in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JANUAR 2022: NOVA OSOBA TI ULAZI U ŽIVOT I DONOSI VELIKE PROMENE

LAV ♌

Posao

Merkur 2. januara ulazi u znak Vodolije, što će vas na samom početku nove radne godine usmeriti na planiranje poslova u saradnji sa poslovnim partnerima, a to će od vas zahtevati i angažovanje oko pregovora, ugovora i pravnih stvari. Pokrenućete nešto novo što je povezano sa javnim poslovima i marketingom. Venera će praviti odnos sa Neptunom, što će poboljšati vaš osećaj za promet novca i omogućiti vam da profitirate od oblasti usluga koje su vezane za platni promet, posebno ako ste vlasnik menjačnice ili se bavite uslugama lepote kao što je kozmetika. Retrogradna konjunkcija Venere sa Suncem doneće vam uvide šta vam je potrebno kako biste poboljšali promet vaših usluga i privukli nove korisnike. Nakon nekoliko ranijih odlaganja, konačno ćete uspeti da pokrenete program usluga lepote. Kvadrat Marsa sa Neptunom 11. januara činiće vas sklonim da ulazite u nerazumne poslovne i finansijske rizike koji vam mogu naneti štetu i gubitke. Merkur će 14. januara krenuti retrogradno, što će dovesti do teškoća sa poslovnim partnerima i u odnosima sa javnošću.

Sunce će 20. januara ući u znak Vodolije i poboljšaće vašu saradnju sa osobama na visokom položaju. Retrogradna konjunkcija Merkura sa Suncem će vam omogućiti da otkrijete gde su nastali propusti u vašim dogovorima i planovima oko zajedničkih poslova, pa ćete početi da uklanjate smetnje i pravite neophodne izmene i nadoknađujete odložene zadatke. Mars će 24. januara ući u znak Jarca i doneće vam povoljne mogućnosti da pokrenete novu ponudu usluga, oko čega ćete se istrajno angažovati kako biste prevazišli prepreke koje bi mogle da vas ometaju. Venera će 29. januara krenuti direktno i bićete u mogućnosti da poboljšate odnose sa kolegama i da se usmerite na obaveze koje su bile odložene.

Nezaposleni Lavovi će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima komunikacija, javnosti, ljudskih resursa, knjigovodstva i administracije.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Merkur na početku januara ulazi u znak Vodolije i vaše polje ljubavi i braka. Dobro ćete se razumeti sa voljenom osobom u svemu i razgovaraćete o novim zajedničkim planovima. Poverićete jedno drugom šta vam je potrebno u vašoj vezi i predložićete šta biste novo mogli da unesete u vaš odnos, kako biste poboljšali kvalitet i dobili više zadovoljstva i topline.

Merkur će krenuti retrogradno 14. januara i prouzrokovaće nesporazume između vas i voljene osobe. Imaćete teškoća da se dogovarate i vaš zajednički život i aktivnosti će biti loše organizovane. Merkur će 23. januara praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem kada ćete uspeti da prevaziđete nesuglasice i unesete više zabave, strasti i dinamike u vašu vezu.

Ako ste slobodni:

Osoba koju ćete upoznati preko zajedničkog prijatelja, neko ko se po svojoj originalnosti i inteligenciji izdvaja iz gomile će vas neodoljivo privući u prvoj dekadi januara. Pokazaće vam svoju naklonost i počećete da provodite vreme u zanimljivim razgovorima u kojima ćete uživati. Od sredine januara ćete početi da se ređe viđate i nailazićete na sve više razlika u mišljenjima. Nećete se potpuno udaljiti ali nećete započeti emotivnu vezu. Vaš odnos će biti slobodnog tipa.

Nešto stariji Lavovi će uspeti da se zbliže sa osobom koju su nedavno upoznali i u koju su se zaljubili. Od druge polovine januara će doći do zahlađenja, pojaviće se nesporazumi između vas dvoje i počećete da razmišljate o prekidu odnosa.

Zdravlje

Venera će se do 29. januara retrogradno kretati kroz vaše polje zdravlja, ali vam neće praviti nikakve ozbiljne smetnje, osim što će vam imunitet biti oslabljen, pa su moguće lakše smetnje kao što je prehlada, bolovi u leđima, kolenima, nogama i slabija cirkulacija. Potrebno vam je više odmora ali i rekreativne fizičke aktivnosti, uz zdravu i pravilnu ishranu.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su u osnovi bazne, kako biste uspostavili prirodnu ravnotežu u organizmu i ojačali imunitet. Prijaće vam mešano povrće koje možete praviti u vidu sokova ili čorbi. Za dodatak jelima koristite morske alge i kombuhu. Od voća će vam prijati mandarine, ananas i jabuka. Jedite ribu, jaja od prepelice i pijte zeleni čaj.

NEDELJNI HOROSKOP OD 27. DECEMBRA DO 2. JANUARA 2022: DOBAR RAZVOJ LJUBAVNOG ŽIVOTA OHRABRIĆE TE DA IDEŠ DALJE

EVERYTHING EVERY MAN WANTS TO HEAR: LIBRA SUPPORT, SCORPIO TRUTH