in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JANUAR 2021: KONAČNO TI STIŽE PRAVA LJUBAV KOJU SI DUGO ČEKALA

OVAN ♈

Merkur će na početku januara praviti konjunkciju sa Plutonom u vašem polju posla i karijere. Bićete u mogućnosti da započnete sa realizacijom jednog dugoročnog plana koji obuhvata velike investicije i donosi veliki obrt novca, a za šta ćete imati potrebna sredstva. Taj posao može da vam donese napredak u karijeri. Mars će 6. januara ući u znak Bika gde je u izgonu, što vas upozorava da budete pažljivi u rukovanju novcem, jer će svakako novi projekat zauzeti veliki deo vaših resursa. Merkur će 8. januara ući u znak Vodolije i započećete novu saradnju sa firmama koje će vam biti od pomoći kao logistika, savetodavna podrška, a imaćete uspeha i u saradnji sa veleprodajama. Istog dana će Venera ući u znak Jarca i pružiće vam pogodnosti u pokretanju poslova koji su povezani sa arhitekturom, dizajnom i lepotom. Ako se bavite privatnim biznisom bićete u mogućnosti da otvorite salon lepote ili nešto slično.

Merkur će praviti konjunkciju sa Saturnom i Jupiterom, što će doprineti uspešnim dogovorima sa novim saradnicima i označiti početak dugoročne saradnje. Mars će 13. januara praviti kvadrat sa Saturnom i doneće vam ozbiljna neslaganja sa starim saradnicima oko raspodele finansija, što će negativno uticati na vašu dalju saradnju. Konjunkcija Sunca sa Plutonom doneće vam podršku jedne osobe na visokom položaju u pokretanju velikih projekata. Dobićete i novčanu podršku. Jupiter će 17. januara praviti kvadrat sa Uranom,što će zahtevati velika ulaganja u projekte koje radite timski, partnerski i u saradnji sa drugim preduzećima. Ući ćete u rizične investicije. U trećoj dekadi januara Sunce će praviti konjunkciju sa Saturnom i Jupiterom, što će vam doneti položaj koordinatora u zajedničkim i saradničkim radnim zadacima. Započećete mnoge važne projekte u ovom mesecu. Nezaposleni Ovnovi će najviše mogućnosti da dobiju novi posao imati u oblastima industrije, građevinarstva i finansija, kao i ako su inženjeri sa licencom ili ekonomisti.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Venera će 8. januara ući u znak Jarca što će vas i vašeg partnera motivisati da se posvetite ostvarivanju zajedničkih ciljeva. Trigon Venere sa Marsom pojačaće vašu strastvenost, što će prijati vašem partneru. Vaša emotivna veza će biti dinamična i puna međusobnih podsticaja. Otkrićete nove načine da jedno drugom ostvarite želje i potrebe u ljubavi i da se zabavite. Venera će u drugoj polovini januara praviti odnos sa Neptunom, što će vam omogućiti da intuitivno osetite potrebe vašeg partnera. Umećete da pokažete nežnost i ispunićete jedno obećanje dato voljenoj osobi koje je povezano sa romantičnim izlaskom na jedno lepo mesto gde možete uživati u međusobnoj intimi. Poboljšaćete bliskost i kvalitet vaše veze.

Ako ste slobodni:

Pružiće vam se više od jedne prilike da uđete u emotivnu vezu jer ćete biti okruženi osobama koje će pokušati da privuku vašu pažnju i koje žele ozbiljnu vezu sa vama. Jedna od tih osoba će biti atraktivnog izgleda, puna energije i strasti. Druga će se isticati svojom originalnošću, idejama koje idu ispred vremena i koja je druželjubiva i intelektualni tip. Treća osoba će biti romantična i kreativna. Krajem meseca ući ćete u vezu sa harizmatičnom osobom koja će vas potpuno osvojiti. Stariji Ovnovi će imati prolaznu avanturu sa osobom koja će im delovati veoma privlačno u prvoj polovini meseca. U drugoj polovini januara upoznaćete nekog koga ćete doživeti vrlo snažno i duboko. Ući ćete u skladnu i ozbiljnu vezu.

ZDRAVLJE

Prva polovina januara donosi vam sklonost ka prehladi, a bićete i osetljivi na stres. Zbog toga je važno da se utoplite i da izbegavate stresne situacije. Više se odmarajte ali nemojte zanemariti svakodnevnu psihofizičku relaksaciju. Tokom druge polovine januara će vam se zdravlje popraviti i pojačaće vam se imunitet. Provodite više vremena na čistom vazduhu. Vaša ishrana treba da sadrži namirnice koje sadrže u sebi materije za čišćenje organizma od štetnih materija. Potrebno je i da unosite dovoljno kalorija. Povrće iz turšije, a posebno kiseli kupus su vam neophodni za bolje zdravlje. Od voća uzimajte pomorandže, suvo grožđe i smokve. Ribu, pileće meso, jaja i jogurt jedite umereno. Izbegavajte brzu hranu.

SREĆNI BROJEVI

2, 8, 14, 17, 23

DNEVNI HOROSKOP ZA 2. JANUAR 2021: NAJBOLJE BI BILO DA ISKRENO PORAZGOVARATE SA VOLJENOM OSOBOM

DNEVNI HOROSKOP ZA 5. JANUAR 2021: KONAČNO, VEZA VAM JE ČVRŠĆA NEKO IKAD