in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2022: MOŽDA NISI SPREMNA ALI NEKO NOV ULAZI U TVOJ ŽIVOT

DEVICA ♍

Merkur će krenuti direktno 4. februara i počećete polako da rešavate zastoje koje ste imali u kreativnom radu jer ste bili u manjku sa plodnim idejama i u nedostatku inspiracije. Sada ćete da nadoknadite izgubljeno vreme i bićete bolje organizovani. Uspeh vas očekuje ako se bavite prosvetom i zabavom. Mars će praviti odnos sa Jupiterom, što će vam doneti porast popularnosti u odnosima sa javnošću, nadređeni će vam pokloniti više poverenja, a bićete i u mogućnosti da lako rešavate sve administrativne i pravne obaveze i obezbedite sa lakoćom neophodnu dokumentaciju za aktuelne radne zadatke. Poboljšaćete odnose sa poslovnim partnerima. Sunce će praviti konjunkciju sa Saturnom i bićete u mogućnosti da pokrenete jedan veliki projekat koji bi trebao da vam donese sigurnu zaradu na dugoročnom planu. Uspeh vas očekuje ako se bavite zdravstvom i uslugama. Mars će 8. februara praviti trigon sa Uranom i doneće vam neočekivano povoljne uslove za dobijanje stručne i finansijske podrške, za uvećanje vaših radnih veština, kao i za saradnju sa inostranim partnerom.

Merkur će 14. februara ući u znak Vodolije i započećete da planirate i organizujete uvođenje novih usluga. Ako ste privatnik, zaposlićete nove radnike koji poseduju stručne veštine koje odgovaraju najnovijim radnim tehnologijama. Venera će praviti konjunkciju sa Marsom 16. februara i doneće vam mogućnost pokretanja projekta koji zahteva kreativne sposobnosti, a imaćete uspeha i u oblastima dizajna. Jupiter će 18. februara praviti odnos sa Uranom, što će vam doneti dobitke kroz međunarodnu trgovinu, transport, turizam i IT oblasti. Sklopićete unosne ugovore i plodna partnerstva. Mars i Venera sa Neptunom će vam doneti u trećoj dekadi meseca dobar osećaj za potrebe javnosti i klijenata.

Nezaposlene Device će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima javnosti, pravosuđa, ekonomije, inženjeringa, zdravstva i usluga.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Mars sa Jupiterom 4. februara uneće više dinamike u vaš odnos sa voljenom osobom. Bićete u mogućnosti da unesete više zabave i izlazaka na mesta gde se možete dobro provesti. Umećete da voljenu osobu pokrenete na zajedničke aktivnosti i da je činite nasmejanom, zadovoljnom i ispunjenom srećom. Ispunićete partneru obećanje koje ste ranije dali.

Jupiter će praviti odnos sa Uranom u drugoj polovini februara, što će vama i vašem partneru doneti neočekivano povoljnu mogućnost da otputujete u inostranstvo turistički ili na zimovanje i dobro se provedete. Uživaćete u otkrivanju novih zajedničkih interesovanja. Mars i Venera sa Neptunom uneće u vašu vezu mnogo emotivne topline i podsticaja.

Ako ste slobodni:

Početkom februara ćete upoznati osobu koja će u vama probuditi strasti, a ubrzo će se pojaviti obostrana zaljubljenost. Viđaćete se često i otkrićete kako imate isti ukus za zabavu i slične potrebe u ljubavi. U drugoj polovini februara ćete otkriti i kako vas slične stvari u životu interesuju i sve više ćete se oduševljavati novim i novim saznanjima jedno o drugom. U trećoj dekadi meseca ćete spontano započeti emotivnu vezu koja će biti puna dubokih i iskrenih osećanja.

Starije Device će upoznati osobu koja će ih u svemu dobro razumeti i koja će znati kako da ih pokrene na akciju i čini optimistički raspoloženim. Nećete moći da odolite šarmu vaše nove simpatije i do kraja meseca ćete ući u novu vezu.

Zdravlje

Konjunkcija Sunca sa Saturnom u vašem polju zdravlja na početku februara će vas navesti da obavite neophodne sistematske preglede i da potražite novi metod za održavanje vašeg zdravlja u stabilnom stanju. Potražićete i nove metode za poboljšanje zdravlja i ublažavanje postojećih hroničnih tegoba. Tegobe su moguće sa zglobovima i krvim pritiskom.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje spadaju pod zdravu hranu. Potrebno je da jedete više žitarica kao što su pšenične klice, ovsene i ražene pahuljice, raženi hleb i integralni pirinač. Prijaće vam orasi, badem suncokretove semenke. Od povrća jedite kiseli kupus, brokoli, grašak i pasulj. Od voća jedite suvo grožđe, jabuke i banane. Ribu jedite često.

NEDELJNI HOROSKOP OD 17. DO 23. JANUARA 2022: STRELČEVI, BLIZANCI I VAGE – PRIPREMITE SE NA OVO!

100% TAČNO: STRAHOVITO TAČAN TEST LIČNOSTI – EVO KAKO TI IZGLEDAŠ U TUĐIM OČIMA!