in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2023: Otkrićete kako je vaš partner nešto prećutao ili krio od vas

BIK ♉

Posao

Sunce koje prolazi kroz vaše polje posla će 4. februara praviti kvadrat sa Uranom u vašem znaku, što će vam doneti iznenadne i neočekivane nesuglasice sa nadređenima. Bićete skloni da radite na svoju ruku i da naloge nadređenih izvršavate koristeći metode sa kojima se oni neće slagati. To može da poljulja vaše pozicije. Kvadrat Marsa sa Venerom naneće štetu vašim finansijama zbog vaše sklonosti da investirate u rizične oblasti. Venera sa Uranom 8. februara doneće vam pomoć saradnika u nalaženju konstruktivnih rešenja koja će vam obezbediti uspeh i uvećati vašu zaradu. Merkur će 11. februara ući u znak Vodolije i u vaše polje posla i karijere, što će vas činiti bolje organizovanim i doneće vam produktivne ideje koje ćete moći da sprovedete u delo. Venera će praviti konjunkciju sa Neptunom 15. februara, što će vam omogućiti da pokrenete novu saradnju sa dizajnerima i kreativnim osobama, što će vam u budućnosti doneti dobitke. Imaćete dobar osećaj na koje delove radnih zadataka jepotrebno da uložite više napora da bi vam se to isplatilo.

Sunce će 16. februara praviti konjunkciju sa Saturnom i omogućiće vam da pokrenete jedan veliki i dugoročni projekat iz oblasti inženjeringa koji će vam doneti prilike za napredak u karijeri. Sunce će 19. februara ući u znak Riba i doneće vam početak saradnje sa jednom osobom na visokom položaju koja će vam omogućiti da ostvarite važne kontakte. Venera će 20. februara ući u znak Ovna gde je slaba i u izgonu. Nailazićete na osobe koje će pokušati da iza vaših leđa ostvare ličnu korist na vašu štetu. Obratite pažnju na lepo doterane i slatkorečive osobe jer su vam one tajni neprijatelji. Kvadrat Merkura sa Uranom u trećoj dekadi februara će vas činiti sklonim ishitrenim rečima. Bićete haotični i neorganizovani.

Nezaposleni Bikovi će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima medija, elektronske i hemijske industrije, kao i u oblastima usluga.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Kvadrat Venere sa Marsom u prvoj dekadi februara činiće vas sklonim ljubomornim ispadima koji neće imati realne osnove. Provodićete više vremena sa prijateljima, što će vašem partneru smetati jer ćete ga zapostavljati. Povremeno ćete biti naglašeno strastveni, što lako može da izmakne kontroli i izazove nepotrebne konflikte i svađe sa voljenom osobom.

Merkur će praviti trigon sa Marsom u trećoj dekadi februara. Otkrićete kako ste neke lepe i vredne stvari u vašem odnosu sa partnerom zapostavili i potrudićete se da ih opet uspostavite između vas dvoje. To će doprineti rešavanju proteklih nesuglasica. Obradovaćete voljenu osobu poklonom koji će predstavljati suštinu vaših najdubljih osećanja i pažnje.

Ako ste slobodni:

Prva polovina februara će vam proteći u strastvenoj avanturi sa osobom koju ćete upoznati preko prijatelja, a koja će na vas delovati izuzetno uzbuđujuće. Otkrićete kako se odlično slažete u intimnim odnosima ali će vaš partner želeti slobodan odnos i neće vam biti veran. To će dovesti do prekida veze. U trećoj dekadi februara ćete upoznati nekog ko će vas podsetiti na bivšeg partnera, ali će posedovati osobine koje su onom prethodnom nedostajale. To obećava skladnu vezu.

Stariji Bikovi će upoznati nekog ko će ih snažno privući svojim izgledom i avanturističkim duhom. U početku će vam smetati što ste oboje dominantne ličnosti. U trećoj dekadi februara ćete pronaći zajednički jezik i biti bliži mogućoj vezi.

Zdravlje

Prva polovina februara vam donosi sklonost upalama u predelu grla i disajnih organa. Imaćete tegoba i sa cirkulacijom u predelu stopala. Druga polovina meseca će vam biti stabilna i vaš imunitet će se poboljšati. Više se odmarajte. Treća dekada februara vam donosi osetljivost na promenu vremenskih prilika, što može izazivati glavobolju i nizak pritisak.

Savetuje vam se umerena ishrana, gde možete više puta na dan uzimati manje obroke. Doručak bi trebao da vam bude obavezan i da sadrži kaloričnu hranu. U to spadaju vitaminski šejkovi, kuvana jaja, slanina. Pijte više tečnosti, posebno čajeva sa dodatkom meda i limuna. Od povrća možete jesti spanać, ali i turšiju i kiseli kupus. Od voća jedite jabuke.

NEDELJNI HOROSKOP OD 30. JANUARA DO 5. FEBRUARA 2023: Neki bi mogli prolaziti iskušenje tajne ljubavne veze

3 horoskopska znaka koja tokom proleća 2023. čeka obilje i neviđena sreća