in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2023: Otkrićete kako je vaš partner nešto prećutao ili krio od vas

JARAC ♑

Posao

Sunce će 4. februara praviti kvadrat sa Uranom,. Što vas upozorava da budete pažljivi u rukovanju finansijama i u investicijama. Bićete skloni ulasku u rizične investicije, što bi bilo poželjno da izbegavate, inače su mogući gubici. Na teškoće ćete nailaziti u oblastima zabave. Kvadrat Venere sa Marsom ometaće vas u pregovorima oko novih projekata. Druga strana će zahtevati posebne uslove za sebe. Ako se bavite trgovinom, imaćete slabiji promet. Na teškoća ćete nailaziti u oblastima usluga i zdravstva. Venera će 8. februara praviti odnos sa Uranom, što će vam omogućiti da prevaziđete neslaganja i postignete uspešne pregovore. Uspeh vas očekuje u oblastima dizajna i prosvete. Neočekivano ćete dobiti kreativnu inspiraciju i implementiraćete poneku plodnu ideju u vaš način rada, što će vam omogućiti da privučete pažnju potencijalnih investitora i da uvećate broj klijenata. Merkur će 11. februara ući u znak Vodolije, što će vas činiti racionalnim i veštim u rukovanju novcem. Vaši finansijski planovi će uroditi plodom. Zaradićete od investicija.

Venera će 15. februara praviti konjunkciju sa Neptunom i pružiće vam povoljne mogućnosti da pokrenete nove pregovore oko predstojećih radnih zadataka. Ako se bavite trgovinom, započećete da trgujete hemijskim proizvodima, kozmetikom i umetničkim predmetima. Konjunkcija Sunca sa Saturnom će zahtevati od vas velike napore kako biste postigli stabilnu finansijsku situaciju. Budite pažljivi sa troškovima. Ulazak Sunca u znak Riba 19. februara doneće vam bolje pozicije na vašem radnom mestu. Bićete vešti u oblastima komunikacija i trgovine. Pokazaćete vaš autoritet. Ulazak Venere u znak Ovna gde je slaba 20. februara usporavaće vas u postizanju predviđenih rokova. Budite pažljivi u saradničkim odnosima.

Nezaposleni Jarčevi će dobiti mogućnost da se zaposle u oblastima komunikacija, logistike, saobraćaja, transporta, trgovine i u građevinarstvu.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Kvadrat Venere sa Marsom u prvoj dekadi februara izazvaće kod vas i vašeg partnera jake strasti koje nećete moći da kontrolišete i koje lako mogu da dovedu do nekorektnih poteza, ljubomornih ispada, svađa i da stvore jake napetosti između vas dvoje. Biće neophodno da poboljšate komunikaciju i da poradite na međusobnom poverenju i podršci.

Druga polovina februara će vam doneti poboljšanje i uspećete da rešite protekle nesuglasice. Imaćete dobar osećaj za potrebe voljene osobe i pokazaćete više inicijative. Vašem partneru će odgovarati vaša pažnja i uzvratiće vam nežnošću. Treća dekada februara će vam proteći u dinamičnim i zabavnim zajedničkim aktivnostima. Oboje ćete biti zadovoljni.

Ako ste slobodni:

Prva polovina februara vam donosi poznanstvo sa osobom koja će na vas delovati magnetski privlačno i sa kojom ćete ući u vatrenu avanturu. Kako ćete moći da se složite uglavnom u intimnim odnosima i u nekoliko zajedničkih interesovanja, dok ćete u mnogo čemu drugom nailaziti na razlike, vaš odnos će trajati kratko i biće ispunjen ljubomornim scenama. U drugoj polovini februara ćete upoznati nekog ko će vas dobro razumeti i ko će osećati vaše potrebe i želje u ljubavi.

Stariji Jarčevi će odustati od pokušaja da se zbliže sa osobom koja ih privlači duže vreme. Dobićete informaciju da je odabrala drugog. U drugoj polovini februara privući će vas osoba koja je osećajna i umetnički tip. Dobro ćete se slagati.

Zdravlje

Prva dekada februara će vas činiti sklonim virusnim infekcijama i upalama. Biće vam osetljivi disajni organi. Toplije se oblačite i pazite da se ne prehladite. U drugoj polovini februara će vaš imuni sistem biti osnažen. Potrebno je da se više krećete i da svakodnevno praktikujete neki vid fizičkih vežbi. Izbegavajte preterivanja u životnim zadovoljstvima.

Prijaće vam oštri ukusi i hrana koja je u izvesnoj meri ljuta. Možete koristiti i začine kao što su ljuta paprika ili biber kao dodatak jelima, ali umereno. Vašem organizmu će prijati više mesa, mleka, mlečnih proizvoda i jaja. Umanjite unos hleba, testenina i konzervirane hrane. Jedite više voća, posebno onog koje sadrži C vitamin, kao što su pomorandža i kivi.

NEDELJNI HOROSKOP OD 30. JANUARA DO 5. FEBRUARA 2023: Neki bi mogli prolaziti iskušenje tajne ljubavne veze

3 horoskopska znaka koja tokom proleća 2023. čeka obilje i neviđena sreća