in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JANUAR 2022: NOVA OSOBA TI ULAZI U ŽIVOT I DONOSI VELIKE PROMENE

VAGA ♎

Posao

Merkur će 2. januara ući u znak Vodolije i otvoriće vam mogućnost da pokrenete nešto novo u vašem radu što je povezano sa dizajnom, kreativnim oblastima, kao i sa zabavom i ugostiteljstvom. Ako se bavite prosvetom, počećete da koristite nove metode rada koje će vam doneti više uspeha. Venera će praviti odnos sa Neptunom i doneće vam dobar osećaj kako da privučete više klijenata ili korisnika usluga koje pružate. Uspeh vas očekuje ako se bavite uslugama lepote kao što je kozmetika i slično. Retrogradna konjunkcija Venere sa Suncem će vam omogućiti da pokrenete one radne zadatke koji su bili u zastoju ili su bili odloženi zbog nepovoljnih okolnosti. Sve što započnete u prvoj dekadi meseca uspećete da dovršite u predviđenom roku. Mars će 11 januara praviti kvadrat sa Neptunom, što će izazvati teškoće u pregovorima oko novih ponuda na polju usluga. Druga strana će se koristiti nekorektnim i mutnim radnjama. Merkur će 14. januara krenuti retrogradno, što će usporiti razvoj vaših planova u oblastima dizajna i postaviti pred vas komplikovane radne zahteve.

Sunce će 20. januara ući u znak Vodolije i pomoći će vam da pokažete više autoriteta i spremnosti da poboljšate situaciju koja je otežana u razvoju vaših planova vezanih za poslove gde se traži kreativni duh i inovativnost. Retrogradna konjunkcija Merkura sa Suncem omogućiće vam da uvidite šta je potrebno da ispravite i promenite u vašim planovima i nastavićete da razrađujete i sprovodite u delo plodne ideje. Mars će 24. januara ući u znak Jarca i usmerićete vaše napore u nabavku novih radnih sredstava, popravku i održavanje postojećih i uredićete radni prostor. Venera će krenuti direktno 29. januara i posvetićete se dovršavanju radnih zadataka koje ste bili primorani da odložite zbog proteklih prepreka i smetnji.

Nezaposlene Vage će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima prosvete, ugostiteljstva, zabave, usluga, logistike i trgovine energetskim sirovinama.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Mars će u prvoj polovini januara praviti kvadrat sa Neptunom i izazvaće velike nesporazume između vas i voljene osobe koji će dovesti do svađe i nepoverenja. Imaćete utisak da vaš partner nešto krije od vas, dok će ovaj biti previše rasejan, nesređen i neće razumeti zbog čega sumnjate, što će vas još više iritirati. Vaš odnos će biti prilično nestabilan zbog toga.

Uspećete da ublažite međusobne tenzije i da poboljšate poverenje kada Mars uđe u znak Jarca 24. januara. Potrudićete se da poboljšate porodični život i da provodite više vremena zajedno baveći se prioritetnim stvarima vezanih za porodični život i sređivanje zajedničkog doma. Prelazak Venere u direktno kretanje će vam omogućiti više emocionalne stabilnosti .

Ako ste slobodni:

Prva polovina januara će vam doneti konflikte i nezadovoljstvo u emotivnom životu. Upoznaćete osobu koja će vam delovati na prvi pogled privlačno i sa kojom ćete postati intimni ali ćete ubrzo shvatiti da se radi o nekome ko je sklon lažima, ko od vas mnogo toga krije, na prvom mestu da ima još nekoga osim vas i osećaćete da vas iskorištava. Prekinućete ovaj odnos i u trećoj dekadi januara ćete upoznati nekoga ko će vam ulivati poverenje i imati iskrene namere.

Starije Vage će se zaljubiti u osobu koja će im delovati veoma privlačno. To je neko ko će vam odmah priznati da nije slobodan ali da želi sa vama tajnu vezu jer je navodno razočaran u svoj brak. Ubrzo ćete shvatiti da taj neko nije za vas.

Zdravlje

Kvadrat Marsa sa Neptunom koji prolazi kroz vaše polje zdravlja činiće vas sklonim bakterijskim infekcijama, zbog čega je neophodno da se čuvate povreda oštrim predmetima, kao i da preduzmete preventivne mere za jačanje imuniteta. Vaše zdravlje će se stabilizovati od treće dekade januara. Poboljšaće vam se fizička kondicija i bavićete se fizičkim vežbama.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje spadaju pod obavezne za zdravu i pravilnu ishranu. To su limun, orasi, med i integralne žitarice, što možete da svakodnevno uzimate. Od povrća će vam prijati brokoli, spanać, pasulj i beli luk. Jedite ribu začinjenu ruzmarinom sa dodatkom maslina. Pijte crno vino ali umereno. Izbegavajte slatkiše i brzu hranu.

NEDELJNI HOROSKOP OD 27. DECEMBRA DO 2. JANUARA 2022: DOBAR RAZVOJ LJUBAVNOG ŽIVOTA OHRABRIĆE TE DA IDEŠ DALJE

EVERYTHING EVERY MAN WANTS TO HEAR: LIBRA SUPPORT, SCORPIO TRUTH