in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JANUAR 2021: KONAČNO TI STIŽE PRAVA LJUBAV KOJU SI DUGO ČEKALA

VAGA ♎

Merkur će na početku januara praviti konjunkciju sa Plutonom što će vam omogućiti nabavku neophodnih sredstava za rad. Bićete u mogućnosti da započnete nove projekte ako se bavite građevinarstvom, industrijom i energetskim resursima. Mars će 6. januara ući u znak Bika, gde je u izgonu, što će dovesti do otežanog platnog prometa i doneće vam teškoće u obrtu novca. Ovo nije povoljno vreme da se zadužujete. Pripazite na troškove. Merkur 8. januara ulazi u znak Vodolije gde će praviti konjunkciju sa Saturnom i Jupiterom. Pokrenućete realizaciju plenova povezanih sa oblastima zabave, a uspeh ćete ostvariti ako se bavite prosvetom, IT industrijom, programiranjem, grafičkim dizajnom, arhitekturom i inženjeringom. Venera će ući u znak Jarca i donosi vam uspeh u poslovima koji su povezani sa projektovanjem enterijera kao i bolju saradnju sa privatnom sektorom. Imaćete više uspeha u radu od kuće, kao i ako se bavite sopstvenim biznisom.

Privući ćete nove i zadovoljne klijente. Trigon Venere sa Marsom će vam doneti poboljšanje u platnom prometu i uvećati zaradu. Jupiter će 17. januara praviti kvadrat sa Uranom, što vas upozorava da je neophodno da izbegavate rizične poslove i investicije jer biste mogli da se nađete na gubitku. Dobićete neočekivano povoljnu ponudu i bićete sklloni da je nepromišljeno prihvatite ali bi se to pokazalo kao loša odluka po vas. U trećoj dekadi januara Sunce će praviti konjunkciju sa Saturnom i Jupiterom, što će vam doneti pomoć i podršku od jedne osobe na visokom ili rukovodećem položaju. Dobićete šansu da se istaknete u svom polju delatnosti, kao i da preuzmete poslove koji podstiču vašu kreativnost i da radite nešto što volite. Veliki uspeh postići ćete u oblastima prosvete i zabave. Ostvarićete značajne dobitke i zaradu. Nezaposlene Vage će moći lako da dobiju posao u oblastima dizajna, prosvete, ugostiteljstva, zabave i u IT sektoru. Biće vam ponuđeni i honorarni poslovi koji vam mogu doneti dobru zaradu.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Mars koji vlada vašim poljem ljubavi ulazi 6. januara u znak Bika i donosi vam teškoće u odnosu sa voljenom osobom. Vaš partner će biti opterećen raznim problemima i neće imati strpljenja za vas. Delovaće frustrirano. Kvadrat Marsa sa Saturnom doneće vam neslaganja i svađe jer će vama trebati više zabave, dok će vaš partner biti opterećen finansijama. Druga polovina januara biće stresna zbog konjunkcije Marsa sa Uranom. Vaša potreba da poboljšate odnos sa partnerom unošenjem nečeg novog u vašu vezu naići će na otpor. Dolaziće i do iznenadnih i neočekivanih izliva nezadovoljstva. Poboljšanje i skladniji odnosi sa voljenom osobom očekuju vas u trećoj dekadi januara, kada ćete otvoreno razgovarati.

Ako ste slobodni:

Zaljubićete se u osobu koju ćete upoznati na zabavi ili na društvenoj mreži. Privući će vas način na koji će vam prići i pokazati vam naklonost. Delovaće vam kao da se godinama poznajete i da vaša nova simpatija dobro zna šta je vama potrebno u ljubavi. Nakon početnog oduševljenja i intenzivnog kontakta primetićete da nije sve baš kako ste videli. Otkrićete da je vaša nova simpatija više zainteresovana za avanturu nego za ozbiljnu vezu. Nećete odustati i pored toga. Starije Vage će ući u avanturu punu erotskog naboja sa osobom koju će upoznati kroz poslovne ili društvene aktivnosti. Mada ćete želeti da se vaša avantura pretvori u skladnu i dugu emotivnu vezu, ipak ćete znati kada treba da prekinete.

ZDRAVLJE

Imunitet će vam biti promenljiv tokom januara. U prvoj dekadi će biti dosta jak ali će već u drugoj dekadi oslabiti. To je period kada ćete biti podložni stresu i psihosomatskim reakcijama zbog kvadrata Jupitera sa Uranom. Moguća je loša cirkulacija i bolovi u zglobovima. Krajem meseca će vam se zdravlje stabilizovati. Potreban vam je čist vazduh. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su u osnovi bazne i srednje kalorične. Najviše će vam prijati celer, peršun, morske alge, masline, patlidžan, krastavac i prokelj. Od voća jedite pomorandže, mango i suve smokve. Potrebe su vam žitarice kao što su proso i heljda. Svakodnevno uzmite po kašiku meda. Pijte voćne sokove, posebno od limuna.

SREĆNI BROJEVI

5, 13, 18, 21, 24

DNEVNI HOROSKOP ZA 2. JANUAR 2021: NAJBOLJE BI BILO DA ISKRENO PORAZGOVARATE SA VOLJENOM OSOBOM

DNEVNI HOROSKOP ZA 5. JANUAR 2021: KONAČNO, VEZA VAM JE ČVRŠĆA NEKO IKAD