in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JANUAR 2021: KONAČNO TI STIŽE PRAVA LJUBAV KOJU SI DUGO ČEKALA

DEVICA ♍

Merkur će na početku januara praviti konjunkciju sa Plutonom i omogućiti vam da pokrenete nešto novo na polju zabave i kreativnosti, što ste duže vreme planirali, a što će vam doneti očekivani uspeh. Dobitke vam može doneti oblast programiranja i izrade računarskih igara. Mars će 6. januara ući u znak Bika i zahtevaće od vas više napora i vremena kako biste ostvarili napredak u oblastima transporta, turizma i trgovine robom iz uvoza. Nedostajaće vam stručna podrška. Merkur će 8. januara ući u znak Vodolije i praviće konjunkciju sa Saturnom i Jupiterom. Započećete sa realizacijom novih ponuda u oblasti usluga koje su povezane sa završnim radovima u građevinarstvu, prosvetom i zdravstvom. Kvadrat Marsa sa Saturnom dovešće do zastoja radova zbog nedostatka potrebnog materijala ili sredstava za rad. Nailazićete na nesuglasice sa nadređenima.

Jupiter će 17. januara praviti kvadrat sa Uranom i dovešće do iznenadnih komplikacija oko finansiranja tek započetih projekata. Nije dobar period za sklapanje ugovora ili partnerstva sa inostranim preduzećima. Sunce će u trećoj dekadi januara praviti konjunkciju sa Saturnom i Jupiterom, što će dodatno poboljšati napredak u oblasti usluga. Započećete saradnju sa osobama koje su na rukovodećim pozicijama i koje će vam otvoriti nova vrata i povezati vas sa važnim ljudima za ostvarenje vaših planova. Privući ćete veći broj novih klijenata, a stari će biti zadovoljni, pa će više nego obično da potražuju vaše usluge. Vaši odnosi sa kolegama na poslu će se poboljšati i od njih ćete imati potrebnu podršku i pomoć u radu. Imaćete korektne odnose sa osobama koje su vam podređene. Ako se bavite privatnim biznisom, uspećete da zaposlite ljude koji će se pokazati kao odličan izbor na duži rok. Očekuje vas uvećana zarada i bolje pozicije. Nezaposlene Device će biti u mogućnosti da dobiju stalno zaposlenje u oblastima usluga, javnosti, komunikacija, kao i u sektoru administracije.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Merkur i Sunce će u prvoj dekadi januara praviti odnos sa Neptunom koji prolazi kroz vaše polje ljubavi. Sa voljenom osobom ćete poboljšati komunikaciju i imaćete dobar osećaj za potrebe svog partnera. Uživaćete u razgovorima o raznim temama, lako ćete se dogovarati oko svega što vam bude važno i organizovaćete skladne intimne trenutke udvoje. Venera će u trećoj dekadi januara praviti trigon sa Neptunom, što će vam otvoriti mogućnost da ispunite bar jednu želju u ljubavi. Osećaćete potrebu za romantičnim večerima uz sveće i lepu muziku, a vaš partner će biti spreman da vam sve to ispuni. Jedno drugom ćete pružati osećanja, podršku i nežnost. Unećete u vašu vezu mnogo zabave i bićete ispunjeni.

Ako ste slobodni:

Januar kao prvi mesec u novoj godini vam već na samom početku donosi susret i poznanstvo sa osobom koja će na vas delovati magnetski privlačno i koja će vas zavesti svojim načinom komunikacije, pristupom, inteligencijom, a što je najvažnije, imaće dobar osećaj za vaše potrebe u ljubavi. Privlačnost će biti obostrana i ubrzo ćete početi da se viđate, a do kraja meseca ćete se bliže upoznati, bićete zaljubljeni i započećete vezu koja će biti ispunjena skladom i zadovljstvom. Nešto starije Device će biti u mogućnosti da započnu emotivnu osobu sa osobom sa kojom će moći u mnogo čemu da se slože i gde će se pojaviti obostrana osećanja. U trećoj dekadi meseca započećete vezu koja bi mogla da bude trajna.

ZDRAVLJE

Merkur će ući početkom januara u vaše polje zdravlja i praviće konjunkciju sa Saturnom i Jupiterom što će vam doneti snažno i stabilno zdravstveno stanje. Imunitet će vam biti jak i bićete otporni na bolesti i stres. Sredinom meseca će Jupiter praviti kvadrat sa Uranom, što će dovesti do osetljivosti u predelu grla i zglobova. Moguća je lakša prehlada. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži lako svarljivu hranu. Na prvom mestu jedite što više povrća kao što je kiseli kupus, kiseli krastavac, šargarepa presna i kuvana, celer, karfiol, grašak i sočivo. Od voća jedite jabuke, pomorandže i sušeno voće, kao što su smokve i urme. Ribu jedite minimum dva puta nedeljno. Žitarice i jogurt uzimajte za doručak. Pijte mineralnu vodu.

SREĆNI BROJEVI

3, 8, 15, 17, 22

DNEVNI HOROSKOP ZA 2. JANUAR 2021: NAJBOLJE BI BILO DA ISKRENO PORAZGOVARATE SA VOLJENOM OSOBOM

DNEVNI HOROSKOP ZA 5. JANUAR 2021: KONAČNO, VEZA VAM JE ČVRŠĆA NEKO IKAD