in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JANUAR 2021: KONAČNO TI STIŽE PRAVA LJUBAV KOJU SI DUGO ČEKALA

RAK ♋

Merkur će na početku januara praviti konjunkciju sa Plutonom i doneće vam priliku da započnete novo partnerstvo koje će vam se višestruko isplatiti u budućnosti. Pokrenućete i novi projekat od javnog značaja. Mars 6. Januara ulazi u znak Bika i donosi vam tenzije u odnosima sa saradnicima. Bićete primorani da više vremena i napora uložite u rešavanje svega što ne neophodno, posebno neslaganja i prepreke, kako bi vaši odnosi sa saradnicima funkcionisali korektno. Merkur ulazi 8. januara u znak Vodolije i pojačava vašu veštinu rukovanja novcem i investicijama, što će vam omogućiti da lako isplanirate i sprovedete u delo veći obrt novca i ostvarite bolju zaradu u odnosu na prethodni period. Veliku zaradu možete imati od IT sektora i inženjerskih projekata. Venera će ući u znak Jarca i doprineće vašem uspehu u oblasti javnosti, administracije i prava. Privući ćete sebi veliki broj zadovoljnih klijenata.

Merkur će praviti konjunkciju sa Saturnom i Jupiterom i doprineće uvođenju novih metoda u vaš način rada. To će vam pomoći da rešite aktuelne prepreke i teškoće. Mars će praviti kvadrat sa Saturnom 13. januara zbog čega ćete biti suočeni sa sukobima interesa i neslaganju oko finansijskog dela u odnosima sa dugogodišnjim saradnicima. To vam može naneti gubitke. Jupiter će praviti kvadrat sa Uranom i doneće neočekivane troškove kao i poremećaje u platnom prometu, što će dodatno iskomplikovati vaše odnose sa saradnicima. Izbegavajte da se zadužujete. U trećoj dekadi januara Sunce će praviti konjunkciju sa Saturnom i Jupiterom, što će vam doneti pomoć osobe na visokom položaju u rešavanju finansijskih teškoća, ali će odnosi sa saradnicima i dalje biti pritisnuti raznim teškoćama koje će vas znatno usporiti u ostvarivanju planiranih ciljeva. Nezaposleni Rakovi će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima komunikacija, prosvete, kao i u javnom, pravnom i ekonomskom sektoru.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Venera će u prvoj polovini januara praviti trigon sa Marsom. Uživaćete u zajedničkim aktivnostima sa voljenom osobom i prijateljima. U vašu emotivnu vezu ćete uneti više zabave i bićete posvećeni ostvarivanju zajedničkih planova i ciljeva. Pojačaće se vaša strastvenost, što će vašem partneru prijati. Osećaćete pojačanu potrebu za društvenim aktivnostima. Druga polovina januara motivisaće vas da unesete nešto novo u pristup voljenoj osobi što će osvežiti vašu vezu. Venera će praviti odnos sa Neptunom i činiće vas romantičnim i maštovitim. Vaš partner će sa vama deliti nežnost i imaćete lepe intimne momente. Konjunkcija Venere sa Plutonom uneće period stabilnosti, ojačati i produbiti vaš odnos sa partnerom.

Ako ste slobodni:

Tokom januara ćete biti u mogućnosti da ostvarite želje u ljubavi. Upoznaćete nekog ko će vam se na prvi pogled dopasti i ko će u vama probuditi strasti. Počećete da se viđate na mestu gde se okupljaju ljudi sličnih interesovanja, kao što na književne večeri i slično, a održavaćete i komunikaciju privatno, često preko elektronskih aplikacija. Do kraja meseca ćete dovoljno jedno drugog upoznati da biste oboje bili sigurni kako ste stvoreni jedno za drugo i započećete skladnu vezu. Nešto stariji Rakovi će biti raspoloženi za avanturu sa osobom koja će ih snažno privući svojim izgledom ali će ubrzo shvatiti da su se zaljubili i da žele više od avanture. Moraćete da se potrudite jer vaš partner nije zainteresovan kao vi.

ZDRAVLJE

Zdravlje će vam biti osetljivo tokom januara. Moguće su urološke smetnje kao i tegobe u predelu zglobova. Cirkulacija će vam biti otežana u predelu nogu, a moguć je ni hormonski disbalans. Jupiter će praviti kvadrat sa Uranom u drugoj polovini januara i to će vas činiti osetljivim na stres. Imaćete psihosomatske reakcije. Potrebno vam je više odmora. Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od lako svarljive i srednje kalorične hrane, sa puno vitamina. Od povrća jedite kiseli kupus, turšiju, sočivo i celer u većim količinama. Od voća vam je potrebna pomorandža, suvo grožđe, urme i suve smokve. Ribu jedite često, a meso umereno. Mladi sir, ovsene pahuljice i jogurt uzimajte često. Potreban vam je D vitamin.

SREĆNI BROJEVI

6, 13, 15, 18, 24

DNEVNI HOROSKOP ZA 2. JANUAR 2021: NAJBOLJE BI BILO DA ISKRENO PORAZGOVARATE SA VOLJENOM OSOBOM

DNEVNI HOROSKOP ZA 5. JANUAR 2021: KONAČNO, VEZA VAM JE ČVRŠĆA NEKO IKAD