in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2022: MOŽDA NISI SPREMNA ALI NEKO NOV ULAZI U TVOJ ŽIVOT

STRELAC ♐

Merkur će 4. februara krenuti direktno i olakšaće vam rukovanje novcem i sprovođenje finansijskih planova u delo. Uspećete da polako nadoknadite zastoje koje ste imali u prethodnom periodu, pa čak i da pokrijete gubitke koje su vam ti zastoji naneli. Mars će praviti odnos sa Jupiterom, što će vam omogućiti da investirate novac u sredstva za rad ali i u nekretnine. Imaćete dobar osećaj za tokove novca i jasan pravac u koje oblasti da usmeravate vaše investicije kako biste ostvarili očekivani profit. Konjunkcija Sunca sa Saturnom će vam omogućiti da pokrenete važne pregovore u vezi jednog velikog projekta koji se odnosi na moderne tehnologije i zahteva visok stepen stručnosti i odgovoran pristup. Pregovori će biti teški i zahtevaće od vas veliku veštinu i strpljenje, a iznad svega taktičnost. Mars će 8. februara praviti trigon sa Uranom, što će vam omogućiti da u vaš sektor usluga uvedete primenu novih metoda rada, što će vas uskladiti sa modernim trendovima i privući veći broj korisnika i klijenata. Uspeh vas očekuje ako se bavite oblastima zdravstva.

Merkur će 14. februara ući u znak Vodolije, što će vas motivisati da isplanirate nove strategije za pregovore koji su u toku ali i za one koje planirate da pokrenete. Doći će do izražaja vaše veštine u oblasti trgovine. Konjunkcija Venere sa Marsom u vašem polju finansija pokrenuće vas ka investiranju u dugoročne projekte, akcije i investicione fondove, što će doprineti poboljšanju vašeg opšteg finansijskog stanja. Jupiter će 18. februara praviti odnos sa Uranom i doneće vam povoljne uslove da proširite vaše poslovanje na nove oblasti, da pronađete bolji i veći prostor za rad, kao i da poboljšate odnose sa radnim kolegama. Ako ste privatnik, zaposlićete novo osoblje koje će se pokazati visoko stručno i pouzdano.

Nezaposleni Strelčevi će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima usluga, zdravstva, finansija, ekonomije, prometa nekretnina i trgovine na veliko.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Prelazak Merkura u direktan hod u prvoj dekadi februara poboljšaće vaše odnose sa voljenom osobom i bićete u mogućnosti da prevaziđete nesporazume na koje ste ranije nailazili. Konjunkcija Merkura sa Plutonom će vam doneti veliko razumevanje međusobnih potreba u vašoj vezi. Posvetićete se novim zajedničkim ciljevima i ostvarićete ih.

Merkur će 14. februara ući u znak Vodolije, što će vas činiti komunikativnim i imaćete više inicijative za zajedničke aktivnosti i planove. Podelićete sa partnerom vaše nove ideje, a on će vas saslušati i prihvatiti vaše predloge. U trećoj dekadi februara može doći do iznenadnih ali prolaznih nesuglasica oko zajedničkih finansija. Uspećete to da rešite.

Ako ste slobodni:

Početkom druge dekade februara upoznaćete osobu koja će vas neodoljivo privući i koja će na vas ostaviti duboki pozitivan utisak već pri prvom susretu jer će dodirnuti srž vašeg bića. Imaćete utisak da ste upoznali nekoga ko vas poznaje bolje nego svi drugi. Simpatije će biti obostrane i ubrzo ćete početi da se viđate i razgovarate. Odlično ćete se razumeti gotovo u svemu, a pojaviće se i iskre strasti uz osećanja koja će biti sve jača. Do kraja meseca ćete biti u vezi.

Nešto stariji Strelci će upoznati osobu sa kojom će imati mnogo sličnih interesovanja i tema za razgovor, a koja će umeti da ih zabavi i razonodi. Ući ćete u intimne odnose vrlo brzo nakon prvog susreta. Do kraja meseca moguća je i veza.

Zdravlje

Jupiter sa Uranom koji prolazi kroz vaše polje zdravlja doneće vam nove ideje i informacije o načinu da vaše opšte zdravstveno stanje održavate u stabilnoj formi. Bavićete se metodama koje do sada niste isprobali, a koje će imati vrlo pozitivnog efekta. Istraživaćete zdravu ishranu i antistres metode. Bićete otporni na stres i u odličnoj kondiciji.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice sa antioksidansima. Na prvom mestu je potrebno da jedete više voća kao što su suvo grožđe i suve šljive, zatim banane, jabuke, pomorandže, kivi, avokado i borovnice. Od povrća jedite spanać, brokoli, pasulj, slatki i kiseli kupus i šargarepu. Od mlečnih proizvoda uzimajte tofu sir, a od mesa morsku ribu. Pijte više vode.

NEDELJNI HOROSKOP OD 17. DO 23. JANUARA 2022: STRELČEVI, BLIZANCI I VAGE – PRIPREMITE SE NA OVO!

100% TAČNO: STRAHOVITO TAČAN TEST LIČNOSTI – EVO KAKO TI IZGLEDAŠ U TUĐIM OČIMA!