in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2022: MOŽDA NISI SPREMNA ALI NEKO NOV ULAZI U TVOJ ŽIVOT

ŠKORPIJA ♏

Merkur će krenuti direktno 4. februara, što će vam doneti veliko olakšanje u pogledu poslovne komunikacije i sastanaka koji su u prethodnom periodu bili puni nesporazuma, kašnjenja i odlaganja. Počećete da postepeno nadoknađujete sve radne zadatke i druge obaveze koje ste bili primorani da odložite zbog nepovoljnih okolnosti i raznih prepreka. Nastavićete pregovore oko novih projekata oko kojih niste uspeli da se uskladite sa drugom stranom. Sada ćete imati više šanse da uspešno okončate pregovore i postignete korisne sporazume. Mars će praviti odnos sa Jupiterom i omogućiće vam da ostvarite napredak u projektima vezanim za dizajn, prosvetu i zabavu. Vaši planovi i dogovori u vezi tih oblasti će biti uspešni i njihova realizacija će vam doneti zaradu višu od očekivane. Konjunkcija Sunca sa Saturnom će vam pružiti mogućnost da pokrenete sopstveni biznis ili da veći deo svog posla radite od kuće. To će vam doneti stabilnost u poslu ali će zahtevati viši stepen odgovornosti i tačnost u rokovima. Uspeh vas očekuje u građevinskoj industriji i menadžmentu.

Trigon Marsa sa Uranom vam donosi 8. februara uspeh u javnosti i oblastima komunikacija. Ostvarićete dobitke kroz poslove koje radite u saradnji sa poslovnim partnerima. Merkur će 14. februara ući u znak Vodolije i činiće vas dobro organizovanim u završnom delu dogovorenih obaveza. Na vreme ćete sve postizati. Konjunkcija Venere sa Marsom omogućiće vam pokretanje novih poslova vezanih za trgovinu, usluge i marketing. Jupiter će 18. februara praviti odnos sa Uranom i donosi vam neočekivani uspeh jedne vaše kreativne ideje koja će vam doneti pohvale u javnosti i dobitke. U trećoj dekadi meseca ćete imati dobar osećaj za poteze koji će vam u budućnosti doneti veliku zaradu i napredak u karijeri.

Nezaposleni Škorpioni će dobiti povoljne mogućnosti da se zaposle u oblastima ugostiteljstva, komunikacija, saobraćaja, trgovine, javnosti i marketinga.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Trigon Marsa sa Uranom 8. februara doneće vam poboljšanu komunikaciju sa partnerom. U svemu ćete se dobro razumeti i lako ćete se dogovarati, poštovati dogovore i planirati zajedničke ciljeve. U vašu vezu ćete uneti nešto novo što će vam doneti osveženje koje vam je nedostajalo i što će vam omogućiti više dinamike, strasti i međusobnih podsticaja i podrške .

Konjunkcija Venere sa Marsom u drugoj polovini februara pokrenuće vas na prijatne i iskrene razgovore sa voljenom osobom o svemu što vam je važno i to će vaš odnos činiti stabilnim. Jupiter sa Uranom će vam doneti više zajedničke zabave, ostvarenje važnih potreba u ljubavi i doneće vam promene koje će značajno unaprediti vaš odnos.

Ako ste slobodni:

Februar vam donosi izuzetno povoljne šanse da upoznate osobu sa kojom biste mogli da započnete skladnu i ozbiljnu emotivnu vezu. Već u prvoj dekadi meseca ćete upoznati osobu punu optimizma, ambicioznu, komunikativnu, koja će imati upravo one osobine koje odgovaraju vašim potrebama u ljubavi. Zaljubljenost će biti obostrana. Provodićete mnogo vremena zajedno i otkrićete kako imate mnogo zajedničkog. Do kraja meseca ćete započeti emotivnu vezu punu ljubavi.

Stariji Škorpioni će upoznati osobu koja će ih potpuno opčiniti svojom inteligencijom i dobrim raspoloženjem. Jedno drugome ćete se dopasti na prvi pogled i nakon kraćeg upoznavanja ćete početi da se viđate. Spontano ćete ući u vezu.

Zdravlje

Zdravlje će vam tokom februara biti stabilno. Bićete puni snage i praktikovaćete svakodnevne fizičke vežbe, kao i psihofizičku relaksaciju. Bićete privučeni novim metodama brige o zdravlju i bavićete se meditacijom, jogom, zdravom ishranom, kao i drugim metodama koje će doprineti da se osećate generalno bolje. Vaš imunitet će biti u porastu.

Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od namirnica koje sadrže vlakna. To su pasulj, artičoka, čia i lanene semenke, avokado, suve šljive, kukuruz, brokoli i grašak. Za doručak možete uzimati zobene žitarice. Od voća jedite jabuke, kruške, pomorandže i banane. Za dodatak ishrani koristite badem i crnu čokoladu. Pijte zeleni čaj. Uzimajte B vitamin i med.

NEDELJNI HOROSKOP OD 17. DO 23. JANUARA 2022: STRELČEVI, BLIZANCI I VAGE – PRIPREMITE SE NA OVO!

100% TAČNO: STRAHOVITO TAČAN TEST LIČNOSTI – EVO KAKO TI IZGLEDAŠ U TUĐIM OČIMA!