in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2023: Otkrićete kako je vaš partner nešto prećutao ili krio od vas

LAV ♌

Posao

Sunce će 4. februara praviti kvadrat sa Uranom i doneće vam neočekivane nesuglasice sa nadređenima. Na neslaganja ćete nailaziti i u odnosima sa jednim poslovnim partnerom. Ako se bavite javnim poslom nailazićete na nepredviđene smetnje u realizaciji planiranih radnih zadataka. Sve ovo će od vas zahtevati da menjate vaše planove i pristup poslu i osobama koje srećete na vašem radnom mestu. Venera će 8. februara praviti odnos sa Uranom, što će vam omogućiti da isprobate nove ideje u vezi poboljšanja platnog prometa koje će se pokazati uspešnim. Na taj način ćete moći da investirate sredstva u proširenje projekta koji ste nedavno započeli. Uspeh vas očekuje ako se bavite modernom tehnologijom. Merkur će 11. februara ući u znak Vodolije i bićete bolje organizovani u obavljanju radnih zadataka koji uključuju partnerstva, saradnju i timski rad. Pokrenućete novo partnerstvo koje će se u budućnosti pokazati održivim, korisnim i isplativim. Konjunkcija Venere sa Neptunom će vam doneti dobar osećaj za tokove novca, upravljanje finansijama i za nove investicije.

Konjunkcija Sunca sa Saturnom će vas 16. februara suočiti sa novim izazovima u pokretanju jednog velikog projekta. Kako će biti reč o projektu koji ćete raditi u partnerstvu, potrebno je da zauzmete čvrste stavove u vezi dogovora oko raspodele obaveza i zarade. Sunce će 19. februara ući u znak Riba i uvećaće vaš autoritet u pitanjima obrta novca, a očekuje vas i veliki uspeh i bolje pozicije ako se bavite obezbeđenjem ili zdravstvom. Venera će 20. februara ući u znak Ovna gde je slaba, što vas upozorava da budete pažljivi u saradnji sa inostranim partnerima. Nailazićete na teškoće. Merkur će u trećoj dekadi februara praviti kvadrat sa Uranom i prouzrokovaće iznenadna neslaganja sa partnerima u radu.

Nezaposleni Lavovi će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima javnosti, prosvete, saobraćaja, finansija i inženjeringa.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Kvadrat Sunca sa Uranom u prvoj dekadi februara izazvaće iznenadna i neočekivana neslaganja sa partnerom u vezi zajedničkih ciljeva. Oboje ćete imati različite predloge i želje, što može dovesti i do prepirke. Bićete skloni da tvrdoglavo insistirate na svojim stavovima. Zahvaljujući odnosu Venere sa Uranom, uspećete da nađete rešenja i dogovorite se.

Druga polovina februara vam donosi monotoniju i zahlađenje u odnosu. Kako biste uspeli da prevaziđete neslaganja i emotivno udaljavanje, biće neophodno da unesete nešto novo u vašu vezu. Potrudite se da iskreno i otvoreno razgovarate sa voljenom osobom o tome šta oboje želite i kakve su vam promene potrebne u zajedničkom životu. Ostvarićete sklad.

Ako ste slobodni:

Početkom februara privući će vas osoba za koju će vaši prijatelji reći kako nije pravi partner za vas. Uverićete se i sami da su bili u pravu nakon kraćeg perioda viđanja i izlazaka sa vašom novom simpatijom. Velike međusobne razlike i gotovo nimalo sličnosti navešće vas da odustanete. U drugoj polovini februara ćete upoznati osobu koja će vam pokazati naklonost i u isto vreme stabilnu i jaku ličnost, što će za vas predstavljati izazov. Dvoje dominantnih teško idu zajedno.

Nešto stariji Lavovi će biti privučeni osobom koja je druželjubiva i puna originalnih ideja. Pokušaćete da se bliže upoznate. Nažalost, ispostaviće se da druga strana svojom originalnošću privlači previše pažnje, a nedostaje joj emocija.

Zdravlje

Tokom februara vas očekuje najvećim delom dobro zdravlje i dobra fizička kondicija. Bićete često u pokretu. Prijalo bi vam da odete negde na planinu gde je vazduh čist, jer će to doprineti jačanju vašeg imunog sistema. Bićete delimično osetljivi na prehladu, pa je potrebno da se toplo oblačite. Lakše i manje smetnje možete imati sa krvnim pritiskom.

Osećaćete pojačanu potrebu za slatkišima i brzom hranom ali je savet da to kontrolišete tako što ćete pravilno rasporediti obroke i biti umereni u svemu. Mleko i mlečne proizvode kao i hranu koja sadrži puno skroba umanjite. Pojačajte hranu koja sadrži vlakna kao što je celer, peršun, pomorandža. Jedite više voća, meso umereno i pijte više vode ili sokova.

NEDELJNI HOROSKOP OD 30. JANUARA DO 5. FEBRUARA 2023: Neki bi mogli prolaziti iskušenje tajne ljubavne veze

3 horoskopska znaka koja tokom proleća 2023. čeka obilje i neviđena sreća