in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JANUAR 2022: NOVA OSOBA TI ULAZI U ŽIVOT I DONOSI VELIKE PROMENE

RIBE ♓

Posao

Merkur će 2. januara ući u znak Vodolije i pokrenuće vas da razrađujete nove ideje o bržem i efikasnijem razvoju vaših projekata, kao i da planirate u tajnosti pokretanje novih projekata koji bi mogli da vam donesu napredak u karijeri i pomognu vam da preteknete konkurenciju i ostvarite stabilne pozicije na tržištu. Venera će praviti Odnos sa Neptunom i doneće vam dobar osećaj za saradnju. Dobitke ćete imati od saradnje sa ženama i umetnicima, kao i od saradnje sa preduzećima koje se bave trgovinom kozmetike i modne konfekcije. Retrogradna konjunkcija Venere sa Suncem će vam pomoći da obnovite saradnju sa jednom osobom na visokom položaju, koju ste bili primorani da obustavite u proteklom periodu zbog raznih prepreka i teškoća. Mars će 11. januara praviti kvadrat sa Neptunom i prouzrokovaće nesporazume sa naređenima. Bićete skloni da donosite pogrešne odluke i da nejasno sagledavate vaše mogućnosti, što vam može naneti štetu i gubitke. Merkur će 14. januara krenuti retrogradno i izazvaće kašnjenje u rokovima i nesporazume sa saradnicima.

Sunce će ući u znak Vodolije 20. januara i bićete u mogućnosti da obavite važne razgovore sa osobom koja bi mogla da vam pruži stručnu pomoć ili mišljenje o projektu na kome radite. Merkur će praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem i dobićete na uvid od vašeg nadređenog ili osobe koja vam je mentor gde ste napravili propuste u planiranju i pripremama. Nakon toga ćete moći da otklonite smetnje i nadoknadite obaveze koje su bile u zastoju. Mars će ući u znak Jarca 24. januara i usmerićete vaše napore u timski rad i poboljšanje saradnje. Nadređeni će vas postaviti za vođu tima ili jednog sektora. Venera će 29. januara krenuti direktno što će vam omogućiti da obnovite saradničke odnose koji su bili u prekidu.

Nezaposlene Ribe će imati povoljne mogućnosti da se zaposle u oblastima finansija, ekonomije, hemijske industrije, arhitekture i kao konsultanti.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Ulazak Merkura u znak Vodolije na početku januara omogućiće vam da provodite više vremena sa voljenom osobom i da imate više intimnih trenutaka. Retrogradna konjunkcija Venere sa Suncem će vas pokrenuti da poboljšate društveni život i da sa partnerom počnete da izlazite na mesta za zabavu, u pozorište i na društvene manifestacije, što vam je nedostajalo.

Merkur će krenuti retrogradno 14. januara, što će dovesti do nesuglasica između vas i partnera jer se nećete razumeti oko zajedničkih potreba i želja. Počećete da se povlačite u sebe. U trećoj dekadi januara je Merkur praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem, pa ćete prevazići nesporazume i bićete otvoreniji prema partneru. Poverićete mu vaše brige.

Ako ste slobodni:

Početak januara vam donosi susret sa osobom sa kojom ste nekada bili bliski i intimni. Susret će probuditi nekadašnja osećanja i strasti i nećete moći da odolite jedno drugom. Obnovićete intimne odnose, sastajaćete se i viđati u tajnosti. Od polovine januara ćete početi da se hladite jer ćete se prisetiti nekih scena iz prošlosti dok ste bili u vezi i imaćete utisak da nešto od toga počinje da se ponavlja. U trećoj dekadi januara ćete uspeti da rešite neslaganja i nastavićete vezu neometano.

Nešto starije Ribe će započeti intenzivni kontakt sa povremenim viđanjima sa osobom u koju su bili zaljubljeni nekada, a sa kojom duže vreme nisu bile u kontaktu. Postoje izgledi da obnovite vezu i da ovog puta budete zadovoljni i ispunjeni.

Zdravlje

Vaša briga o zdravlju će biti vidljiva tokom januara. Praktikovaćete fizičke vežbe i svakodnevnu psihofizičku relaksaciju. Bavićete se šetnjom, boravićete kad god možete na čistom vazduhu i u prirodi. Zdravo ćete se hraniti i redovno ćete se odmarati. Bavljenje jogom ili nekom tehnikom meditacije će ojačati vašu otpornost na stres. Bićete u dobroj kondiciji.

Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od namirnica koje sadrže minimum ugljenih hidrata. Prijaće vam dijetalna ishrana. Možete svakodnevno da pripremate jaja za doručak. Za glavni obrok možete da jedete sve vrste mesa kao i prerađevine od mesa, kao i ribu, posebno morsku. Od povrća jedite kupus, karfiol i brokoli. Izbegavajte hleb, mlečne proizvode i slatkiše.

 

NEDELJNI HOROSKOP OD 27. DECEMBRA DO 2. JANUARA 2022: DOBAR RAZVOJ LJUBAVNOG ŽIVOTA OHRABRIĆE TE DA IDEŠ DALJE

EVERYTHING EVERY MAN WANTS TO HEAR: LIBRA SUPPORT, SCORPIO TRUTH