in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2023: Otkrićete kako je vaš partner nešto prećutao ili krio od vas

VODOLIJA ♒

Posao

Sunce će 4. februara praviti kvadrat sa Uranom i izazvaće kvar na jednom važnom sredstvu za rad, što će vas primorati da pomerite rok koji ste predvideli. Bilo bi poželjno da više pažnje posvetite održavanju i servisiranju radne opreme, posebno ako u radu koristite mašine ili elektroniku. Kvadrat Venere sa Marsom 5. februara će vas činiti sklonim ishitrenim potezima na polju finansija. Bićete skloni da veću sumu novca investirate u rizičan posao, što bi moglo da vam nanese gubitke. Na teškoće ćete nailaziti ako se bavite dizajnom, zabavom, prosvetom ili ugostiteljstvom. Budite pažljivi u pogledu troškova. Merkur sa Neptunom će vam doneti dobar osećaj kako da ostvarite dodatnu zaradu. Imaćete uspeh ako se bavite administracijom, zdravstvom i trgovinom prehrambenim proizvodima. Merkur će 11. februara ući u vaš znak, što će vas činiti dobro organizovanim u svemu što vam bude prioritetno. Uspećete da implementirate jednu novu ideju u vaš način rada, što će vam doneti bolje pozicije. Bićete efikasni i snalažljivi u svemu što zahteva intelekt i logiku.

Venera će 15 februara praviti konjunkciju sa Neptunom i daće vam dobar osećaj za tokove novca i rukovanje finansijama. Otkrićete nove oblasti u koje ćete uložiti određenu sumu novca, a to će vam u budućnosti doneti dobitke. Konjunkcija Sunca sa Saturnom u vašem znaku će vam doneti više odgovornosti nego što ste navikli da ih imate. Očekuje vas naporan rad kako biste opravdali poverenje vaših nadređenih i potvrdili vaš autoritet i stručnost. Ulazak Sunca u znak Riba 19 februara će vas činiti vrlo veštim i sigurnim u nalaženju neophodnih sredstava za stablino poslovanje. Venera 20. februara ulazi u znak Ovna, zbog čega ćete trebati da se više potrudite oko dogovora i saradnje. U svemu drugom ćete biti efikasni.

Nezaposlene Vodolije će dobiti šansu za novo zaposlenje u oblastima građevinarstva, inženjeringa, modernih tehnologija, prosvete, marketinga, javnosti i komunikacija.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Sunce će u prvoj dekadi februara praviti kvadrat sa Uranom i izazvaće neočekivane nesuglasice sa voljenom osobom i članovima porodice. Svako od vas će imati posebne zahteve u vezi raspodele kućnih obaveza. Više vremena ćete provoditi sa prijateljima, što neće prijati vašem partneru. Venera sa Uranom će vam pomoći da prevaziđete neslaganja.

Konjunkcija Sunca sa Saturnom u drugoj polovini februara doneće vam nove brige u odnosima sa partnerom koje će zahtevati da unesete promene u vaš odnos i prevaziđete neke ranije teškoće u vašem odnosu. Ulazak Sunca u znak Riba 19. februara omogućiće vam da uvidite čemu najviše treba da posvetite pažnju u odnosu sa partnerom za stabilnu vezu.

Ako ste slobodni:

Potraga za osobom sa kojom biste mogli da se složite u dovoljnoj meri da biste ostvarili stabilnu i dugu emotivnu vezu pokazaće se neuspešnom u prvoj polovini februara. Većinom ćete nailaziti na osobe koje su površne, impulsivne, previše strastvene i kao takve vas neće privući. Jedna od njih će želeti avanturu sa vama ali ćete je odbiti. U drugoj polovini februara ćete upoznati nekog ko će vas osvojiti empatijom, kulturnim ponašanjem i iskrenom pažnjom. Moguća je veza.

Nešto starije Vodolije će biti u iskušenju da uđu u tajnu vezu sa osobom koja će ih snažno privlačiti ali će shvatiti da im to neće doneti zadovoljstvo. Upoznaćete sredinom februara osobu koja će vam pokloniti svoje srce i zaljubićete se.

Zdravlje

Prva polovina februara donosi vam promenljivo i osetljivo zdravlje. Bićete najviše osetljivi na stres što će dovoditi do povremenih psihosomatskih smetnji i pojačanog umora. Potrebno je da se više odmarate. Bićete skloni prehladi. Druga polovina februara će vam doneti stabilno zdravlje. Prijalo bi vam da više vremena provodite na čistom vazduhu.

Potrebno vam je više gradivnih materija koje sadrže skrob i belančevine. U tu svrhu možete da koristite za ishranu jaja, krompir, pšenične, ovsene i ražene pahuljice, griz, palentu, šargarepu, celer i praziluk u svakodnevnoj ishrani. Sušene smokve i sveže pomorandže i kivi takođe svakodnevno koristite. Smanjite kafu, grickalice i brzu, pečenu hranu i meso.

NEDELJNI HOROSKOP OD 30. JANUARA DO 5. FEBRUARA 2023: Neki bi mogli prolaziti iskušenje tajne ljubavne veze

3 horoskopska znaka koja tokom proleća 2023. čeka obilje i neviđena sreća