in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2023: Otkrićete kako je vaš partner nešto prećutao ili krio od vas

ŠKORPIJA ♏

Posao

Sunce će 4. februara praviti kvadrat sa Uranom što će izazvati neočekivane nesuglasice sa nadređenima, zbog čega ćete morati da odložite jedan važan rok. Neslaganja će iskrsnuti i sa jednom poslovnim partnerom u vezi zajedničkog posla. Suočavaćete se sa teškoćama ako se bavite javnim poslom i modernim tehnologijama. Usporavaćete kvarovi sredstava za rad i alata. Kvadrat Venere sa Marsa vas upozorava da izbegavate finansijske rizike i mahinacije jer bi vam to moglo naneti gubitke. Merkur sa Neptunom će vam doneti dobitke kroz trgovinu pićima i hemijskim proizvodima, kao i ako se bavite ugostiteljstvom ili dizajnom. Venera sa Uranom 8. februara doneće vam kvalitetne promene i napredak u zajedničkom projektu koji radite sa poslovnim partnerima. Oblasti zabave, javnosti, ugostiteljstva i prava će vam ići od ruke. Merkur će 11. februara ući u znak Vodolije i omogućiće vam da se dobro organizujete u postizanju predviđenih i dogovorenih rokova. Ako se bavite privatnim biznisom pokrenućete nove projekte i uvećati zaradu.

Venera će 15. februara praviti konjunkciju sa Neptunom i otvoriće vam pogodnosti za pokretanje novog kreativnog projekta. Imaćete veliku inspiraciju i dobar osećaj kako možete da je u poslovne svrhe iskoristite. Vaše ideje vam mogu doneti značajne prihode. Slušajte intuiciju jer će vas voditi putem uspeha. Konjunkcija Sunca sa Saturnom će vam predstavljati smetnju i zastoje u završavanju jednog velikog projekta. Moraćete da pomerate rokove. Sunce će 19. februara ući u znak Riba, što će vam doneti mogućnost da zablistate u svemu gde možete da pokažete vaše kreativne sposobnosti. Ulazak Venere u znak Ovna 20. februara vas upozorava da budete pažljivi ako se bavite uslugama lepote ili zdravstvom.

Nezaposleni Škorpioni će dobiti povoljne mogućnosti da se zaposle u oblastima komunikacija, inženjeringa, saobraćaja, ekonomije i menadžmenta.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Kvadrat Sunca sa Uranom u prvoj dekadi februara doneće vam neočekivane nesuglasice sa voljenom osobom u vezi porodičnih obaveza i dugoročnih planova. Oboje ćete nametati svoja rešenja i imaćete potrebu da vaša reč bude glavna. Niko neće želeti da popusti. Moguće su svađe. Na kraju ćete uspeti da nađete rešenje i izbegnete veće probleme.

Konjunkcija Venere sa Neptunom 15. februara će vam omogućiti dobar osećaj za potrebe voljene osobe. Izaći ćete u susret željama vašeg partnera i izdvojićete više vremena za zabavu. Venera će 20. februara ući u znak Ovna gde je slaba, pa će vašem partneru biti potrebno više emotivne podrške i pažnje sa vaše strane. Pokazivaćete više strasti nego osećanja.

Ako ste slobodni:

Više ćete biti raspoloženi za prolazne avanture nego što ćete tragati za partnerom s kim biste mogli da uđete u ozbiljnu vezu. U prvoj polovni februara ćete upoznati osobu koja je strastvena poput vas i sa kojom ćete imati skladne intimne odnose ali ćete se u drugim stvarima razilaziti i to će biti prepreka da ostvarite emotivnu vezu. U drugoj polovini februara ćete upoznati nekog ko će imati dobar osećaj za vaše potrebe i s kim ćete se razumeti bez mnogo reči. Veza je moguća.

Stariji Škorpioni će sredinom februara upoznati osobu koja je intuitivni i emotivni tip i sa kojom će se spontano povezati. Između vas dvoje će se pojaviti emocije koje će svakog dana biti sve dublje. Imaćete osećaj da je to vaša srodna duša.

Zdravlje

Vaše zdravlje će biti dobro i stabilno. Bićete često u pokretu i praktikovaćete svakodnevnu šetnju i rekreacione fizičke vežbe, što će pozitivno uticati na vašu kondiciju. Vaš imunitet će biti jak. Jedino na šta ćete biti pomalo osetljivi su promene vremenskih prilika. Moguće su lakše i prolazne meteoropatske smetnje u vidu pojačanog umora ili glavobolje.

Osećaćete potrebu da unesete više gradivnih materija u ishranu, pa ćete konzumirati hranu koja sadrži skrob i belančevine. To je korensko povrće, krompir, šargarepa, celer, peršun, cvekla. Integralni hleb, proizvodi od integralnih žitarica, mleko i sir će biti sastavni deo vašeg jelovnika. Od voća ananas i banane. Meso ćete jesti umereno. Uzimajte više B vitamina.

NEDELJNI HOROSKOP OD 30. JANUARA DO 5. FEBRUARA 2023: Neki bi mogli prolaziti iskušenje tajne ljubavne veze

3 horoskopska znaka koja tokom proleća 2023. čeka obilje i neviđena sreća