in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JANUAR 2023: Neki od vas će tokom januara naleteti na bivšu ljubav ili ponovo aktivirati kontakt iz prošlosti

BIK 

Ljubav

Ulazak vaše vladarke Venere u znak Vodolije prvih dana januara pre će vam doneti više kontakata sa prijateljima, pojačanu društvenost, možda više izlazaka i zabave – nego što bi mogao da vam donese stabilnu ljubavnu priču. Čak i da se nešto pokrene – više to liči na avanturicu, kratkotrajne varnice ili nešto tog tipa.

Neki Bikovi mogli bi eventualno ostvariti kontakt sa bivšim partnerom, ali i ovo deluje kao da je u nekom poluprijateljskom tonu, razmena informacija ili kod pojedinih – susret za jednu noć. Januar ne donosi posebne ljubavne prilike, ali budite strpljivi – od ulaska u februar, ovo će se promeniti. Zauzeti – oscilacije u odnosu sa partnerom će postojati u većoj meri tokom januara, najpre zbog vaše nervoze ili preokupiranosti poslom, obavezama, brigama. Naročito je prva polovina meseca napeta.

Posao

Za vas bi bilo najbolje ukoliko biste prvu polovinu meseca mogli da iskoristite za odmor i resetovanje od napornog decembarskog perioda. Ako to niste u mogućnosti – računajte da će vam prvi deo januara doneti nagomilavanje obaveza, lošiju komunikaciju sa saradnicima, manjak efikasnosti i verovatno ne baš sjajnu situaciju sa finansijama. Kako se budemo bližili kraju januara, vi ćete čistiti zaostale obaveze, rešavati poslovna pitanja a možda imati i značajniju komunikaciju sa nadređenima ili važnim saradnicima

Zdravlje

Dosta ste energetski iscrpljeni i imunitet u januaru nije baš sjajan. Postojaće osetljivost respiratornog sistema, a mogu se javiti i problemi sa hormonima, cirkulacijom, čak i probavom.

Prva pročitaj:

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023. GODINU: PROMJENJIVA, PREPUNA LJUBAVNIH ISKUŠENJA, ŽIVOTNIH IZAZOVA I DOŽIVLJAJA KOJE ĆEŠ PAMTIT ZAUVEK!

NEDELJNI HOROSKOP OD 2. DO 8. JANUARA 2023: Tokom ove nedelje, vama će se svakodnevno otvarati ljubavna vrata…

NEDELJNI HOROSKOP OD 9. DO 15. JANUARA 2023: Vi i vaša ljubav bićete meta nečijeg tuđeg trača