in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JANUAR 2022: NOVA OSOBA TI ULAZI U ŽIVOT I DONOSI VELIKE PROMENE

VODOLIJA ♒

Posao

Merkur će 2. januara ući u vaš znak i doneće vam veći broj novih ideja koje ćete odmah početi da razrađujete i razmatrate mogućnosti za njihovu uspešnu primenu. Vaša veština komunikacija, dogovaranja, planiranja i organizacije poslova će doći do pojačanog izražaja, što će vam doneti stabilne pozicije i poboljšaće vašu saradnju. Venera će praviti odnos sa Neptunom, što će vam doneti dobar osećaj za upravljanje finansijama i za investicije. Dobitke ćete ostvariti kroz ulaganje u oblasti zdravstva i hemijske industrije. Venera će praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem i doneće vam uvide u to ko vam je radio u proteklom periodu iza leđa i ko je pokušavao da stekne korist preko vaših leđa, pa ćete naći način da tu osobu ili više njih onemogućite i nadoknadite štetu koju su vam napravili. Mars će 11. januara praviti kvadrat sa Neptunom, što će prouzrokovati nesuglasice sa saradnicima oko raspodele finansija u zajedničkom poslu. Ovo bi moglo da dovede do prekida saradnje i da vas jedno vreme blokira u nabavci neophodnih sredstava za rad. Potreban vam je dogovor.

Merkur će 14. januara krenuti retrogradno i dovešće do otežane koordinacije sa saradnicima, poslovnim partnerima, nadređenima, klijentima i do teškoća i zastoja u organizovanju radnih zadataka. Sunce će 20. januara ući u vaš znak i uspećete da ispoljite vaš autoritet u rešavanju najvažnijih stvari na vašem radnom mestu. Retrogradna konjunkcija Merkura sa Suncem doneće vam uvide gde ste napravili propuste u planiranju i omogućiće vam bolju saradnju sa nadređenima. Mars će 24. januara ući u znak Jarca i usmerićete vaše napore u rešavanje administrativnih obaveza i u tajne pregovore oko novih projekata. Venera će 29. januara krenuti direktno i uspećete da nadoknadite odložene obaveze.

Nezaposlene Vodolije će dobiti šansu za novo zaposlenje u oblastima zdravstva, administracije, ekonomije, prehrambene industrije i u IT sektoru.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Trigon Sunca sa Uranom na samom početku januara i nove godine donosi vam plodne ideje kako da više vremena i pažnje pružate voljenoj osobi i članovima porodice i kako da razumete njihove potrebe. Odnos Sunca sa Neptunom u drugoj dekadi meseca će vam doneti više topline, nežnosti i intimnih trenutaka u odnosima sa partnerom. Osećaćete se voljeno.

Sunce će 20. januara ući u vaš znak i vaš partner će pokazati više inicijative ali će početi i više da se oslanja na vas, a vi ćete pružati podršku. Retrogradna konjunkcija Merkura sa Suncem će vam omogućiti da prevaziđete neslaganja koja ste imali u proteklom periodu i dobro ćete se razumeti u svemu. Potrudićete se da ispunite ono što ste propustili ili odlagali.

Ako ste slobodni:

Početkom januara ćete imati neočekivani susret sa osobom sa kojom ćete se dobro razumeti i koja će vam doneti nova iskustva u ljubavi. To će biti neko ko je originalan u svom nastupu, neobičan, ispred svog vremena. Otkrićete kako ste na intimnom polju odličan spoj. Doći će i do buđenja osećanja koja će biti topla i obostrana. U trećoj dekadi januara ćete odlučiti da započnete emotivnu vezu koja će biti slobodnog tipa, bar u početku. Vaš partner će zaslužiti vaše poverenje.

Nešto starije Vodolije će ući u intimne odnose sa osobom sa kojom su ranije bili bliski i sa kojom su na tom polju uvek nalazili sklad i zadovoljstvo. S druge strane, nećete biti spremni da obnovite emotivnu vezu dok ne steknete sigurnost.

Zdravlje

Uglavnom ćete biti dobrog i stabilnog zdravlja tokom januara. Prijaće vam da odete na kraći odmor na planinu ili bar na izlet vikendom. Prijaće vam čist planinski vazduh, a to će i doprineti stabilnosti vašeg zdravlja. Potrebno vam je više kretanja i rekreativne fizičke aktivnosti kako biste ojačali imunitet. Vaša otpornost na stres će biti jača nego obično.

Vaša ishrana bi trebalo da obuhvata hranu bogatu vlaknima. Pripremajte često pasulj, atričoku, kukuruz, grašak i brokoli. Za dodatak jelima koristite čia i lanene semenke. Zobene žitarice uzimajte za doručak, sa dodatkom jogurta. Od voća jedite jabuke, kruške, suve šljive i avokado. Badem i crnu čokoladu uzimajte svakodnevno. Izbegavajte crveno meso i slatkiše.

NEDELJNI HOROSKOP OD 27. DECEMBRA DO 2. JANUARA 2022: DOBAR RAZVOJ LJUBAVNOG ŽIVOTA OHRABRIĆE TE DA IDEŠ DALJE

EVERYTHING EVERY MAN WANTS TO HEAR: LIBRA SUPPORT, SCORPIO TRUTH