in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JANUAR 2023: Neki od vas će tokom januara naleteti na bivšu ljubav ili ponovo aktivirati kontakt iz prošlosti

STRELAC 

Ljubav

Generalno gledano – vaše emotivne relacije deluju kao da su u nekom previranju i postoje oscilacije raspoloženja. Kao da se čas spajate u dobroj energiji, akciji….a čas razdvajate zbog obostrane nervoze. Direktno kretanje Marsa početkom druge dekade meseca u partnerskom polju – jednim će delom smanjiti napetost, komunikacija će krenuti na bolje a izgleda da će se i strasti probuditi.

U svakom slučaju, umećete bolje da se prilagodite jedno drugom i više uživate. Slobodni Strelčevi – ulazak Venere u polje komunikacije, kontakata i susreta početkom januara može pokrenuti talas druženja i zabavnih momenata, ali vam može doneti i vrlo zanimljive osobe sa kojima ćete lako „kliknuti“. Ovo nije loš period da se zaljubite, a definitivno je dobar za uživanje. Kod nekih od vas prošlost će se provlačiti i na dalje.

Posao

Fokus kompletnog meseca je na vašim finansijama – na onome što zarađujete, ali I na onome što morate “propustiti” dalje. Tempo troškova će biti dosta izražen – na stranu redovne novčane obaveze, izgleda da ćete I vi biti široke ruke u ovom periodu. Pokušajte da makar malo kontrolišete odlive novca. Generalno – što se obaveza I samog funkcionisanja na poslu tiče – korektno. Sredinom meseca možete imati nešto više obaveza I napetiju atmosferu u radnom okruženju. Moguć je neki vid reorganizacije na poslu.

Zdravlje

Nešto više povedite računa o ishrani. Moguća je osetljivost sinusa I kompletnog respiratornog sistema. Stariji – prehlade, kostobolja, meteoropatske tegobe, pritisak.

Prva pročitaj:

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023. GODINU: PROMJENJIVA, PREPUNA LJUBAVNIH ISKUŠENJA, ŽIVOTNIH IZAZOVA I DOŽIVLJAJA KOJE ĆEŠ PAMTIT ZAUVEK!

NEDELJNI HOROSKOP OD 2. DO 8. JANUARA 2023: Tokom ove nedelje, vama će se svakodnevno otvarati ljubavna vrata…

NEDELJNI HOROSKOP OD 9. DO 15. JANUARA 2023: Vi i vaša ljubav bićete meta nečijeg tuđeg trača