in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JANUAR 2021: KONAČNO TI STIŽE PRAVA LJUBAV KOJU SI DUGO ČEKALA

JARAC ♑

Merkur će na početku januara praviti konjunkciju sa Plutonom u vašem znaku i omogućiće vam da poboljšate vaše radne veštine i brzo i lako rešavate važne radne zadatke. Pokrenućete pregovore oko novih planova i projekata. Mars će 6. januara ući u znak Bika i zahtevaće od vas unošenje velikih napora ako se bavite zabavom i ugostiteljstvom jer ćete u ovim oblastima nailaziti na prepreke i mogući su gubici. Merkur će 8. januara ući u znak Vodolije i praviće konjunkciju sa Saturnom i Jupiterom, što će vam omogućiti da investirate u nove dugoročne poslove koji obuhvataju korišćenje novih i savremenih tehnologija. Dobitke ćete ostvariti ako budete ulagali u razvoj modernih tehnologija. Venera će ući u vaš znak i praviće trigon sa Marsom, što će vam omogućiti da ispoljite vaše radne kvalitete i kreativne ideje. To će vam doneti uspeh i dobitke u oblastima zabave, dizajna, arhitekture i prosvete.

Mars će 13. Januara praviti kvadrat sa Saturnom i dovešće do zastoja na polju novca. Izbegavajte po svaku cenu rizične investicije jer biste mogli pretrpeti gubitke. Jupiter će 17. januara praviti kvadrat sa Uranom i činiće vas sklonim naglim i nepromišljenim potezima na finansijskom polju. Sve što vam se iznenada ukaže kao naizgled povoljna i dobitna kombinacija ili ponuda nije u praksi ono što očekujete. Umesto lake zarade, možete se naći u dugovima. Venera će u trećoj dekadi januara praviti odnos sa Neptunom i doneće vam dobar osećaj za organizaciju, planiranje i dogovore. Uspećete da izvučete maksimalnu korist iz aktuelnih pregovora oko novih projekata i ostvarićete uspeh u trgovini kozmetičkih proizvoda. Konjunkcija Venere sa Plutonom će vam omogućiti uspon u karijeri i prelazak na odgovorniju i rukovodeću poziciju. Probićete se zahvaljujući vašoj veštini. Nezaposleni Jarčevi će imati uspeha u nalaženju novog zaposlenja koje može da bude stalno i u struci. Najviše uspeha ćete imati u oblastima trgovine, finansija i usluga.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Očekuju vas skladni zajednički i intimni momenti uz voljenu osobu gde ćete moći da se oboje opustite i isključite iz pomalo dosadne i opterećujuće svakodnevice. Jedno drugog ćete umeti da pokrenete na zajedničke aktivnosti u kojima ćete uživati. Najbolje od svega je što ćete znati kako jedno drugog da nasmejete i unećete više radosti u vaš odnos. Druga polovina decembra doneće vam dosta povoljnih mogućnosti da ostvarite jedan ili više važnih zajedničkih ciljeva i da ispunite zajednička očekivanja. Trigon Venere sa Uranom omogućiće vam da unesete nešto kvalitetno novo u vašu vezu, a konjunkcija Venere sa Plutonom će pojačati vašu strastvenost, što će vašem partneru izuzetno prijati.

Ako ste slobodni:

Osoba koja vam je u početku stidljivo slala anonimne poruke i pokušavala da vam skrene pažnju na to da joj se dopadate dobiće od vas zeleno svetlo da se upoznate kako biste odlučili da li ćete joj dozvoliti da vam uđe u život. Već nakon prvog susreta uvidećete da vam se ta osoba dopada, čak će vam biti simpatična činjenica da je to stvarno neko stidljiv. Uvidećete kako se u mnogo čemu slažete i kako vam odgovara neko ko je po prirodi povučen. Do kraja meseca započećete vezu. Nešto stariji Jarčevi će početi da se viđaju sa osobom koju su upoznali nedavno na jednoj zabavi. Biće vam prijatno i zabavno u društvu te osobe i primetićete da vam poklanja punu pažnju. Osetićete i obostrane emocije. Veza je moguća.

ZDRAVLJE

Januar vam donosi dobro zdravlje ali da bi ostalo stabilno i kako bi vaš imunitet bio na potrebnom nivou, neophodno je da više vremena provodite u prirodi na čistom vazduhu. Najviše će vam prijati ako odete na planinu na vikend ili kraći odmor. Potrebno vam je i više kretanja. Sredinom januara ćete biti osetljiv na stresne okolnosti. Više se odmarajte. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su u svojoj osnovi bazne kako bi vaš organizam bio u potrebnoj ravnoteži. Uzimajte za doručak proso i heljdu uz ovsene pahuljice i jogurt. Možete dodati suve smokve, grožđe i med. Od voća jedite mango i papaju. Od povrća uzimajte celer, peršun, patlidžan i praziluk. Meso i ribu jedite umereno. Izbegavajte slatkiše.

SREĆNI BROJEVI

6, 11, 17, 20, 25

DNEVNI HOROSKOP ZA 2. JANUAR 2021: NAJBOLJE BI BILO DA ISKRENO PORAZGOVARATE SA VOLJENOM OSOBOM

DNEVNI HOROSKOP ZA 5. JANUAR 2021: KONAČNO, VEZA VAM JE ČVRŠĆA NEKO IKAD