in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JANUAR 2021: KONAČNO TI STIŽE PRAVA LJUBAV KOJU SI DUGO ČEKALA

RIBE ♓

Merkur će početkom januara praviti konjunkciju sa Plutonom i doneće vam mogućnost da započnete novu saradnju sa investitorima i preduzećima sa kojima možete ostvariti dugoročnu obostranu korist. Mars će 6. januara ući u znak Bika gde je u izgonu, što će od vas zahtevati više napora u dogovorima oko novih projekata i suočavaće vas sa teškim i zahtevnim sagovornicima. Budite pažljivi u oblastima saobraćaja i trgovine. Merkur će 8. januara ući u znak Vodolije i olakšaće vam tajne pregovore i izradu tajnih planova koji mogu da vam omoguće da prestignete konkurenciju. Konjunkcija Merkura sa Saturnom i Jupiterom doneće vam povoljne uslove za započinjanje novih dugoročnih poslova koji bi mogli da vam donesu napredak u karijeri. Uspeh ćete ostvariti u oblastima zdravstva, ekonomije i administracije. Venera će ući u znak Jarca, što će poboljšati vašu saradnju sa dizajnerima, arhitektama i građevinskim preduzećima. Trigon Venere sa Marsom doneće vam uspeh i napredak u trgovini građevinskim materijalom, u trgovini na veliko mešovitom robom i u informatici.

Mars će 13. januara praviti kvadrat sa Saturnom, što će dovesti do zastoja u važnim pregovorima jer neke važne stvari neće biti jasno definisane. Vaši nadređeni će vas usporavati jer se neće slagati sa vašim metodama i pristupom. Jupiter će 17. januara praviti kvadrat sa Uranom i izazvaće neočekivano neslaganje u vezi finansiranja projekta koji planirate i oko kojeg vodite pregovore. To može dovesti do prekida ili propasti pregovora. Na teškoće ćete nailaziti u oblastima saobraćaja. U trećoj dekadi januara će Sunce praviti konjunkciju sa Saturnom i Jupiterom i doneće vam podršku jedne osobe na visokom položaju u razradi, finansiranju i prevazilaženju teškoća u ostvarivanju vaših tajnih planova.

Nezaposlene Ribe će imati povoljne uslove za zapošljavanje u oblastima javnosti, ljudskih resursa, dizajna i trgovine. Imaćete i povoljnu ponudu honorarnih poslova.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Merkur na samom početku januara pravi odnos sa Neptunom, što će vas motivisati da se više družite, izlazite i zajedno sa voljenom osobom vodite intenzivniji društveni život, što će vam oboma prijati. Sa ulaskom Merkura u znak Vodolije imaćete više vremena za skladne intimne trenutke sa partnerom, ali ćete imati i prolazne nesuglasice i prepirke. Konjunkcija Merkura sa Saturnom i Jupiterom će vam omogućiti da se usmerite ka ostvarenju zajedničkih ciljeva, da više vremena provodite sa voljenom osobom i da jedno drugom pružate podsticaje, podršku i iskrena osećanja. Vaša komunikacija će biti otvorena i dobro ćete se razumeti. Druga polovina januara će vam biti puna skladnih momenata.

Ako ste slobodni:

Merkur će na samom početku januara praviti odnos sa Neptunom i doneće vam romansu sa jednim poznanikom. Konjunkcija Merkura sa Plutonom će probuditi strasti kod oboje i ući ćete u avanturu. U prvoj polovini januara ćete se tajno viđati jer ćete imati potrebu da prijateljima i bliskim osobama ne otkrivate kako ste ušli u novu vezu. Sve će vam to delovati prebrzo ali ćete biti zadovoljni. Sredinom januara ćete se iznenada povući ali ćete nastaviti vezu krajem meseca.

Nešto starije Ribe će se zaljubiti u osobu koju će upoznati na proslavi nove godine i sa kojom će provesti romantične trenutke. Radi se o nekom ko nije slobodan ali će vam predložiti da budete u tajnoj vezi i vi ćete na to pristati.

ZDRAVLJE

Zdravlje će vam uglavnom biti stabilno tokom januara. Bićete više nego obično u pokretu i prijaće vam da slobodno vreme provodite u prirodi na čistom vazduhu. Prijalo bi vam da vikende provodite na planini i da praktikujete zimske sportove ako budete u mogućnosti. To će vam podići imunitet. Važno je da se ne iscrpljujete fizički i da nađete vreme za odmor.

Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od namirnica koje su u osnovi bazne i sadrže veću količinu vitamina i proteina. Heljda, proso i integralne žitarice u kombinaciji sa mladim sirom, jogurtom i maslinama uzimajte za doručak. Avokado, suvo grožđe i urme uzimajte od voća. Od povrća jedite više kiselog kupusa i krastavac. Pijte sok od ceđenog limuna.

SREĆNI BROJEVI

6, 13, 18, 21, 24

DNEVNI HOROSKOP ZA 2. JANUAR 2021: NAJBOLJE BI BILO DA ISKRENO PORAZGOVARATE SA VOLJENOM OSOBOM

DNEVNI HOROSKOP ZA 5. JANUAR 2021: KONAČNO, VEZA VAM JE ČVRŠĆA NEKO IKAD