in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JANUAR 2022: NOVA OSOBA TI ULAZI U ŽIVOT I DONOSI VELIKE PROMENE

DEVICA ♍

Posao

Merkur 2. januara ulazi u znak Vodolije i novu radnu godinu ćete započeti sa pripremom planova u vezi proširenja vaše ponude usluga, kao i sa modernizacijom vašeg radnog okruženja. Venera će praviti odnos sa Neptunom i doneće vam dobar osećaj za javne poslove, poslovna partnerstva i imaćete uspeha ako se bavite kreativnim radom ili oblastima zabave. Retrogradna konjunkcija Venere sa Suncem će vam omogućiti da jedan projekat koji ste pokušali ranije da pokrenete i koji ste zbog nepovoljnih okolnosti bili primorani da odložite, sada iznova pokrenete jer ćete uvideti kako da prevaziđete početne teškoće i prepreke. Mars će 11. januara praviti kvadrat sa Neptunom, što će prouzrokovati nesporazume i neslaganja sa jednim poslovnim partnerom. Nailazićete na nekorektne i mutne radnje, što će dovesti do odlaganja rokova u vezi zajedničkog projekta, dok ne rešite trenutne probleme. Merkur će 14. januara krenuti retrogradno, što će usporiti ostvarivanje planova koje imate u vezi proširenja ponude usluga. Imaćete otežane kontakte sa vašim klijentima.

Sunce će 20. januara ući u znak Vodolije i doneće vam više poverenja od strane nadređenih. Bićete odabrani za vođu tima jednog projekta. Imaćete više uspeha u timskom radu. Retrogradna konjunkcija Merkura sa Suncem pomoći će vam da otkrijete šta je neophodno da poboljšate i koje nedostatke da uklonite u vezi ideje koju ste počeli da razrađujete u vezi unošenja novih metoda rada i tehnologija na vaše radno mesto. Mars će 24. januara ući u znak Jarca i usmerićete vaše napore u nove poduhvate na poljima zabave, ugostiteljstva i sporta. Ući ćete u jedan rizičan posao koji bi vam mogao doneti profit. Venera će 29. januara krenuti direktno i omogućiće vam da nadoknadite zastoje na poljima dizajna i zabave.

Nezaposlene Device će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima dizajna, ugostiteljstva, javnosti i usluga. Tražiće se vaše organizacione sposobnosti.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Venera i Sunce će u prvoj polovini januara praviti odnos sa Neptunom koji prolazi kroz vaše polje ljubavi. Očekuje vas mnogo zabave, a imaćete i dobar osećaj za potrebe voljene osobe. S druge strane, kvadrat Marsa sa Neptunom će vam doneti neslaganja sa članovima porodice i uneće svađe i napetosti u vaš dom. Vaš partner će pokazati ljubomoru.

Nesuglasice sa voljenom osobom i članovima porodice ćete uspeti da ublažite u drugoj polovini januara. Uvidećete vaše propuste i bićete spremni na dogovore u kući i u emotivnoj vezi. Uspećete da odnos sa voljenom osobom postavite na stabilne osnove. Kada Venera krene direktno krajem meseca, imaćete više vremena za zajedničke intime trenutke.

Ako ste slobodni:

Prva dekada januara će vas činiti sklonim da se lako zaljubite. Upoznaćete dve osobe od kojih će jedna biti umetnički tip, a druga osoba od autoriteta. Biće vam teško da se odlučite i držaćete se na distanci. Kako ćete biti skloni da idealizujete svakoga ko vam se bar malo dopadne, obuzeće vas razočaranje kada obe vaše simpatije bliže upoznate jer ćete početi da primećujete njihove nedostatke. Kada Venera krene direktno krajem meseca postaćete otvoreniji za nova poznanstva.

Starije Device će biti privučene osobom koju će upoznati na jednoj zabavi i koja će ih privući svojim izgledom. Vaša nova simpatija će biti zauzeta ali će vam predložiti tajnu vezu. Zbog toga ćete biti u sukobu sa osobom iz bližeg okruženja.

Zdravlje

Merkur će na početku januara ući u znak Vodolije i vaše polje zdravlja, što će vam doneti bolju otpornost na stres i ojačaće vaš imunitet. Više ćete se kretati, što će pozitivno uticati na vašu kondiciju i opšte zdravlje. Od sredine januara će Merkur krenuti retrogradno, što će dovesti do pada vašeg imuniteta ali neće biti ozbiljnijih smetnji, osim osetljivosti na prehladu.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su bogate proteinima i vitaminima. Od povrća će vam prijati soja, grašak, spanać, sočivo, krompir i kelj. Pripremajte jela sa pirinčem, ribom i pilećim mesom sa dodatkom slanine. Jaja, sir i jogurt možete uzimati svakodnevno. Od voća će vam prijati jabuke, ananas i suvo grožđe. Jedite orah i urme. Pijte zeleni čaj.

NEDELJNI HOROSKOP OD 27. DECEMBRA DO 2. JANUARA 2022: DOBAR RAZVOJ LJUBAVNOG ŽIVOTA OHRABRIĆE TE DA IDEŠ DALJE

EVERYTHING EVERY MAN WANTS TO HEAR: LIBRA SUPPORT, SCORPIO TRUTH