in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JANUAR 2022: NOVA OSOBA TI ULAZI U ŽIVOT I DONOSI VELIKE PROMENE

BLIZANCI ♊

Posao

Merkur će 2 januara ući u znak Vodolije i pokrenućete nešto novo unutar načina vašeg poslovanja, kao što su nove metode rada. Usmerićete se i na uvećanje i proširenje vaših stručnih sposobnosti. Dobićete podršku koja vam je neophodna. Mogli biste započeti saradnju sa preduzećima iz inostranstva. Odnos Venere i Sunca sa Neptunom će vam doneti dobar osećaj koje poteze treba da povučete kako biste uspeli da ostvarite napredak u poslovnim planovima koji su u zastoju. Počećete veštije da koristite vaše resurse i vaše stručne sposobnosti, kao i svoj autoritet. Retrogradna konjunkcije Venere sa Suncem će vam doneti uvide šta da promenite u finansijskim planovima i u vezi važnih finansijskih pitanja i transakcija, kako biste imali više dobitaka i bolji platni promet. Kvadrat Marsa sa Neptunom 11. januara prouzrokovaće nekorektne radnje prema vama od strane pojedinih poslovnih partnera i moguće su teškoće ako se bavite javnim poslom. Merkur će 14. januara krenuti retrogradno i dovešće do raznih nesporazuma u komunikaciji i teškoćama u primeni novih metoda rada i planova.

Konjunkcija Sunca sa Plutonom 16. januara će vam omogućiti da pokrenete projekat koji će vam uvećati zaradu i poboljšaće vašu veštinu u rukovanju novcem. Ulazak Sunca u znak Vodolije 20. januara omogućiće vam podršku od strane jedne osobe na visokom položaju. Retrogradna konjunkcija Merkura sa Suncem razjasniće vam gde ste napravili propuste u planovima i organizaciji i uspećete da to ispravite i nadoknadite kašnjenja u razvoju radnih zadataka. Mars će 24. januara ući u znak Jarca i vaše napore ćete usmeriti na rešavanje važnih finansijskih pitanja i ostvarićete dobitke. Venera će krenuti direktno 29. januara i počećete da naplaćujete zaostala potraživanja. Ostvarićete stabilne pozicije.

Nezaposleni Blizanci će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima javnosti, marketinga, ekonomije, građevinarstva i energetike.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Mars koji prilazi kroz vaše polje ljubavi i braka praviće 11. januara kvadrat sa Neptunom i dovešće do nesklada i velikih napetosti između vas i voljene osobe. Vaš partner vas neće razumeti i neće se slagati sa većinom vaših stavova. Biće sklon da se sukobljava sa vama i da očekuje od vas više inicijative. Vi ćete umesto toga sve raditi po nekom svom osećaju.

Druga polovina januara vam donosi smirivanje tenzija i uspećete da se uskladite sa voljenom osobom oko zajedničkih aktivnosti. Uspećete da se dogovorite oko zajedničkih ciljeva i imaćete bolji osećaj za međusobne potrebe. Pružaćete jedno drugom duboka osećanja, podršku i razumevanje. Vaš odnos će dobiti na kvalitetu i potrudićete se da bude još bolje.

Ako ste slobodni:

Tokom prve polovine januara ćete biti skloni da ulazite u avanture, da preterujete u izlascima i zabavi, a vaša osećanja će biti nestabilna. Bićete skloni da se lako zaljubite i isto tako lako razočarate. Druga polovina januara vam donosi poznanstvo sa osobom koja će vas fizički privući i sa kojom ćete ubrzo ući u intimne odnose u čemu ćete jedno drugome odgovarati i to će bar u početku da zadovolji vaše potrebe. Vaša veza će biti slobodnog tipa ali bi mogla da se nastavi.

Stariji Blizanci će se razočarati u osobu koju su idealizovali i od koje su imali velika očekivanja. Razočaranje će vas navesti da se jedno vreme povučete u sebe. Novo poznanstvo koje će vas pokrenuti dolazi u trećoj dekadi januara.

Zdravlje

Kvadrat između Marsa koji vlada vašim poljem zdravlja i Neptuna u prvoj polovini januara donosi vam osetljivo i promenljivo zdravlje, kao i sklonost infekcijama i upalama koje mogu biti praćene visokom temperaturom. Bićete skloni disbalansu hormona. Zdravlje će vam se poboljšati od 24. januara kada Mars pređe u znak Jarca. Imaćete jači imunitet.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice sa vlaknima. To su pasulj, kukuruz, brokoli i grašak, što možete pripremati svakodnevno. Jedite integralne žitarice, kao i lanene i čia semenke koje možete koristiti i u kombinaciji s drugim jelima. Od voća jedite avokado, jabuke i suve šljive. Badem i crnu čokoladu jedite često. Od mesa uzimajte ribu i piletinu.

NEDELJNI HOROSKOP OD 27. DECEMBRA DO 2. JANUARA 2022: DOBAR RAZVOJ LJUBAVNOG ŽIVOTA OHRABRIĆE TE DA IDEŠ DALJE

EVERYTHING EVERY MAN WANTS TO HEAR: LIBRA SUPPORT, SCORPIO TRUTH