in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2023: Otkrićete kako je vaš partner nešto prećutao ili krio od vas

RIBE ♓

Posao

Sunce će 4. februara praviti kvadrat sa Uranom, što će izazvati neočekivane teškoće u pregovorima iza zatvorenih vrata koje vodite kako biste uspeli da pokrenete jedan važan projekat. Vaša konkurencija će biti korak ispred vas i može se dogoditi da dobije posao koji biste vi želeli. Venera će 5. februara praviti kvadrat sa Marsom. Nailazićete na prepreke u završnom delu jednog projekta. Sa nadređenima ćete imati sukobe, zbog čega ćete neke rokove morati da odložite. To vam može naneti gubitke ili se nepovoljno odraziti na vaš položaj. Od pouzdanog saradnika ćete dobiti dragocenu pomoć u rešavanju ovih teškoća, zahvaljujući odnosu Merkura sa Neptunom. 8. februara ćete uspeti da nađete pristup drugoj strani u pregovorima koja će vam omogućiti da postignete obostrano koristan sporazum. Uspeh vas očekuje ako se bavite trgovinom. Merkur će 11 februara ući u znak Vodolije, što će vam omogućiti da se bolje organizujete u pregovorima iza zatvorenih vrata i pobedite konkurenciju. Uspeh vas očekuje ako se bavite oblastima zdravstva i modernim tehnologijama.

Venera će 15. februara praviti konjunkciju sa Neptunom u vašem znaku i omogućiće vam da poboljšate vaše pozicije. Imaćete dobar osećaj kako da se postavite prema važnim ljudima, kako da istaknete svoj autoritet i kako da poboljšate poslovne odnose. Konjunkcija Sunca sa Saturnom će od vas zahtevati velike napore kako biste dobili ugovor za rad na projektu koji želite jer bi vam bio odskočna daska za uspon u karijeri. Merkur će 18. februara praviti odnos sa Jupiterom, što će vam omogućiti da nabavite sredstva i finansijske neophodne za pokreta je novog projekta. S druge strane, ulazak Venere u znak Ovna 20. februara vas upozorava da budete pažljivi u raspoređivanju troškova i u investicijama.

Nezaposlene Ribe će imati povoljne mogućnosti da se zaposle u oblastima menadžmenta, finansija, zdravstva, prava, administracije i trgovine.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Merkur sa Neptunom u pravoj dekadi februara doneće vam poboljšanu komunikaciju sa voljenom osobom. Neke želje ćete jedno drugom ispuniti, naročito nešto što odlažete duže vreme. Konjunkcija Merkura sa Plutonom će vam doneti nova zajednička interesovanja, više izlazaka i bolji društveni život. Jedno drugome ćete se lako prilagođavati u svemu.

Merkur će u drugoj polovini februara praviti odnos sa Jupiterom, što će vam doneti više intimnih trenutaka sa partnerom koji će i vama i njemu prijati. Moći ćete da nađete i mesto i vreme gde ćete biti zajedno, bez smetnji od bilo koga. Posvetićete se jedno drugom i uživaćete u prijatnim, zabavnim i povremeno ozbiljnim razgovorima. Pokazaćete osećanja.

Ako ste slobodni:

Više puta ste pokušavali da se bolje upoznate sa osobom koja vas veoma privlači duže vremena, ali vas je uvek nešto u tome ometalo. Ovog puta ćete konačno uspeti da sa vašom simpatijom provedete više vremena, a da vas niko i ništa ne prekida. Otkrićete da se u mnogim temama dobro razumete i da uživate kada ste zajedno i razmenjujete teme. Počećete da govorite i o osećanjima, intimnim temama, čak i da razmenjujete emocije. Do kraja februara ćete započeti emotivnu vezu.

Nešto starije Ribe će se odlučiti da nakon duže nesigurnosti priđu osobi koja im se dopada. Odmah ćete postati sigurni da niste pogrešili i da su simpatije obostrane. Za kratko vreme ćete postati bliski, što vas vodi polako ka mogućoj vezi.

Zdravlje

Kvadrat Sunca sa Uranom na početku februara činiće vas osetljivim na stres i može izazivati variranje krvnog pritiska. Biće vam potrebna svakodnevna psihofizička relaksacija i više odmora. U drugoj polovini februara će Sunca praviti konjunkciju sa Saturnom, što će stvarati pojačani umor, bolove u kostima i aritmiju. Izbegavajte zagađen vazduh.

Uzimajte kaloričnu hranu kako bi vam se imunitet pojačao. Dobro će vam doći kuvano povrće ili supe od povrća. Jedite sočivo, pasulj i grašak. Meso možete češće da koristite u ishrani, ali uglavnom piletinu i govedinu. Bolje je da meso jedete kuvano nego pečeno. Voće i vitamini su vam takođe važni. Južno voće kao što su ananas, kivi i mandarina će vam prijati.

NEDELJNI HOROSKOP OD 30. JANUARA DO 5. FEBRUARA 2023: Neki bi mogli prolaziti iskušenje tajne ljubavne veze

3 horoskopska znaka koja tokom proleća 2023. čeka obilje i neviđena sreća