in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JANUAR 2021: KONAČNO TI STIŽE PRAVA LJUBAV KOJU SI DUGO ČEKALA

LAV ♌

Merkur će početkom januara praviti konjunkciju sa Plutonom i omogućiće vam da pokrenete nove projekte iz oblasti usluga. Imaćete sva potreba sredstva i podršku. Najviše uspeha ćete imati od usluga iz oblasti zdravstva, higijene i zaštite. Mars će 6. januara ući u znak Bika i vaše polje posla i karijere što će vam doneti velika opterećenja, mnogo obaveza i pritisak od strane nadređenih da sve to bude na vreme, pa čak i pre vremena završeno. To će vas činiti napetim i sklonim ulasku sukobe. Merkur će 8. januara ući u znak Vodolije i omogućiće vam da započnete pregovore o novom partnerstvu koje vam u budućnosti može doneti dugoročnu i veliku obostranu korist. Bićete uspešni u održavanju javnih i poslovnih prezentacija. Venera će ući u znak Jarca i doneće vam mogućnost da vašu ponudu usluga proširite i u pravcu usluga lepote, a doneće vam i bolje odnose sa radnim kolegama, kao i uspeh ako se bavite starim zanatima.

Venera će praviti trigon sa Marsom, što će vam doneti mogućnost da ostvarite napredak u karijeri i prelazak na odgovorniji rukovodeći položaj. Mars će 13. januara praviti kvadrat sa Saturnom i doneće vam teškoće u odnosima sa poslovnim partnerima sa kojima radite na velikim i dugoročnim projektima. Kvadrat Jupitera sa Uranom će pojačati ove probleme i doneti neočekivane nesuglasice oko raspodele zarade i ulaganja novca u nastavak aktuelnih radnih zadataka. Na teškoće ćete nailaziti i u odnosima sa javnošću. Nailazićete i na probleme pravne prirode. Mars će 20. januara praviti konjunkciju sa Uranom, zbog čega ćete uvesti nove metode u vaš način rada. Naći ćete se i na novim dužnostima koje će na vas delovati stresno na samom početku dok se ne priviknete. Do kraja meseca ćete uspeti da sklopite nove ugovore u području velikih projekata. Nezaposleni Lavovi će biti u mogućnosti da pokrenu sopstveni biznis ako su to imali u planu. Novi posao ćete moći da dobijete u oblasti javnosti, prava, ljudskih resursa, medija i menadžmenta.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Merkur će u pravoj polovini januara ući u znak Vodolije i praviće konjunkciju sa Saturnom i Jupiterom, što će vam omogućiti da unesete nešto kvalitetno novo u vaš odnos sa voljenom osobom. To će vam doneti stabilnost i slaganje oko svih važnih stvari u vezi. Poboljšaćete međusobnu komunikaciju i razumevanje i ostvarićete jedan zajednički cilj. Jupiter će u drugoj polovini januara praviti kvadrat sa Uranom, što će izazvati nesuglasice između vas i voljene osobe u vezi zajedničkih planova. Uspećete da dođete do rešenja ovih problema zahvaljujući konjunkciji Sunca sa Saturnom i Jupiterom. Pružićete partneru najbolje od sebe u trećoj dekadi januara i pokazaćete se kao pravi oslonac u svemu.

Ako ste slobodni:

Konjunkcija Merkura sa Saturnom i Jupiterom u vašem polju ljubavi na početku januara doneće vam poznanstvo sa nekolicinom osoba koje će vam privući pažnju, svaka na svoj način. Dopašće vam se osoba koja je originalna, optimista, intelektualni tip, ali će u isto vreme delovati neuhvatljivo, pun ideja koje teži da ostvari. Poklonićete naklonost drugoj osobi koja je isto intelektualac, društveni tip, ambiciozan ali vam uliva više poverenja. Sa tom osobom ćete ući vezu. Nešto stariji Lavovi će upoznati osobu sa kojom će početi da se viđaju i koja će uneti u njihov život nove poglede na svet i nova iskustva u ljubavi i međuljudskim odnosima. Do kraja meseca ćete postatu bliski i započećete ozbiljnu vezu.

ZDRAVLJE

Imunitet će vam biti ojačan početkom januara zahvaljujući konjunkciji Merkura sa Plutonom. Osećaćete potrebu za kretanjem i praktikovaćete rekreativne fizičke vežbe što će vaše zdravlje održavati stabilnim. S druge strane, stalni pritisci usled brojnih obaveza činiće vas osetljivim na stres, što će dovoditi do povremenih psihosomatskih smetnji. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice bogate vitaminima i drugom hranljivim sastojcima, a posebno materijama koje nedostaju vašem organizmu kao što su magnezijum, D vitamin, gvožđe i kalcijum. Ove materije ćete uneti kroz voće, povrće, ribu i žitarice. Pijte više vode. Izbegavajte brzu hranu, slatkiše i alkoholna pića. Mlečne proizvode jedite umereno.

SREĆNI BROJEVI

6, 11, 14, 18, 23

DNEVNI HOROSKOP ZA 2. JANUAR 2021: NAJBOLJE BI BILO DA ISKRENO PORAZGOVARATE SA VOLJENOM OSOBOM

DNEVNI HOROSKOP ZA 5. JANUAR 2021: KONAČNO, VEZA VAM JE ČVRŠĆA NEKO IKAD