in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2022: MOŽDA NISI SPREMNA ALI NEKO NOV ULAZI U TVOJ ŽIVOT

VAGA ♎

Merkur će 4 februara krenuti direktno i omogućiće vam da počnete da polako i sigurno nadoknađujete odložene radne zadatke i one koji su bili u zastoju u prethodnom periodu zbog nepovoljnih i otežanih okolnosti i nedostatka sredstava. Najveći deo prolongiranih rokova ćete uspeti da dovršite i izaći ćete iz zaostatka. Obratite posebnu pažnju na neophodan servis sredstava za rad koja su vam neophodna i primarna u poslu. Mars će praviti odnos sa Jupiterom, što će vam omogućiti da poboljšate promet vaših usluga, posebno ako se bavite generalno uslužnim delatnostima, kao i ako ste specijalizovani za tehničke ili pravne usluge. Imaćete uspeha ako se bavite javnim poslovima ili oblastima zabave i ugostiteljstva. Konjunkcija Sunca sa Saturnom pružiće vam mogućnost da pokrenete jedan važan projekat iz oblasti arhitekture ili dizajna koji zahteva obimne pripreme i visok stepen stručnosti i odgovornosti. Mars će 8. februara praviti trigon sa Uranom i činiće vas izuzetno efikasnim u pronalaženju i primeni načina da ostvarite uvećani obrt novca.

Merkur će 14. februara ući u znak Vodolije i pokrenuće vas da u svom načinu obavljanja radnih zadataka koristite nove metode rada i da pokažete svoju kreativnost i organizacione sposobnosti. Konjunkcija Venere sa Marsom otvoriće vam mogućnosti da započnete nešto u sopstvenoj režiji, kao što je salon lepote ili zanatska radionica. Jupiter će 18. februara praviti odnos sa Uranom, što će vam doneti neočekivane pogodnosti da ostvarite veliku zaradu kroz program usluga koji ste prethodno dobro razradili. Isplatiće vam se višestruko ono što ste uložili u aktuelne projekte. Mars i Venera sa Neptunom u trećoj dekadi februara će vam olakšati da sve obaveze dovršite u predviđeno vreme. Bićete precizni i efikasni.

Nezaposlene Vage će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima dizajna, lepote, programiranja, finansija i građevinske industrije.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Mars sa Jupiterom u prvoj dekadi februara omogućiće vam da pružite više pažnje članovima porodice i da se potrudite da u saradnji sa voljenom osobom poboljšate uslove života u vašem domu. Unećete nešto novo u vašu emotivnu vezu što će nadoknaditi ono što vam je nedostajalo i doneće vam više bliskosti. Uvećaćete i zajedničke finansije i imovinu.

Konjunkcija Venere sa Marsom 16. februara omogućiće vam da postignete stabilnost u odnosu sa voljenom osobom, da uneste više strasti i sklada i da pokrenete zajedničke aktivnosti koje bi vas vodile ka ostvarenju dugoročnih zajedničkih ciljeva. Mars i Venera sa Neptunom će vam omogućiti da postignete sve što vam bude potrebno u vašem odnosu.

Ako ste slobodni:

Februar će vam biti dosta povoljno postavljen za ulazak u novu emotivnu vezu, a svakako ćete upoznati jednog ili dva ozbiljna kandidata koji će vas privući, kako svojim izgledom, tako i osobinama. Najvažnija će biti konjunkcija Venere sa Marsom sredinom meseca jer će vam doneti poznanstvo sa osobom koja se uklapa u vaša očekivanja i sa kojom ćete imati obostranu zaljubljenost. Vrlo brzo ćete ući u intimne odnose, a odmah potom i u vezu. Osećaćete duboku privrženost.

Starije Vage će tragati za ozbiljnom vezom i sa osobom koja je spremna za zajednički život i porodicu. Upoznaćete nekoga ko je razveden i kome je potreban životni partneri jednako koliko i vama. Imaće osobine koje su vam važne.

Zdravlje

Vaša kondicija će biti iznad proseka jer ćete se kretati više nego obično i praktikovaćete svakodnevne fizičke vežbe kao i neki od sistema psihofizičke relaksacije. To će doprineti da vaš imunitet ojača i dovešćete svoje zdravlje u stabilno stanje. Važno je da ne preterujete u jelu, piću i drugim životnim zadovoljstvima i da se redovno odmarate. Izbegavajte stres.

Prijalo bi vam da tokom februara praktikujete dijetalnu ishranu. Od povrća jedite zelenu salatu, krastavac, kiseli kupus, papriku, spanać, šargarepu i brokoli. Orašasti plodovi su vam važni u ishrani, pa uzimajte orah, suncokretove semenke i badem. Jedite morsku ribu, grilovano meso i jaja. Izbegavajte sve vrste mlečnih proizvoda, slatkiše, hleb i peciva.

NEDELJNI HOROSKOP OD 17. DO 23. JANUARA 2022: STRELČEVI, BLIZANCI I VAGE – PRIPREMITE SE NA OVO!

100% TAČNO: STRAHOVITO TAČAN TEST LIČNOSTI – EVO KAKO TI IZGLEDAŠ U TUĐIM OČIMA!