in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2023: Otkrićete kako je vaš partner nešto prećutao ili krio od vas

RAK ♋

Posao

Merkur sa Neptunom u prvoj dekadi februara doneće vam efikasnost i snalažljivost u dogovorima, planiranju i organizovanju vaših radnih zadataka. Moći ćete da se oslonite na vašu intuiciju podjednako kao i na vašu logiku. To će vam biti od velike pomoći u donošenju važnih odluka jer ćete lako izbegavati greške u radu. Venera sa Uranom će vam doneti neočekivanu ponudu za saradnju od inostrane firme što će vam doneti značajnu stručnu podršku. Imaćete uspeha ako se bavite turizmom, transportom, dizajnom, modernim tehnologijama i ako ste po struci inženjer. Moguć je i odlazak u inostranstvo na stručno usavršavanje što bise odvijalo u okviru firme u kojoj ste zaposleni. Konjunkcija Merkura sa Plutonom će vam doneti početak finansijski isplativog poslovnog partnerstva. Merkur će 11. februara ući u znak Vodolije, što će vam omogućiti da se dobro organizujete u vezi platnog prometa. Bićete vešti u rukovanju novcem i uvećaćete vašu zaradu. Konjunkcija Venere sa Neptunom 15. februara pokrenuće saradnju sa kreativnim osobama.

Konjunkcija Sunca sa Saturnom 16. februara usmeriće vas da obratite posebnu pažnju na upravljanje finansijama i potrudite se da izbegnete prevelike troškove u koje vas mogu uvući vaše ishitrene odluke i zamisli. Pokrenućete nove i stabilne tokove novca i uvećaćete prihode. Merkur sa Jupiterom će vam omogućiti da nabavite neophodna sredstva kako biste ostvarili najvažnije radne zadatke. Uspeh vas očekuje ako se bavite marketingom i ekonomijom. Sunce će 19. februara ući u znak Riba i omogućiće vam početak saradnje sa osobom na visokom položaju. Ulazak Venere u znak Ovna i vaše polje posla će od vas zahtevati da prihvatite saradnju koja je rizična ali vam može doneti veliku zaradu.

Nezaposleni Rakovi će biti u mogućnosti da dobiju zaposlenje u oblastima prosvete, turizma, transporta, ekonomije, javnosti i finansija.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Merkur sa Neptunom u prvoj dekadi februara doneće vam dobar osećaj za potrebe vašeg partnera i znaćete tačno kada možete da budete otvoreni u komunikaciji poverite partneru nešto intimno, bez brige da će vas pogrešno razumeti. Konjunkcija Merkura sa Plutonom će vas motivisati da se bolje prilagođavate važnim stvarima u vašoj emotivnoj vezi.

Konjunkcija Sunca sa Saturnom sredinom februara doneće vam suočavanje sa najčešćim teškoćama u odnosu sa voljenom osobom. Vreme je da se ozbiljno prihvatite rešavanja nesuglasica i unesete neophodne promene u vašu vezu, bez obzira na to što oboje imate otpor prema tome. Novi načini rešavanja zajedničkih problema doprineće stabilnom odnosu.

Ako ste slobodni:

Prva dekada januara vam donosi poznanstvo sa osobom koja će vam u početku delovati previše zaneseno i nećete je ozbiljno shvatiti. Kako vreme bude prolazilo, između vas dvoje će doći do spontanog zbližavanja i primetićete kako vam sve ide lako kada ste zajedno. Otkrićete kako možete da komunicirate bez mnogo reči, a pojaviće se i obostrana osećanja. S druge strane ćete osećati i veliku nesigurnost i strah da možete da se razočarate ako uđete u vezu. Odluku morate doneti.

Stariji Rakovi će zavesti osoba koja dolazi iz daleka i koja će pokazati dobar osećaj za njihove potrebe. Postaćete bliski ali će vam smetnju predstavljati to ne živite u istom mestu. Oboje ćete se potruditi da nađete način da ostanete u vezi.

Zdravlje

Zahvaljujući pravilnoj ishrani, vođenju računa da se redovno odmarate, da preventivno delujete u vezi vašeg zdravlja i praktikujete zdrav život, vaše zdravlje će biti stabilno. Imunitet će vam biti na nivou, a bićete otporni i na stres. Jedino što može da vam pomalo remeti ovaj sklad su povremene meteoropatske smetnje. Moguća je i slabija cirkulacija u stopalima.

Potrebna vam je raznovrsnija hrana, pretežno voće kao što su jabuke, grejpfrut, ananas i kivi. Vitamine možete da unosite kroz ceđene sokove od limuna i pomorandže. Meso, hleb, mlečne proizvode i slatkiše jedite umereno i u umanjenim količinama. Pojačajte sušeno voće i koštunjave plodove kao što su smokva, orah, kikiriki, lešnik i semenke bundeve.

NEDELJNI HOROSKOP OD 30. JANUARA DO 5. FEBRUARA 2023: Neki bi mogli prolaziti iskušenje tajne ljubavne veze

3 horoskopska znaka koja tokom proleća 2023. čeka obilje i neviđena sreća