in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JANUAR 2022: NOVA OSOBA TI ULAZI U ŽIVOT I DONOSI VELIKE PROMENE

ŠKORPIJA ♏

Posao

Merkur će 2. januara ući u znak Vodolije, što će vas činiti dobro organizovanim u poboljšanju uslova rada na vašem radnom mestu. Bićete zainteresovani da proširite vaš radni prostor, da unesete nešto novo, što se najviše odnosi na nove i moderne tehnologije i sredstva za rad. Venera će praviti odnos sa Neptunom i doneće vam mogućnost da ostvarite uspeh u svemu gde se od vas traže kreativne sposobnosti. Ostvarićete napredak u pregovorima oko novog projekta i imaćete uspeha u oblastima zabave i ugostiteljstva. Venera će praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem i omogućiće vam da nastavite dogovore o pokretanju zajedničkog posla sa jednom osobom na visokom položaju, koje ste ranije morali da prekinete i odložite zbog nepovoljnih okolnosti. Mars će 11. januara praviti kvadrat sa Neptunom, što će vas činiti sklonim da ulazite u rizične poslove i finansijske rizike, a to bi vam moglo naneti gubitke. Merkur će krenuti retrogradno 14 januara i prouzrokovaće zastoje i odlaganja u obavljanju važnih radnih zadataka zbog nedostatka finansijskih sredstava.

Sunce će 20. januara ući u znak Vodolije, što će vam doneti pomoć od strane vaših nadređenih za rešavanje situacija gde niste u mogućnosti samostalno da delujete i koje ne zavise isključivo od vaših napora. Retrogradna konjunkcija Merkura sa Suncem će vam pomoći da otkrijete gde ste načinili propuste u planiranju i organizaciji. Nakon što prepravite vaše planove i ispravite greške, biće vam lakše da nadoknadite obaveze sa kojima ste bili u zastoju. Mars će 24. januara ući u znak Jarca. Usmerićete vaše napore u pregovore oko novog posla i očekuje vas uspeh ako se bavite oblastima saobraćaja. Venera će 29. januara krenuti direktno i omogućiće vam da poboljšate poslovne kontakte i ostvarite napredak u trgovini.

Nezaposleni Škorpioni će dobiti povoljne mogućnosti da se zaposle u oblastima zabave, prosvete, javnosti, dizajna, ekonomije i pravosuđa.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Odnos Venere sa Neptunom u prvoj polovini januara omogućiće vam više zabave i imaćete dobar osećaj za potrebe voljene osobe. Otići ćete na zajednički izlet i imati dobar provod. Retrogradna konjunkcija Venere sa Suncem doneće vam mogućnost da rešite teškoće na koje ste nailazili u proteklom periodu i postavite vašu vezu na stabilne osnove.

Venera će krenuti direktno 29. januara i počećete da osećate kako vaši odnosi sa partnerom postaju topliji i kako imate više potrebe da budete zajedno. Poboljšaćete komunikaciju i razumevanje i razgovaraćete o zajedničkim planovima za budućnost i o tome šta vam je potrebno kako bi vaša veza dobila na kvalitetu. Potrudićete se da postignete dogovoreno.

Ako ste slobodni:

Odnos Venere sa Neptunom će vam još u prvoj dekadi januara doneti poznanstvo sa osobom u koju ćete se na prvi pogled zaljubiti i koja će vam poklanjati svoju pažnju. Vaša nova simpatija će pokazati dubinu svojih emocija, maštovitost, komunikativnost, što će biti upravo ono što vam je najviše potrebno u ljubavi. Počećete da se viđate i provodite više vremena zajedno ali nećete žuriti da uđete u vezu dok ne budete sigurni da vaša simpatija ima kvalitete koje želite.

Stariji Škorpioni će uspeti da se emotivno približe osobi koju su nedavno upoznali na jednoj zabavi. Biće vam potrebno više strpljenja nego što pretpostavljate da biste otišlo korak dalje, ali će vaši napori biti nagrađeni krajem meseca.

Zdravlje

Kvadrat Marsa sa Neptunom u drugoj dekadi januara činiće vas osetljivim na prehladu, upalu grla kao i na razne infekcije, zbog čega je važno da delujete preventivno. Osim što je neophodno da održavate fizičku kondiciju u formi, potrebno je da se utoplite i uzimate vitamine. U trećoj dekadi januara će vaš imunitet biti pojačan i bićete dobrog i stabilnog zdravlja.

Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od namirnica koje su bogate antioksidansima. Od voća jedite suvo grožđe i šljive, pomorandže, grejpfrut, kivi, banane i jabuke. Od povrća jedite spanać, brokoli, pasulj, krompir, šargarepu i beli luk. Meso jedite umereno, a većinom pripremajte ribu i morske alge kao dodatak. Uzimajte obavezno C i D vitamin. Pijte zeleni čaj.

NEDELJNI HOROSKOP OD 27. DECEMBRA DO 2. JANUARA 2022: DOBAR RAZVOJ LJUBAVNOG ŽIVOTA OHRABRIĆE TE DA IDEŠ DALJE

EVERYTHING EVERY MAN WANTS TO HEAR: LIBRA SUPPORT, SCORPIO TRUTH