in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JANUAR 2021: KONAČNO TI STIŽE PRAVA LJUBAV KOJU SI DUGO ČEKALA

STRELAC ♐

Merkur će na početku januara praviti konjunkciju sa Plutonom i omogućiti vam da investirate u projekte, proizvode i privredne grane za koje ćete biti sigurni da će vam doneti dobitke. Bićete vešti u rukovanju novcem i uvećaćete zaradu. Mars će 6. januara ući u znak Bika gde je u izgonu, što će od vas zahtevati ulaganje velikog napora kako bi vaše usluge bile profitabilne i kako bi vaši klijenti bili zadovoljni. Na teškoće ćete nailaziti ako se bavite servisom mehanike i ugostiteljskim uslugama. Merkur će 8. januara ući u znak Vodolije i praviće konjunkciju sa Saturnom i Jupiterom. Pokrenućete pregovore sa velikim preduzećima o saradnji i o uvođenju novih tehnologija i metoda rada u vaše poslovne ciljeve u novoj godini. Ostvarićete uspeh u oblastima modernih tehnologija, trgovine i komunikacija. Uspeh vas očekuje i u velikim i dugoročnim projektima. Venera će ući u znak Jarca i praviće trigon sa Marsom, što će vam doneti priliv novca koji vam je neophodan za poboljšanje ponude vaših usluga. Poboljšaćete odnose i saradnju sa radnim kolegama.

Merkur će praviti kvadrat sa Uranom u drugoj dekadi januara i činiće vas ishitrenim i nepromišljenim u pregovorima. Budite pažljivi ako se bavite transportom i saobraćajem jer su moguće nezgode. Kvadrat Marsa sa Saturnom dovešće do zastoja u razvoju važnih i prioritetnih radnih zadataka. Nailazićete na konflikte sa nadređenima. Jupiter će 17. januara praviti kvadrat sa Uranom, što će dovesti do neočekivanih teškoća u pregovorima oko finansiranja vašeg sektora usluga, a to vam može naneti gubitke. U trećoj dekadi januara Sunce će praviti konjunkciju sa Saturnom i Jupiterom i doneće vam pomoć od jedne osobe na visokom položaju oko pokretanja dugoročnih poslova i finansiranja važnih radnih zadataka. Nezaposleni Strelčevi će biti u mogućnosti da se zaposle u oblastima trgovine, finansija, informatike i knjigovodstva. Imaćete uspeha i u nalaženju honorarnih poslova.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Merkura sa Plutonom će u vaš odnos sa voljenom osobom uneti bolju komunikaciju i više strasti što će vam sasvim odgovarati i omogućiti vam da se usmerite na ostvarenje zajedničkih želja. Ulazak Merkura u znak Vodolije omogućiće vam da se odlično razumete i dogovorite oko zajedničkih ciljeva na duži rok na kojima ćete vredno raditi. Kvadrat Merkura sa Uranom 12. januara prouzrokovaće neočekivane nesuglasice i uneće napetost u vaš odnos sa partnerom. Uzrok će biti nešto što ste duže vreme odlagali da rešavate, a što je unosilo nemir u vašu vezu. Prelazak Merkura u retrogradno kretanje krajem januara usmeriće vas da razgovarate o stvarima kojima ste nezadovoljni.

Ako ste slobodni:

Prva dekada januara doneće vam poznanstvo sa više osoba koje će privući vašu pažnju. Izdvojiće se neko ko će vas privući fizički, kao pojava i ko će ispoljavati strastvenost, što će vam prijati. Ubrzo ćete shvatiti da sa tom osobom možete imati samo prolaznu avanturu, ali vam to neće smetati i provešćete prvu polovinu januara sa tom osobom. U drugoj polovini januara ćete se odlučiti za osobu koja je društvena, optimista, komunikativna i ući ćete u vezu koja može da bude ozbiljna. Nešto stariji Strelci će tragati za osobom sa kojom bi mogli da uđu u dugu vezu. Pružiće vam se više od jednog izbora i bićete neodlučni. Na kraju ćete se odlučiti za ozbiljnu, ambicioznu i sređenu osobu. To će se pokazati kao mudar izbor.

ZDRAVLJE

Mars 6. januara ulazi u znak Bika i vaše polje zdravlja. Tokom ovog meseca Mars će praviti kvadrat sa Saturnom i konjunkciju sa Uranom, što će dovesti do pada vašeg imuniteta, sklonosti virusnim infekcijama, povredama i pojačanom stresu koji će dovoditi do psihosomatskih smetnji. Neophodno je da se više odmarate i preduzmete preventivne mere. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice pune vitamina i gradivnih materija koje bi pozitivno uticale na vaš imunitet da ojača. Uzimajte veće količine povrća kao što su celer, šargarepa, pasulj i grašak. Od voća jedite jabuke i suvo grožđe. Uzimajte ribu, jaja, pileće meso, jogurt, orah i suncokretove semenke. Pijte više vode. Izbegavajte brzu hranu i grickalice.

SREĆNI BROJEVI

3, 8, 14, 17, 22

DNEVNI HOROSKOP ZA 2. JANUAR 2021: NAJBOLJE BI BILO DA ISKRENO PORAZGOVARATE SA VOLJENOM OSOBOM

DNEVNI HOROSKOP ZA 5. JANUAR 2021: KONAČNO, VEZA VAM JE ČVRŠĆA NEKO IKAD