve vrste stresnih okolnosti.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice viših kalorijskih vrednosti. Od voća jedite banane, jabuke, suvo grožđe i ostalo sušeno voće. Kikiriki, orah i semenke suncokreta možete uzimati svakodnevno. Od povrća jedite ajvar, krompir, pasulj i suvi grašak. Za doručak obavezno uzimajte jogurt i kajmak. Od mesa će vam prijati govedina, a od ribe girice i tunjevina.

NEDELJNI HOROSKOP OD 17. DO 23. JANUARA 2022: STRELČEVI, BLIZANCI I VAGE – PRIPREMITE SE NA OVO!

100% TAČNO: STRAHOVITO TAČAN TEST LIČNOSTI – EVO KAKO TI IZGLEDAŠ U TUĐIM OČIMA!