in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JANUAR 2022: NOVA OSOBA TI ULAZI U ŽIVOT I DONOSI VELIKE PROMENE

JARAC ♑

Posao

Merkur će 2. januara ući u znak Vodolije, što će vas pokrenuti ka pravljenju finansijskog plana za narednih godinu dana. Imaćete ideje za nove investicije i te ideje će se pokazati profitabilne, jer će vam doneti dobitke u budućnosti. Najviše koristi ćete imati od investiranja u moderne tehnologije. Venera će praviti odnos sa Neptunom, što će vam doneti dobar osećaj za lične nastupe, čime ćete poboljšati poslovne odnose. Ako se bavite oblastima lepote, javnim nastupima, visokom modom, zabavom, estradom, komunikacijama i trgovinom ostvarićete veliki uspeh. Očekuje vas uspeh i u pregovorima oko novih projekata. Retrogradna konjunkcija Venere sa Suncem omogućiće vam da steknete više poverenja od strane vaših nadređenih i da poboljšate odnose sa njima koji su duže vreme bili napeti, zbog čega su vas ograničavali i ometali vaš napredak u karijeri. Sada će vam dodeliti odgovornije poslove. Mars će 11. januara praviti kvadrat sa Neptunom, što će prouzrokovati pokušaje nedobronamernih osoba da vas kompromituju i ugroze vaš ugled i pozicije. Budite pažljivi.

Merkur će 14. januara krenuti retrogradno i doći će do zastoja i otežanog obrta novca. Kasniće isplata koju očekujete za vaše usluga i to će vas usporiti u daljem radu. Ulazak Sunca u znak Vodolije 20. januara doneće vam pomoć osobe na položaju u rešavanju finansijskih komplikacija, a retrogradna konjunkcija Merkura sa Suncem će vam razjasniti gde ste napravili propuste i moći ćete da ih ispravite. Mars će ući u vaš znak 24. januara i umeriće vas na preuzimanje rukovodećih pozicija. Vaši nadređeni će vam ukazati poverenje i dati vam položaj vođe tima ili radno mesto gde ćete imati izvršnu funkciju. Venera će 29. januara krenuti direktno i umećete da se bolje povežete sa podređenima i da ih motivišete.

Nezaposleni Jarčevi će dobiti mogućnost da se zaposle u oblastima prosvete, dizajna, ugostiteljstva, menadžmenta i precizne mehanike. Vaša preduzimljivost će biti tražena.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Odnos Venere sa Neptunom na početku januara probudiće u vama emocionalnu toplinu i voljenoj osobi ćete pokazati duboka osećanja i nežnost koju ne pokazujete često. Dobro ćete se u svemu razumeti i pokrenućete dogovore oko zajedničkih ciljeva koji su čekali da dođu na red duže vreme. Prijaće vam da odete na jedan izlet preko vikenda.

Merkur će u drugoj polovini januara praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem i omogućiće vam da razumete šta je potrebno da promenite u svom pristupu voljenoj osobi kako bi vaš odnos bio skladniji i kako biste rešili ranije nesuglasice. Ispunićete obećanje koje ste dugo vremena odlagali. Venera kreće direktno i poklanjaćete više pažnje i podrške partneru.

Ako ste slobodni:

Retrogradna konjunkcija Venere sa Suncem u prvoj polovini januara dovešće do zbližavanja sa osobom sa kojom ste ranije bili emotivno bliski ili u emotivnoj vezi. Osetićete potrebu da ponovo budete u vezi i to će biti obostrano. U početku ćete biti pažljivi jer ćete se setiti razočarenja koja ste imali u ranijim vezama, a dogodiće se i prolazni nesporazum. Razgovaraćete krajem januara o uzroku prekida vašeg odnosa iz prošlosti i shvatićete da ste to prevazišli. Veza je moguća.

Nešto stariji Jarčevi će biti neodoljivo privučeni osobom koja će ih umnogome podsetiti na nekog u koga su nekada bili zaljubljeni. Druga osoba će vam pružiti pažnju i osećanja i imaćete utisak da vam se ponavlja veza u kojoj ste bili srećni.

Zdravlje

Prva polovina januara vam donosi dobro zdravlje. Prijaće vam da se krećete, a najviše od svega bi vam prijalo da odete na planinu gde je vazduh čist i gde možete da upražnjavate zimske sportove. Merkur će krenuti retrogradno 14. januara što će dovesti do pada vašeg imuniteta ali neće dovesti do zdravstvenih teškoća. Bićete skloni prehladi i podložni stresu.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su bazne i koje će vaš organizam dovesti u potrebnu ravnotežu. Od povrća jedite crni luk, grašak, brokoli, šargarepu, kelerabu i crvenu papriku. Od voća jedite ananas, mandarine i jabuke. Od mesa jedite ribu. Kao dodatak ishrani koristite morske alge i kombuhu. Pijte biljne čajeve i mineralnu vodu. Izbegavajte slatkiše.

NEDELJNI HOROSKOP OD 27. DECEMBRA DO 2. JANUARA 2022: DOBAR RAZVOJ LJUBAVNOG ŽIVOTA OHRABRIĆE TE DA IDEŠ DALJE

EVERYTHING EVERY MAN WANTS TO HEAR: LIBRA SUPPORT, SCORPIO TRUTH