in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2023: Otkrićete kako je vaš partner nešto prećutao ili krio od vas

DEVICA ♍

Posao

Venera će 5. februara praviti kvadrat sa Marsom koji prolazi kroz vaše polje posla i karijere. Ovo će vam doneti neslaganja, čak i sukobe sa nadređenima i sa pojedinim poslovnim partnerima. Pojedinci će biti ljubomorni na vaš uspeh i pokušaće da vam uzdrmaju položaj. Izbegavajte ishitrene poteze, inače ćete vašim neprijateljima pomoći da vam nanesu štetu. Konjunkcija Merkura sa Plutonom će vas činiti veštim u proceni i prihvatanju većeg rizika ali će vam se to isplatiti i uspećete da zadržite pozicije. Pokazaćete kako ste vešti i snalažljivi. Merkur će 11. februara ući u znak Vodolije i otvoriće vam se povoljne mogućnosti da planirate uvođenje nove ponude u oblasti poslovnih usluga. Najviše uspeha ćete imati sa uslugama tehničke vrste, kao što su korisnički servisi. Konjunkcija Venere sa Neptunom 15. februara omogućiće vam da steknete dobar osećaj za nalaženje poslovnih partnera sa kojima možete da ostvarite skladnu koordinaciju u zajedničkom radu. Započećete obostrano korisno partnerstvo sa preduzećem koje se bavi dizajnom i marketingom. Uvećaćete zaradu.

Merkur će 18. februara praviti odnos sa Jupiterom, što će vam doneti idejna rešenja za privlačenje većeg broja klijenata koji će koristiti vaše usluge i mušterija koje će kupovati vašu robu. Umećete da povlačite mudre finansijske poteze koji će vam omogućiti da uvećate saldo na računu i investirate u oblast usluga. To će vam uvećati zaradu. Sunce će 19. februara ući u znak Riba i omogućiće vam da dođete u centar pažnje javnosti, kao i da postanete rukovodilac zajedničkih poslova koje obavljate sa poslovnim partnerima. Ulazak Venere u znak Ovna gde je slaba, 20. februara, upozorava vas da budete pažljivi u finansijskim transakcijama. Na teškoće ćete nailaziti u platnom prometu i ako se bavite oblastima lepote.

Nezaposlene Device će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima menadžmenta, finansija, nekretnina, trgovine i zdravstva.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Merkur sa Neptunom u prvoj dekadi februara doneće vam bolji osećaj za potrebe voljene osobe. Imaćete više vremena za zajedničku zabavu i u svemu ćete se dobro razumeti. Vener sa Uranom doneće vam neočekivanu mogućnost da otputujete sa partnerom na neku dužu relaciju na nekoliko dana i uživate u zajedničkom vremenu.

Venera će 15. februara praviti konjunkciju sa Neptunom i omogućiće vam da u vaš odnos sa partnerom unesete skladne romantične trenutke koji će vam oboma izuzetno prijati. Imaćete dobar osećaj za potrebe vašeg partnera i pokazivaćete duboka osećanja. Ulazak Sunca u znak Riba i vaše polje ljubavi će vam 19. februara doneti veliku podršku voljene osobe.

Ako ste slobodni:

Tokom februara ćete biti željni romantike i tragaćete za nekim ko bi mogao da vam pruži duboka i iskrena osećanja. Biće vam lako da se zaljubite ali je važno da pažljivo birate potencijalnog partnera za vezu. Konjunkcija Venere sa Neptunom sredinom februara će vas činiti srećno zaljubljenim u osobu koja će pokazati pažnju i istinsko interesovanje za vas i vaše potrebe u ljubavi. Imaćete utisak kako ste upoznali srodnu dušu. Postaćete bliski i do kraja meseca ćete započeti vezu.

Starije Device će na javnom skupu koje će posetiti u okviru svog posla upoznati osobu koja će ih osvojiti svojom pažnjom i ličnim osobinama. Pronaći ćete mnogo zajedničkog i doći će do obostrane zaljubljenosti, a ubrzo i do ulaska u vezu.

Zdravlje

Bićete osetljivog zdravlja i preporučuje vam se da se više odmarate i da izbegavate velike fizičke, a naročito mentalne napore. Bićete osetljivi na hladnoću i lako možete da se prehladite. Potrebno je da se toplo oblačite. Mogli biste osećati bolove u zglobovima i kostima. Krvni pritisak će vam biti nizak. Izbegavajte duži boravak na nečistom vazduhu.

Ishranu pojačajte ribom, suvim voćem i semenkama. Najviše će vam prijati morska riba, orada ili oslić. Od rečnih pastrmka ili skuša. Suve smokve, kajsije, grožđe ali i sveže voće kao što je jabuka, mandarina i kivi. Sirove suncokretove semenke, sirovi kikiriki, orah i badem uzimajte češće. Mleko i mlečne proizvode smanjite. Vitamin C vam je potreban.

NEDELJNI HOROSKOP OD 30. JANUARA DO 5. FEBRUARA 2023: Neki bi mogli prolaziti iskušenje tajne ljubavne veze

3 horoskopska znaka koja tokom proleća 2023. čeka obilje i neviđena sreća