in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JANUAR 2021: KONAČNO TI STIŽE PRAVA LJUBAV KOJU SI DUGO ČEKALA

VODOLIJA ♒

Merkur će na početku januara praviti konjunkciju da Plutonom i pružiće vam se mogućnost da pokrenete jedan plan koji ste pripremali u tajnosti, a koji bi mogao da vam donese prednost nad konkurencijom i uveća saldo na vašem računu. Mars će ući u znak Bika 8. januara i doneće vam otežane okolnosti za ispunjavanje predviđenih rokova. Nailazićete na razne prepreke, od neslaganja sa nadređenima do nedostatka neophodnih sredstava. Merkur će ući u vaš znak 8. januara i praviće konjunkciju sa Saturnom i Jupiterom. Pokrenućete nove projekte koji su povezani sa modernim tehnologijama, komunikacijama, obrazovanjem i koji će vam doneti mogućnost napredovanja u karijeri. Doći će do izražaja vaše rukovodeće i organizacione sposobnosti ali i vaša stručnost. Venera će ući u znak Jarca i praviće trigon sa Marsom. Ostvarićete uspeh u oblastima zdravstva i administracije. Uspećete da na vreme postignete skoro sve što ste planirali .

Kvadrat Marsa sa Saturnom doneće vam teškoće u velikim poslovima vezanim za građevinarstvo i industriju. Jupiter će 17. januara praviti kvadrat sa Uranom i prouzrokovaće neočekivane teškoće u razvoju radnih zadataka koji su povezani sa IT sektorom, ljudskim resursima, ekonomijom i administracijom. Zbog toga bi moglo da vam izmakne unapređenje koje očekujete. Pazite da ne povlačite ishitrene poteze. Mars će praviti konjunkciju sa Uranom i pružiće vam šansu da veštim potezom prevaziđete probleme na koje ćete nailaziti, dobijete priznanje i ostvarite napredak i dobitke. Budite pažljivi jer lako možete da pogrešite. Neće biti jednostavno da nađete pravo rešenje. Suočavaćete se sa jakom konkurencijom zbog kvadrata Marsa sa Jupiterom. Biće više njih koji će vam biti ozbiljni oponenti za unapređenje. Nezaposlene Vodolije će biti u mogućnosti da pokrenu sopstveni biznis ali će biti neophodno da to pažljivo isplaniraju. Novi posao možete dobiti u oblastima menadžmenta, ekonomije i inženjeringa.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Odnos Sunca sa Neptunom u prvoj polovini januara doneće vam mnogo skladnih intimnih trenutaka uz voljenu osobu. Imaćete dobar osećaj za potrebe i želje vašeg partnera i trudićete se da mu udovoljite, što će vam biti uzvraćeno. Obradovaćete voljenu osobu lepim poklonom i ispunjenjem jedne želje. Vaša veza će tako dobiti na kvalitetu. Sunce će u drugoj polovini januara ući u vaš znak i praviće konjunkciju sa Saturnom i Jupiterom. Imaćete nove ideje kako da vašu vezu poboljšate i unećete nešto novo što će vam doneti osveženje, a što će vašem partneru odgovarati. Kvadrat Sunca sa Uranom prouzrokovaće iznenadne nesuglasice oko porodičnih i kućnih obaveza ali to ćete uspeti da rešite.

Ako ste slobodni:

Bićete zaneseni i skloni da idealizujete osobu koja će vam privući pažnju svojim originalnim idejama, privlačnim izgledom i dobro odmerenim pristupom. Odnos Sunca sa Neptunom doneće vam zajedničke trenutke koji će vas uveriti da želite emotivnu vezu sa vašom novom simpatijom. Problem će biti u tome što vaša simpatija neće biti spremna za vezu, već za slobodnu varijantu. Mada vam to neće biti po volji, odlučićete da pokušate i pružite šansu da vam se ispuni želja. Nešto starije Vodolije će se zaljubiti u osobu koja nije slobodna, a primetiće i da je ta osoba zagrejana za njih. Predlog da pokušate sa tajnom vezom biće prihvaćen obostrano. Dobro ćete se razumeti i imaćete skladne intimne odnose.

ZDRAVLJE

Zdravlje će vam biti stabilno većim delom januara ali je važno da izbegavate da preterujete u fizičkim naporima, radnim aktivnostima, kao i u životnim zadovoljstvima. Potrebno vam je više kretanja na čistom vazduhu. U trećoj dekadi januara bićete pojačano osetljivi na stres. Kako biste to ublažili, praktikujte svakodnevnu psihofizičku relaksaciju i odmarajte se. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži kalorična namirnice kao što su meso i riba, jaja, testenine i integralne žitarice. Jedite povrće kao što je turšija, kiseli kupus, grašak i pasulj. Od voća jedite sušene smokve, grožđe i urme, kao i sveže mandarine i kivi. Uzimajte med, orahe i semenke bundeve. Potreban vam je D i E vitamin i magnezijum. Izbegavajte svinjetinu.

SREĆNI BROJEVI

3, 7, 15, 18, 24

DNEVNI HOROSKOP ZA 2. JANUAR 2021: NAJBOLJE BI BILO DA ISKRENO PORAZGOVARATE SA VOLJENOM OSOBOM

DNEVNI HOROSKOP ZA 5. JANUAR 2021: KONAČNO, VEZA VAM JE ČVRŠĆA NEKO IKAD