in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JANUAR 2021: KONAČNO TI STIŽE PRAVA LJUBAV KOJU SI DUGO ČEKALA

BIK ♉

Tragaćete za podrškom koja vam je neophodna kako biste pokrenuli nove projekte na početku nove godine. Tokom januara ćete prisustvovati čestim radnim sastancima i bićete u svakodnevnom kontaktu sa raznim saradnicima i savetnicima. Početkom januara će Merkur praviti konjunkciju sa Plutonom, što će vam omogućiti da dobijete podršku u novcu i sredstvima od investitora za početak jednog dugoročnog projekta. Mars će 6. januara ući u vaš znak i započećete novu godinu sa brojnim zadacima koji će vas opteretiti i zbog kojih ćete se osećati često umorno i iscrpljeno. Budite pažljivi u odnosima sa osobama od autoriteta. Ako ste vi na rukovodećem položaju bićete skloni da previše pritiskate vaše podređene, što će izazivati napetost na poslu.

Merkur će 8. januara ući u znak Vodolije i vaše polje posla i karijere, pa ćete početi da pravite velike planove i dogovore. Bićete dobro organizovani i spremni za sve što je neophodno za započinjanje novih radnih zadataka. Ulazak Venere u znak Jarca doneće vam značajnu podršku od investitora i drugih važnih osoba. Konjunkcija Merkura sa Saturnom i Jupiterom omogućiće vam sve što vam je neophodno za uspešno pokretanje velikih i dugoročnih projekata koji će vam u budućnosti doneti stabilno poslovanje i značajnu zaradu. S druge strane kvadrat Marsa sa Saturnom suočiće vas sa odgovornostima koje će ozbiljno testirati vaše radne, stručne i rukovodeće sposobnosti. Mada će vam pomoć i podrška biti osigurana, kvadrat Jupitera sa Uranom doneće vam neočekivane smetnje administrativne prirode. U trećoj dekadi januara ćete dati sve od sebe i uspećete da prevaziđete teškoće. Vaše rukovodeće sposobnosti će doći do potrebnog izražaja, a umećete da se oslonite na intuiciju i po osećaju povlačite dobitne poteze. Ostvarićete uspeh. Nezaposleni Bikovi će imati velike šanse da pokrenu sopstveni posao ako su to imali u planu. Stalni posao mogu dobiti u struci, kao i u oblastima ekonomije, inženjeringa i građevinarstva.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Ulazak Marsa u vaš znak u prvoj dekadi januara učiniće vašeg partnera prijemčivim za vaše predloge i više će energije ulagati u ostvarivanje zajedničkih ciljeva. Tražiće vašu podršku, što ćete pružati bez razmišljanja. Povremeno može da dođe do manje prepirke zbog nesporazuma oko međusobnih potreba i želja u ljubavi ali ćete to uspevati lako da rešavate. Venera će u drugoj dekadi januara praviti trigon sa Marsom i pojačava vašu strastvenost. Vašem partneru će prijati skladni intimni trenuci udvoje. Kvadrat Marsa sa Saturnom dovešće do ozbiljnog sukoba sa partnerom oko zajedničkih planova na duži rok. Zahvaljujući konjunkciji Marsa sa Uranom, odlučićete se za neke sasvim nove ciljeve i tako prevazići neslaganja.

Ako ste slobodni:

Osoba koju ste upoznali nedavno, na zabavi ili preko zajedničkog poznanika, javiće vam se sa predlogom da se vidite, uz izgovor kako ne nalazi nikog raspoloženog za zajednički izlazak. Biće vam jasno da joj se dopadate i pristaćete da se vidite. Ubrzo ćete početi da se često viđate ali ćete biti nesigurni šta želite. Priznaćete sebi da vam se dopada izgled i ličnost druge osobe ali će vam smetati njena sloboda u izražavanju. Do kraja meseca postaćete bliski. Moguća je veza. Stariji Bikovi će imati otvorenu mogućnost da započnu emotivnu vezu sa osobom za koju provereno znaju da bi na to pristala jer im već duže vreme otvoreno pokazuje naklonost. Jedno vreme ćete se nećkati ali ćete odlučiti da probate.

ZDRAVLJE

Zdravlje će vam tokom januara biti stabilno. Praktikovaćete zdrav način života, zdravu ishranu, svakodnevno ćete biti fizički aktivni i redovno ćete se odmarati. Izbegavajte preteranu pasivnost jer biste u protivnom mogli imati bolove u leđima i kolenima kao i usporenu cirkulaciju. Izbegavajte preterivanje u životnim zadovoljstvima i budite umereni. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži srednje kaloričnu hranu sa manjim procentom masnoća. Najviše će vam prijati kuvano povrće kao što su grašak, boranija, karfiol, šargarepa, celer, keleraba, blitva i krompir. Od voća jedite pomorandžu, jabuku i sušenu smokvu. Ribu, meso, jaka i mlečne proizvode jedite umereno. Izbegavajte mesne delikatese. Pijte više vode.

SREĆNI BROJEVI

5, 8, 16, 19, 24

DNEVNI HOROSKOP ZA 2. JANUAR 2021: NAJBOLJE BI BILO DA ISKRENO PORAZGOVARATE SA VOLJENOM OSOBOM

DNEVNI HOROSKOP ZA 5. JANUAR 2021: KONAČNO, VEZA VAM JE ČVRŠĆA NEKO IKAD